Takva je tema postojala unutar Oglasnika i kada se oglasnik ponovno aktivira, trebala bi se i stara tema vratiti, tako da nema potrebe za novom.
ja mislim da bi ta tema tribala negdje bit stavljena da znamo ako netko nudi preko novog načina oglašavanja da znamo kakav je trgovac odprije
Takva je tema postojala unutar Oglasnika i kada se oglasnik ponovno aktivira, trebala bi se i stara tema vratiti, tako da nema potrebe za novom.
Je,da, moš mislit kak će se oglasnik vratit, admin sve leti. Prvi korak u drugom smjeru je to što su stavili linkove na "kupi-prodaj" i "plavi oglasnik", tobože da zakrpaju nastalu rupu, ali sve mi to ne miriše na dobro.
ta tema je sačuvana, ali kako su forumi oglasnika trenutno nevidljivi, niti ona nije vidljiva. kad reaktiviramo oglasnik, ta tema će biti tamo. no, nažalost, ponovno imam problema sa pluginom koji bi trebao osiguravati automatizam u limitiranju tema u određenom vremenskom periodu za oglasnik... trenutno tražim alternativu, ali ne znam kad ću to uspjeti riješiti i postoji li uopće što slično.
ukoliko je ta tema baš potrebna, mogu je prebaciti u m#f#o, ali tada će biti lockana, tek toliko da imate pregled što je do sada pisano, jer nema smisla u nju dopisivati ako oglasnik ne funkcionira na forumu.
nažalost ima problema s potrebnim pluginovima za oglasnik, tako da ne znam reći kad će biti. rekao sam pod kojim uvjetima će biti, te da će biti samo ako osiguram potrebne pluginove za to, a inače neće biti. nema smisla da idemo ponovno u tu raspravu. hvala na razumijevanju.
i još samo molba za ostajanjem na temi....
Mogu samo reci da je ovo bila jedna od najboljih tema vezanih za oglasnik a i za same clanove!
oke, napravio sam tako.
Bookmarks