jedino ak EU ne pritisce pa ce morat...mozda ne to,al neko mjesto mu dat. nemoj odmh napadat,pricekaj da vidimo kaj bude...![]()
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
ajme, tomy23, ja se u necemu slazem s tobom!!![]()
ma naravno da nece tako biti, to su sve sanaderovi trikovi da pridobije potrebnu vecinu..
jednom kad (nazalost) mandat hdz-a bude potvrdjen, svi ce oni, prije ili kasnije, dobit nogom u dupe.. uopce me nebi cudlilo da prije od*ebe friscica i adlesicku nego pupovca..
i sto nam to govori o buducoj vladi? sto to govori o velikom hdzu?!
o, Vepre, gdje li si sada, kako me zanima tvoj komentar na Pupovca kao ministra eu integracija!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jedino ak EU ne pritisce pa ce morat...mozda ne to,al neko mjesto mu dat. nemoj odmh napadat,pricekaj da vidimo kaj bude...![]()
eu pritisce.. ma sta eu pritisce, uopce ne pritisce, nego ivo koristi svaku priliku da im se uvlaci u dupe. da mu eu kaze: "ivo, baci se s mosta", on bi se bacio, samo da se eu malo nasmije!!
a kad smo kod eu, tu se nit sa sdpovim stajalistem ne slazem, ja sam protiv uslaska u eu i nato, i tako cu glasat na referendumu!
ne da mi se sad trazit, al ima na jubituu neki dobar klipic.. jest da je pretjerano nacionalisticki nabrijan, no ima u njem jedna velika istina.. vise od 100 godina cekali smo neovisnost i samostalnost.. kud sad opet srljat u neku vrst zajednice i ovisnosti o drugima?!
eu nam nista dobroga nece donjeti, osim sto nam nece trebati putovnice.. ali bas nista.. porezi, izjednacavanje cijena s ostalim zemljama, iza kojih smo mi gospodarski stoljecima.. a europa jedva ceka da se po nizim cijenama dokopa naseg jadrana, naseg jedinog trenutnog aduta!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
bas tako luna,ali nazalost nemamo drugog izbora.Jer kao sto kazes imat cemo samo na papiru neovisnost,a i te kako smo vec odavno ovisni o strancima.A bit ce jos gore.Kao i nekad ,tako i sada i u buduce,oni koji su se znali snacii imaju imat ce uvijek,a ostali ce biti na margini svega i sve to gledati i probati prezivljavati u obecanom blagostanju lijepe nase.Zivi bili pa vidjeli..
hebiga kad smo takav narod,mogli bi biti ko svicarska pa da EU nas moli da im se prikljucimo,,al nista od toga..
To si dobro rekao tomy, mogli smo nakon rata proglasiti 0% poreza na prihod, uz naravno minimalna davanja zemlji, osnovat nekoliko banaka i napravit porezni raj u Europi, cjelu diplomaciju okrenut prema politici neutralnosti i klonit se bilo kakvih medjunarodnih organizacija. cak ni UN.
Mislim da svi vi (bilo lijevi ili desni ili centrirani) imate problem poimanja i percepcije "neovisnosti". Nacionalno gledano noevisnost je davno postlala prošlost, ono za što se trebate brinuti u nadolazećim vremenima je gubitak vaše osobne neovisnonsti o "sustavu". Globalni sustav ekonomije, odnosno krupnog kapitala, kao i nadolazeća vladajuća kasta informatičkog doba će vladati ili već vlada vašim umovima na način da trošite svoje zarađene novce na njihove projekte po principu "papa na paru, šuga na fukaru"
Nacionalne granice polako nestaju, to svi vidimo, samo neki ne žele vidjeti, pa se onda kunu u "tradicionalne vrijednosti". Takvi su prvi na udaru.
Znači, ne trebate se brinuti o tome je li prelijepa i premila nam naša neovisna o ovom ili onom, kad to ne samo što nije, nego više nije ni bitno.
Bitno je to da ste kao pojedinac potčinjeni u ekonomskom smislu.
Krupni kapital je gore, vi ste dolje. Krupni kapital vam s vremena na vrijeme došušta da se pozabavite igrama kao što su izbori, patriotizam, tradicionalne vrijednosti i slične perverzije. Sve to vam dozirta u okvirima za koje smatra da su vam dovoljni da se zabavite i da ne pitate suvišna pitanja.
Samo se vi lijepo prepucavajte i zabavljajte s izborima, političkim folklorom i imaginarnim vrijednostima kao što je npr. nacionalna svijest, dok vam vaše kune iz džepova fino odlaze negdje drugdje.
Uf, jesam li pretjerao?
ma sam osam se malo zanio, ne dajte se smest, slobodno nastavite u tonu "Sanadaer il' Milanović"
who gives a shit? Kad ste svi vi samo potčinjea konzumentska kasta, nesvjesna svog postojanja, kao i postojanja i poimanja vladajuće kaste.
@ Mile, slazem se sa tobom, no funkcionirati u skladu sa takvim saznanjima je ili uzasno tesko ili nemoguce.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Hehe, ako je istina to što si napisao u "Dob" a nemam razloga sumnjati, onda ćeš ti vrlo lako naći načina. Ako u tim godinama tako zrelo razmišljaš, mogu samo izkazati dviljenje i zadovoljstvo. Eh da sam kojim slučajem ja takav bio.......
Nije me strah za tebe, nego za ove druge.....al' ono.........svatko ima pravo živjeti u vlastitoj zabludi....
I uostalom, funkcionirati s tim saznanjem (izdignutošću), naravno ako se uspije, je nevjerojatno lako i zadovoljavajuće.
Vjerujem da je svatko tko zeli vidjeti to sposoban shvatiti da se sa masom upravlja onime sto zele i onime sto im treba. Proces je vec postignut sa organiziranom religijom, sa novcima, a uskoro ce i sa hranom. Cuvajte zrak ljudi, on je slijedeci
Anyway, htio sam reci da day-to-day funkcioniranje moramo usmjeriti na lokalne probleme koji bi nam mogli (bar marginalno) poboljsati zivot. U ovom slucaju se radi o izborima, u nekom drugom mozda o nekim drugim odlukama poput EU i slicnima... Trebamo se snaci sa kartama koje smo dobili - jer ih ne mozemo zamjeniti za druge.
I da, dob je tocna![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
daj, mile, vidiš da rospa samo citira nekakve članke iz novina. kakvo zrelo razmišljanje??![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
s t-portala:
hmmm, bit će ovo zanimljivo. zato su i povećali broj potpredsjedničkih mjesta i ministarstava.Predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović izjavio je danas kako SDSS ne bi zadovoljilo mjesto ministra europskih integracija koje je, kako je rekao, SDSS-u ponuđeno, već isključivo jedno od potpredsjedničkih mjesta u Vladi
SDSS je na izborima za Hrvatski sabor dobio tri zastupnička mandata, a u najavljenim pregovorima s mandatarom Ivom Sanaderom ustrajat će u zahtjevu da sudjeluje u Vladi, potvrdio je danas Stanimirović nakon sjednice ZVO-a u Vukovaru.
"Tražit ćemo i nekoliko mjesta državnih tajnika i savjetničkih mjesta", naveo je Stanimirović. Dodao je kako će među glavnim zahtjevima biti rješavanje statusa bivših radnika "Borova" koji su radili u toj tvrtki u tijeku srpske okupacije Vukovara.
Kako je rekao Stanimirović, SDSS očekuje da i u novoj Vladi zadrži resore pomoćnika ministara u policiji, prosvjeti i obrazovanju, kulturi i pravosuđu na koja srpska zajednica ima pravo u skladu s Vladinim Pismom namjere iz 1997.
da svatko tko dobije fotelju koju želi!
naravno, na račun poreznih obveznika...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ma, daaaj, rospa je precijenjen. očekuje se da će izać tek 2017 g. na lokalne izbore sa svojom strankom bundžija.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
"Zahtjevi SDSS-a
Stanovi:Stambeno zbrinjavanje bivših nositelja stanarskih prava
Mirovine: Rješavanje neisplaćenih mirovina tijekom i neposredno nakon rata
Radni staž u Krajini: Priznavanje “civilnog” radnog staža ostvarenog u tzv. Krajini.
Zapošljavanje: Proporcionalno zapošljavanje Srba sukladno Ustavnom zakonu
Problem radnika Borova: rješavanje problema radnika Borova
Sudjelovanje u Vladi: potpredsjedničko mjesto u Vladi, nekoliko državnih tajnika i savjetnika, zadržavanje resora pomoćnika ministara u policiji, prosvjeti, kulturi i pravosuđu u skladu s Pismom namjere iz 1997. "
Mogu reci samo jedno, krenulo je, krenulo, starije generacije znaju profil upravljanja SFRJ pred kraj Titova zivota, mislim da smisleno i polako preuzimaju vlast i u Hrvatskoj. Nista novo, stoka sitnog zuba treba vanjskog gospodara! Hvala HDZ-u sto ce to omogucit, i svim tim pravim, zakletim desnicarima!! Samo se vi plasite "crvenih"!!!! zato ste omogucili crnima (preko Drine) da dodju! svaka cast svakom glasacu HDZ-a, Glas za HDZ, glas je za Veliku Srbiju pod imenom "Hrvatska"
mislim da je sad očito da je HDZ spreman na apsolutno sve kompromise, samo da ugrabi vlast.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks