Pozdrav opet, trebo bi i za frenda certifikat, isto N95
IMEI:
Tnx
Zadnji uredio Ico : 18-12-2007 u 18:02 Razlog: certifikat napravljen, IMEI maknut.
Ico, dal bi meni molim te mogo certificirat jedan rotateMe?
mogu ti napraviti certifikat pa ti probaj samo potpisati rotateME, ili ako nebude išlo javi u ovu temu u čemu je problem pa ti netko već potpiše aplikaciju.
samo daj svoj IMEI, jer ti bez njega nemogu napraviti certifikat.
možeš ovdje postati svoj IMEI ili preko PP-a.
Pa onda sa tim certifikatom možeš potpisati više aplikacija za svoj mob, a ne samo jednu aplikaciju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Poslo sam ti PP u kojem sam ti napiso IMEI i jos nekaj sam napiso
Kad mi se notepad otvori pise mi ovo:
signsis rotateme_unsigned.sis rotateme_signed.sisx vlb.htm sultan.key 55555
pause
U totorijalu pise da trebam izmjenuti 2 i 3 pa 4 i 5...Hm, ili sam pogrsno skuzio nesto? Sto trebam zamjenuti? Njihove nazive, ili???? Zasto u mene na kraju pise pause???
ja bi te zamolio da prelistaš ovu temu.
jer je već nekoliko puta objašnjeno.
al ajmo opet, pošto svi traže odam gotova rješenja, a nebi malo pročitali:
iz posta:to što si skinuo, taj GMario.html, fajl je certifikat!
i njega trebaš ubaciti u isti folder gdje si ubacio signsis, auto_signsis i ostale.
i kad editiraš, trebaš upisati npr
signsis rotateme_unsigned.sis rotateme_signed.sisx GMario.htm sultan.key 55555 pause
ovo boldano je certifikat! a ovaj pause na kraju, da vidiš ako ima kakva greška!
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=242
samo jednu stranicu unazad.
EDIT:
2 - naziv aplikacije koju hoćeš potpisati
3 - naziv potpisane aplikacije (koju kasnije instaliraš na mob, to možeš mijenjati u šta hoćeš ali treba biti ovaj .sisx na kraju i po mogućnosti da je naziv bez razmaka)
4 - certifikat (točni naziv certifikata; trebaš upisati naziv svog certifikata, ako potpisuješ nekom drugom onda ide naziv certifikata za tu drugu osobu)
I zamoio bih sve da prije nego što postave pitanje, da temeljito pročitaju sticky temu o potpisivanju aplikacija (pogotovo napomene u toj temi) te da pročitaju i ovu temu, jer se i u ovoj temi nalaze odgovori na dosta česte probleme koji se mogu pojaviti.
ukoliko netko ponovo pita nešto što piše ili u sticky temi ili što je objašnjeno u ovoj temi, to pitanje će biti obrisano (bez obavijesti na PP ili nešto) jer nema potrebe zatrpavati ovu temu sa jedinim te istim pitanjima.
Hvala na razumijevanju.
Ico
@Boys: certifikat ćeš danas...![]()
Zadnji uredio Ico : 18-12-2007 u 18:48
Skuzio sam da je onaj file certifikat, i stavio sam ga u isti folder.
Ali nece...kad mi se otvori dos prozor pise:cannot open rotateme_unsigned.sis.
E to nije problem ove teme...
jer ako si ju uspješno instalirao onda znači da je uspješno potpisana...
pošto pretpostavljam da se radi o RotateME aplikaciji, onda prolistaj slijedeću temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50794
pa ako nema odgovora u njoj, onda pitaj tamo...
nemogu instalirat na PC DevCertRequest_30_10_2006_v2.0Jel zna ko zasto?
Evo uspjel sam!!!! Hvala Icokaj si imo zivaca trpit me jel sam torko bil naporan
Zadnji uredio Boys : 18-12-2007 u 22:36
Zahvaljujem Ici na certifikatu. Nakon početnih muka, sve radi kao urica.
Nadam se da ću nekome pomoći, evo kako sam sve uskladila i sad potpisujem aplikacije u par sekundi:
- skinula sam Icin certifikat koji je glasio dodo.htm, preimenovala ga u dodo.cer
- skinula sam fajlove za izrađivanje certificirane aplikacije sa stranice:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45111
- sve sam otpakirala u jedan folder, te u njega ubacila i dodo.cer
- uredila autosignsis.bat tako da sam izmjenila ime certifikata i sultankey (ne znam da li je ovaj korak potreban, možda i bez toga ide)
- zatim sam instalirala aplikaciju za potpisivanje programa
http://www.barakharel.com/signme/
- kod prve upotrebe program traži link na certifikat, key file i pass.
certifikat je onaj moj dodo.cer (bivši dodo.htm), pass je 55555, a key file je sultan.key
- pokretanjem aplikacije potrebno je učitati unsigned.sis programa kojeg želimo potpisati. Za par trenutaka će reći da je program potpisan i da li želim izbrisati stari sis. U onom defaultnom folderu gdje mi se nalaze svi fajlovi za potpisivanje, sad se nalazi i potpisani program.
Uživajte!![]()
jeli mi ko moze potpisat celtifikat za rotateme
Jel meni neko moze pomoci jer ja nemam pojma o cemu se tu prica.Citam i nerazumijem nista.Zapeo sam na prvom koraku gdje trebam ici na My syimbian signed na onoj stranici gdje je sve opisano u koracima.ali to nemam.Vjerojatno trebam taj certifikat ili sto i onda sto dalje.Instalirao sam Syimbian Developer Certificate request v2.1.1 i imam kad ga pokrenem onu tablicu.
I kad dodjem do koraka tj zavrsim korak 7 gdje kaze da odem na: Sada se vratiti u browser na stranicu Symbian Signed i otici na: My Symbian Signed >>> Developer Certificates >>> Request ja to nemam na toj stranici.Tj nemam opciju gore da kliknem na My Symbian Signed.Sto trebam uradit?Jel mi treba taj certifikat ili sto???
Ja se ispricavam ako dijelujem da nemam pojma o nicemu ali ovakve stvari nekuzim nimalo tj tudum sam pa ako mi mozete pomoci...
Ico Još Jednom Hvala Ti Najljepša!
Sve Radi...iden Se Kurč.. Pred Prijateljima))))))))
meni sere da ne prima javne domene od emaila. koju vi koristite????
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Molim certifikat
IMEI:
Zadnji uredio Ico : 21-12-2007 u 10:13 Razlog: certifikat napravljen, maknut IMEI
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
imei:
jel moze celtifikat hvala unaprid
Zadnji uredio Ico : 21-12-2007 u 10:12 Razlog: certifikat napravljen, maknut IMEI
Evo pokusao sam napravit sam certifikat al nemogu jer nemam mail koji nije na public domainu. tako da molim certifikat za moju n73.
IMEI:
Zadnji uredio Ico : 21-12-2007 u 10:12 Razlog: certifikat napravljen, maknut IMEI
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Bookmarks