lili i tutlek, ako se baš želite svađat i prepucavat otvorite si drugu temu ili koristite Privatne poruke i svađajte se i prepucavajte do mile volje.
Ni u kom slučaju nemojte se više svađat u ovoj temi!!!
lili i tutlek, ako se baš želite svađat i prepucavat otvorite si drugu temu ili koristite Privatne poruke i svađajte se i prepucavajte do mile volje.
Ni u kom slučaju nemojte se više svađat u ovoj temi!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Daj koke kako vas nije sram dizati tlak Sljaki
Pregledavam snimku koju sam danas snimio sa N73
http://www.youtube.com/watch?v=rAPW_9Rgv_I
Zadnji uredio VuKi : 15-12-2007 u 21:27
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...uskoro odoh na malu vožnjicu do grada....uživajte...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pozdrav svima....idem se ja valjat po snijegu.....![]()
Alooo? Nema vas... Koji ste mi vi...![]()
Ma odo spavat.Nije mi se dalo izlazit jer me boli glava cijeli dan i sve me kosti bole...
Laku noc svima!
![]()
uzivam u zvucima nothing else mathers....
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ispricavam se XLR![]()
Zadnji uredio lili : 16-12-2007 u 02:40
ja sam igra do sada igru cabal online.. postao sam ovisnik
laku noć narode..
Pozz iz tramvaja...hihihihi
Izlazak je bio koma...looool![]()
Đizssssss...eto me i doma...lud sam ko šiba...eh eh cjeli dan mi je u banani...pola faking dana visim u gradu i tražim joj poklon za rođendan i ducani se zatvore u centru i ja pravac u city centar i dođem tam i primi me šiza kad sam ugledo red za skretanje za city centar(ludim), napokon dođem na parking city centra one i tražim mrtvi parking a naci parking ravan dobitku glavnog jackpota(još više ludim)...eto i napokon nađem mrtvi parking odnosno mjesta na rizolu da se uguram
...ajde i napokon uđem tj uđemo u centar a ono ljudi ludi unutra, kupuju kao da zarađuju desetke tisuca € mjesecno...hihihi...gužva po ducanima da je to presrašno...ludim još više jer ne znam kaj bi staroj uzeo za poklon i međutim prođem sve ducane po 2 puta od onih s robom, vip-a, sa cipelama sa nakitom i ništa od svega, ne nađem ono nešto
...i pokupim se doma i rekoh odvest cu je za par dana pa neka sama odabere...hihihi...ja umoran sjedim s gostima i uhvatim priliku za bjeg da ih ne slušam
i odem van a vani još veci užaš pa se pokupim doma(nedam mi se pisati jer sam umoran
)...looooooool
Cjeli dan jednostavno ide na krivo od jutra, prestrašno, jedina pozitivna stvar da sam dobio u casinu lijepu cifricu
A joj, eh kad me nejde onda me nejde...laku noc ljudi...pozz![]()
a nije ni meni jučer dan bio nešto.. bolje da sam igra cabal cijelo vrijeme![]()
jjoooj...Tek se probudio..Igro jucer s frendovima menagera prek hamachija i zaspo sam usred igre na kompu i onda me tek oko 4 probudila neka pijesma sto mi je svirala na winampu brijem od lp
Evo i mene....umorilo me jučer valjanje po snijegu....![]()
Jučer je bilo![]()
![]()
do boli....
i sad vegetiram...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
završil sa štelanjem appleta za g15, idem malo UT-at
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa apleti...da vidiš npr: winamp, icq, msn, fraps, bandwidth, sysinfo itd na lcdu
aj ejnt džojning nouver...ajm rekrijejšnl plejr
odoh na pivu
...kako sam se sinoć raspi*dio - trebam krenut kući, oko 3.00h ujutro i čistim auto od snijega, te gledam jel sve ok kad ono - neki *ebeni kreten iščupao prednji desni žmigavac...poludio sam...da sam ga kojim slučajem vidio - grrrrrrrr (bolje da šutim)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks