Dobro je znati! Koja je to tema koju koristiš? Ajd ju postaj sa screenshotom...
Ako nekoga zanima...
Sve sto trebate napraviti je snimiti ove fileove na memory stick tj. u direktorij D:\resource i resetirati mobitel... Nove ikone nisu potpune (ne mjenja ikone za multimediju, Media player i entertaiment), ali vrijedi ih pogledati... Kada vam dosade, jednostavno izbrisite sa taj direktorij sa sticka i resetirate mobitel.
Ja sam isprobao i radi...Code:http://rapidshare.com/files/38411970/resourcefor_p990.rar![]()
Zadnji uredio n00b : 24-09-2007 u 15:26 Razlog: Promjena naslova iz p990 u UIQ3
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Dobro je znati! Koja je to tema koju koristiš? Ajd ju postaj sa screenshotom...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
jel radi i na m600 brandiranom na vodafone?
Ja bi ga odmah debrandirao. Koliko sam vidio jednostavno je. LINK.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Nego vratimo se na temu...
Ja sam te ikone samo isprobao, brzo sam promjenio natrag, kao sto sam rekao vrijedi pogledati...
Koliko sam procitao okolo po forumima, mogu se te ikone editirati, ali nisam se previse sa time bavio...
Ako nadjem da je negdje netko postao neku bolju temu, ostavit cu vam link...
![]()
Philip B. Crosby
Ja sam našao super temu windows. download
![]()
Krivo si me shvatio... Nisu to teme, ti ovdje mjenjaš ikone u status baru i meniu...
Evo jos ikona koje sam nasao...
(kliknite na sliku da se poveca)
Evo i link:
Download (RapidShare)
Izvor: http://www.ipmart-forum.com/
Zadnji uredio n00b : 14-12-2007 u 18:28 Razlog: Smanjena velicina slike (ispricavam se svima zbog dosadasnje velicine slike)
Philip B. Crosby
negdje sam na forumu naišao na to kako se mjenjaju ikonice u meniu ali ne mogu to naci, Ajd ako netko zna gdje se to nalazi neka kaze.
Puno hvala!!!
Pa u ovom postu iznad imas ikone... Mozes promjeniti samo neke ikone u meniu, a neke ne (Messaging, Contacts, media player). Vjerojatno postoji mogucnost da se i te ikone promjene, ali jos niko nije uspio (osim čeha, ali samo za čečku verziju softwarea)...
Ili ti zelis sam napraviti svoj set ikona?
Ako da... imas program MBMTool sa kojim mozes otvoriti *.mbm fileove i ubaciti svoje slicice...
Philip B. Crosby
@n00b
Mozes li ponovo staviti na rapidshare ove ikone iz #1 i #9 poruke?
Philip B. Crosby
Bookmarks