Da
Ne!
Sentimental Johnny by Flogging Molly
Bolje od Gustafa huhuhu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nice luna
ATB - No Silence album trenutno
ubit ce me iksic..
al moram..
samo mali uvid u ono sto Luna inace slusa..
thunderdome.. od 12-e god pa nadalje.. prva i najveca ljubav..
ovo je trailer za zadnji thunderdome, odrzan ovu subotu uAmsterdamu povodom 15 godisnjice.. ah, nitko nije htio samnom![]()
(pitam se zasto)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Aha.. ecstasy and stuff malo
Malo prejako za mene![]()
ma znam, zezam te malo
a nije da nitko ne voli, samo je malo prejako
enivej jesi bila na jeff millsu prosli mjesec
isuse, tetronic, tek sad vidim da si na proslu stranu puknio wonderful days! aaaaaaaaa
dje mene to sad vraca.... I found the love, but it didn't last..
nisam bila na millsu, vidis (sto dokazuje i link u postu malo gore), meni ti je i on prelagan
strasno, da znam.. ja sam sto se tehnjave tice totalno oldschool (skoro nista od 2001. nadalje mi ne odgovara), i orijentirana vise na hardcore rave..
wash ur minds..damn sick n twisted chemistry
![]()
takodjer strano i domace, vecinom rock. narodnjake (srpske) ne podnosim, sto zbog tekstova i melodija, sto zbog povijesti...![]()
kad se govori o narodnoj glazbi, dakako da se treba rasclaniti sto je narodna glazba (znaci glazba nekog naroda, ili nekog podrucja zemlje) a sto cajka! cajka je turbofolk, novokomponovana glazba mahom iz srbije i bosne, iako imamo i nasih izvodjaca koji bi se mogli svrstat u taj termin (npr. novi magazain, sve gore od gorega..) a kad se kaze narodno, onda se misli na melodije i instrumente tipicne za odredjenu zemlju ili kraj. tako u narodnu glazbu, nasu hrvatsku, spadaju npr. Slavonske Lole, Kico, cak i Skoro (barem stariji albumi), dakle tamburica. jesu to cajke? naravno da nisu. to je narodna glazba.
apsolutno poludim kad se ta dva pojma pobrkaju, te kad mi ljudi jednog Zvonka Bogdana utrpaju u cajke!! dzizus! kako to moze bit cajka?! samo zato sto je Bogdan iz vojvodine, a last time I checked, vojvodina je bila pod srbijom?!
i da odgovorim na pitanje, ja slusam svasta, pretezito strano (vecinom techno), no ne pravim razlike i podjele na zanrove.. ono sto mi se svidi ili odgovara trenutnom raspolozenju, to cu i poslusati.. cak i NARODNO (vezana sam strasno uz Slavoniju), no ne i cajke!!
E vidis la luna ovaj tvoj post cu prekopirati i poslati svojoj frendici koja je uvjerena da sam ja cajkaros jer ponekad poslusam merlina ili npr. odabrane pijesme kao lane moje,nema vise druga mog...
Inace najvise slusam nase znaci 1.Thompson i onda ostali gibboni,opca opasnos,edo maajka...
Moloko-familiar feeling....
air - live in berlin 19-03-2007![]()
Buddha Bar![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Gogol Bordello - Start Wearing Purple
Gypsy punkodlične su im stvari, no comment
![]()
DJ Tiesto- summer jam
CARpeDiem*
pošto se bliži kraj predavanja bar za ovu (2007.) godinu, a i godina se ova bliži kraju, sluša:
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jaguar.. toliko isfuravan, a opet tako dobar..
Trenutno ništa, ali Apologize po 5 puta na dan
I'm hanging on your rope, got me ten feet of the ground...
Україна
Merlin - Ja potpuno trijezan umirem
Україна
Chemical Brothers-The Test
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks