Join Today

Vidi rezultate ankete: Za koju ćete stranku glasati

Glasači
156. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • HDZ

40 25,64%
  • SDP

79 50,64%
  • HSP

8 5,13%
  • HSLS

3 1,92%
  • HSS

6 3,85%
  • HNS

6 3,85%
  • Neću glasati jer nemam za koga

14 8,97%
+ Odgovori na temu
Stranica 24 od 27 PrvaPrva ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 576 do 600 od 666
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    to je tvoje misljenje i ne znaci nuzno da je i ispravno.45 godina smo zivjeli u paklu komunizma i meni je toga dosta.
    po cemu je komunizam bio pakao?
    konkretno, nemoj mi sad bacat definicije komunizma, nego mi na primjeru jugoslavije reci, ma jos bolje, na primjeru malog covjeka, radnika u doba jugoslavije!! reci mi koji mu je pakao to bio?
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 6500s,samsung B2100
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nista se nije smjelo,rekao bi nest kontra tita i drugi dan si pisao krv (u boljem slucaju) nije se smijelo u crkvu,a ipak smo mi katolicki narod,covjek nije imao nikakva prava..pitaj starije pa ce ti reci..

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomy23 Pregledaj post
    nista se nije smjelo,rekao bi nest kontra tita i drugi dan si pisao krv (u boljem slucaju) nije se smijelo u crkvu,a ipak smo mi katolicki narod,covjek nije imao nikakva prava..pitaj starije pa ce ti reci..
    moji svi su isli u crkvu. i krsteni i pricescivani i sve. s time si imao problema samo ako si clan partije. no, jel te netko tjerao da budes clan? ono, pod obavezno? ne, jer bi onda svi zivi bili u partiji, a nisu bili!!
    i pitam starije, znam kako su zivjeli prije, a kako zive sada. znam kakve su mirovine imale moje bake, a vidim kakve mi roditelji mirovine imaju sada!
    uostalom, a zasto se hvatate samo komuzima?! i zadnjih 45 godina? Hrvatska je vec daaavno prije Jugoslavije izgubila svoju suverenost.. al to nista nije bitno, bitno da je samo komunizam bio pakao..
    ne's ti pakla, od vlastitog rada zivio si ko normalan covjek, imao auto, isao na ljetovanje svake godine, dizao kucu. jel to mozes danas? mozes, naravno, uz kredit na kredit i minus na tekucem pod normalno.
    sjecam se da su nam u skoli na satovima povijesti govorili kako su sve pare odlazile u Beograd.. ha mislim, onda nek se dalmacija, slavonija, istra i svi drugi karejvi sada odcjepe od zagreba, jer sve pare odlaze u zagreb i u zagrebu se najbolje zivi i najvece su place..

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    moji svi su isli u crkvu. i krsteni i pricescivani i sve. s time si imao problema samo ako si clan partije. no, jel te netko tjerao da budes clan? ono, pod obavezno? ne, jer bi onda svi zivi bili u partiji, a nisu bili!!
    i pitam starije, znam kako su zivjeli prije, a kako zive sada. znam kakve su mirovine imale moje bake, a vidim kakve mi roditelji mirovine imaju sada!
    uostalom, a zasto se hvatate samo komuzima?! i zadnjih 45 godina? Hrvatska je vec daaavno prije Jugoslavije izgubila svoju suverenost.. al to nista nije bitno, bitno da je samo komunizam bio pakao..
    ne's ti pakla, od vlastitog rada zivio si ko normalan covjek, imao auto, isao na ljetovanje svake godine, dizao kucu. jel to mozes danas? mozes, naravno, uz kredit na kredit i minus na tekucem pod normalno.
    sjecam se da su nam u skoli na satovima povijesti govorili kako su sve pare odlazile u Beograd.. ha mislim, onda nek se dalmacija, slavonija, istra i svi drugi karejvi sada odcjepe od zagreba, jer sve pare odlaze u zagreb i u zagrebu se najbolje zivi i najvece su place..
    u partiji si morao biti,ako nisi odmah si bio neprijatelj,spijun i na ljetovanje-goli otok,yuga je ipak bila sila,a mi smo prosli kroz rat i sve,mora se situacija malo stabilizirat,nisu se toliko smanjle place koliko su porasli apetiti i cijene..
    Zadnji uredio zerobravo : 16-12-2007 u 18:36

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u partiji si morao biti,ako nisi odmah si bio neprijatelj,spijun i na ljetovanje-goli otok,yuga je ipak bila sila,a mi smo prosli kroz rat i sve,mora se situacija malo stabilizirat,nisu se toliko smanjle place koliko su porasli apetiti i cijene..
    cek, ti hoces rec da je citava moja familija bila na golom otoku, i da smo svi bili tadasnji drzavni neprijatelji, jer nitko nije bio u partiji.. zanimljiv pogled na stvari, zaista.. s obzirom da nikakvih problema nikad nismo imali
    a sto se tice ostalih tvrdnji, dakako da se slazem! i tu sad i nastupa onaj glavni problem u ovoj temi!!! a taj je da nas hdz ne vodi u stabilizaciju, vec u dublja go*na!!

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La_LuNa jedino tu piše točno... svi ostalo meljeju takve gluposti
    da toga nema nigdje

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi su za vrijeme yuge gradili i radili, da bi danas neki idiot to
    dobio za 1kn i kasnije još upropastio ...
    a neki su dobivali miljunske cifre kredita, sa kamatom od 2%....
    prije je svaki čovjek mogao kupiti stan i sagraditi vikendicu, a danas
    ljudi jedva kupe stan

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Chief_Wolfinjo Pregledaj post
    La_LuNa jedino tu piše točno... svi ostalo meljeju takve gluposti
    da toga nema nigdje
    evo jos jednog sdp fana,rado bi jos mljeo gluposti al moram za zg...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

btw.imam skoro pola stoljeca i sjecam se dosta toga.Ovo o cem ti pricas bilo je mozda tam 48.i 50 dok nismo malo profunkcijonirali.Da ima nesto u tome ako nisi bio clan partije nisi mogo prosperirat,kao i danas ,ako nisi clan hdz.A kaj se tice crkve,svi ovi kaj su toliko protiv komunizma i kaj vele da su im branili,svi oni su isli u crkvu ,naravno ako su to zeljeli,pa mislim da se nijedna nije srusila.To je samo propaganda kao onda tako i sada.Dalje ,juga je morala propast jer je sve bilo na socijali,zaduzivanja ,kao i sada.Al onda kao sto veli luna,mogo si radit i zaradit i ici u ferijalac na ljetovanje ,sa ful popustom,kupit si auto i vozikat se za jeftinu lovu.Svemu lijepom dode kraj.Dosla privatizacija,tajkunizacija,otkazi ,firma vise nema,burza ,pucka kuhinja.Rat iz kojega su izasli toliki branitelji da neznam kak smo opce mogli izgubiti Vukovar.Toliki hrabri ljudi,domoljubi kaj su poginuli borili se za svoju domovinu o ranjenima da nepricam.Kaj su oni dobikli ,to da se sami ubijaju ,jer nemogu to gledat kaj se radi od njihove domovine.Dobili smo hrvatsku,ali ja od nje nisam dobila nista.Nemogu ju jesti.Ali zato je poslje rata bila puna burza ljudi i 200 najimucnijih obitelji.Od jednog vozaca i prodavaca na placu postal je iber bogat.O cemu ti pricas?? Uvjek i u svakom rezimu je bilo ljudi koji su se znali snac,guzolizaca,cinkarosa,ali i postenih ljudi,kao i nekad tako i sada ko je blize vatri bolje se grije.A danas od postenja nemozes zivjet ,tesko jako tesko.Velis o apetitima i placama.Uvjek se je islo van u trst u austriju,sad nema potrebe jer su dosli k nama.Kao sto je u vrijeme moje mladosti bila lacostica skupa tak je i sada.I u nasem je mentalitetu odavno da patimo za stranim stvarima,jer si nekad davno nisi mogao kupit trapke ,al to je bilo jako jako davno..i jer je bilo prece da imas kaj jesti kao i sada.sorry na offu.
    Zadnji uredio zerobravo : 16-12-2007 u 19:08

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tocno tako lili, da ne kvotam sad citav post, ali sa svime se slazem!
    nikada nisam rekla, niti budem, da je doba partije bilo doba sveopceg blagostanja, no da je bila manje zlo nego sto je to hdz danas, svakako je!
    i upravo to sto si ti bez ustrucavanja, rekla, dobili smo toliko zeljenu hrvatsku, a cemu? jel meni danas cinjenica da sam hrvatica i da zivim u hrvatskoj iole znaci da ja budem vise covjek i bolji covjek nego sto sam to bila prije rata? zavrsim fakin faks u roku, i onda gotovo godinu dana budem na burzi ili radim na crno neke lijeve poslove, jer za mene posla nema. a zasto? zato sto nemam nikog u hadezeju da me ugura po principu rodbinskih vezica ili pavih kuverti. jel toga bilo za vrijeme juge? pa u biti, je, bilo je! ali samo ako si htio biti direktor ili zvijerka. kao normalan mali radisan covjek uvijek si imao posla. barem na autoputu bratvstva i jedinstva :rofl:
    jedino na cemu ja hdzu mogu bit zahvalna jest sto su mi omogucili da zivim u drzavi hrvatskoj, koja je samostalna. al sto meni to vrijedi i znaci kad u toj hrvatskoj ja normalno zivjeti ne mogu? zaista, sto su mi dali, izuzev onog komada papira zvanog domovnica? i samo da na temelju toga ja za njih glasujem? nema sanse.. nije ni sdp svet, ali je svakako bolja solucija od hdza! i ne bi nam bilo puno bolje ni s sdpom na vlasti, vec sam rekla na nekoj stranici, sad cu ponoviti, ni sa kime na vlasti nam nece biti bolje jos duuugi niz godina. samo i iskljucivo zato sto nas je hdz 90-ih upropastio. kako mozete glasat za njih, nije mi jasno?! sto jos imaju za pokrast uopce?!
    rat je zvrsio davnih dana, bogu hvala! hocu radit, hocu kruha! hdz mi to ne omogucuje! zasto da glasam za njih?
    Zadnji uredio La_LuNa : 16-12-2007 u 19:19

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo cu se nadodat na Lunu "Mi gradimo prugu, pruga gradi nas!" lol!

Sluzbeno sam digao ruke od ove zemlje,lagano idemo putevima Burkine Faso, Pakistana... lol.

Nema se smisla zivcirati i truditi! a mladi, sto reci, odmaglit faks, copit diplomu i u bjeli svjet! pa da vidite da se moze uspjet i bez rodjiackih veza

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto mi i buduceg muza na temi
    bravo, tocno tako. nakon faksa pravac van, jer tu buducnosti nema.. i ne, time necemo bit manje hrvati jer smo odjebali milu nam domovinu, bit cemo pravi veliki hrvati iz dijaspore, i imat veca prava glasa no sto imamo ovdje! ups, a ne, zayeb, nema nam sdpa na listicu dijaspore

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo jos jednog sdp fana,rado bi jos mljeo gluposti al moram za zg...
    po čemu je on sdp fan?

i ja se slažem sa svime kaj je La Luna napisala, a opet nisam niti za sdp, niti za hdz
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to je tvoje misljenje i ne znaci nuzno da je i ispravno.45 godina smo zivjeli u paklu komunizma i meni je toga dosta.
    ja nisam vidjela Komunističku partiju na listi...valjda sam nekaj fulala...

uostalom, sada nije bitna neka ideologija, već EKONOMIJA. tko ima dobar gospodarski plan, kako bi se razvilo gospodarstvo, što bi dovelo do boljih ulaganja u druge ciljeve i, naravno smanjenje duga.

HDZ-ova ekonomska politika se do 2000. svodila na to kako učiniti tuđmanovu obitelj i frendove što bogatijima. sad su valjda na redu sanader&friends...
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto mi i buduceg muza na temi
    bravo, tocno tako. nakon faksa pravac van, jer tu buducnosti nema.. i ne, time necemo bit manje hrvati jer smo odjebali milu nam domovinu, bit cemo pravi veliki hrvati iz dijaspore, i imat veca prava glasa no sto imamo ovdje! ups, a ne, zayeb, nema nam sdpa na listicu dijaspore
    hehe da! zaboravih, prava dijaspora zeno

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo se vi drzite vaseg komunizma,a ja cu uzivati u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj bez obzira ko je trenutno na vlasti.slagali se vi ili ne vrijedilo je braniti i ginuti za Hrvatsku.smijem reci sto zelim,hvala Bogu i imam vise nego za vrijeme usranog komunizma i nece mi nedostajati.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da Vepar, ovo je prvi puta valjda nakon Kralja Tomislava da imamo svoju zemlju, napokon, slobodnu i neovisnu, i zbog toga sam ponosan, no nisam ponosan na "hrvate" koji nisu u stanju tom zemljom upravljat da svima bude bolje, naprotiv, obranili je, raspordali, poraspodjelili ratni pljen i sada zaradjuju na razne nacina na ovom jadnom narodu! A mali covjek nema nikakvih prava,i jedva zivi od 1. do 1.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    po čemu je on sdp fan?

i ja se slažem sa svime kaj je La Luna napisala, a opet nisam niti za sdp, niti za hdz
    nemoj se niš čuditi, to je ono pravilo: ako nisi s nama, protiv nas si!

uostalom i mene je začidilo kad su mi osobe koje poznajem već neko vrijeme izjavile da ne bi nikad glasale za sdp jer je cilj sdp-a uklopiti RH u veliku srbiju. mislim stvarno...
    .

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo se vi drzite vaseg komunizma,a ja cu uzivati u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj bez obzira ko je trenutno na vlasti.slagali se vi ili ne vrijedilo je braniti i ginuti za Hrvatsku.smijem reci sto zelim,hvala Bogu i imam vise nego za vrijeme usranog komunizma i nece mi nedostajati.
    ma naravno da imas pravo reci ,kao i mi.Naravno da je kako kome.Samo do kad ce se takvi slicni tebi izvlacit na to da imamo hrvatsku,a lovu i porez placaju vani.I da li znas sto znnaci komunizam?
    deja komunizma duboko je utkana u povijest zapadnog mišljenja: nalazimo je još u antičkoj Grčkoj, kao i u prvotnom kršćanstvu.

U Novom Zavjetu, opis načina života prvotne kršćanske zajednice u Jeruzalemu daje nam sliku idealne komunističke zajednice (u prva dva gore navedena smisla riječi "komunizam"), u kojoj je ostvareno načelo "Od svakoga prema mogućnostima, svakome prema potrebama":

"U mnoštva onih što prigrliše vjeru bijaše jedno srce i jedna duša. I nijedan od njih nije svojim zvao ništa od onoga što je imao, nego im sve bijaše zajedničko. Apostoli pak velikom silom davahu svjedočanstvo o uskrsnuću Gospodina Isusa i svi uživahu veliku naklonost. Doista, nitko među njima nije oskudijevao jer koji bi god posjedovali zemljišta ili kuće, prodavali bi ih i utržak donosili i stavljali pred noge apostolima. A dijelilo se svakomu koliko je trebao."

naravno da se to nesvida onima koji su sebicni .Samo po sebi komunizam je utopija i neostvariv..

- komunizam gdje svi rade i uzimaju prema svojim potrebama, a u takvom društvu ne postoji privatno vlasništvo, kapitalizam a ni država.

a to me potsjetilo na tudmanove rijeci ,tamo davnih dana bit ce blagostanje imat cete svi 5000 kn placu ..haha a pa i on je bil komunista ocito mu se ta utopija dopala.
    Zadnji uredio lili : 16-12-2007 u 19:53

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.youtube.com/watch?v=mNOo9LiUrTA

najdraži citat:
    I možda rulja nema žita
    baš me briga, tko ih pita,
    to je demokracija!
    .

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Da Vepar, ovo je prvi puta valjda nakon Kralja Tomislava da imamo svoju zemlju, napokon, slobodnu i neovisnu, i zbog toga sam ponosan, no nisam ponosan na "hrvate" koji nisu u stanju tom zemljom upravljat da svima bude bolje, naprotiv, obranili je, raspordali, poraspodjelili ratni pljen i sada zaradjuju na razne nacina na ovom jadnom narodu! A mali covjek nema nikakvih prava,i jedva zivi od 1. do 1.
    potpuno se slazem s tobom da u Hrvatskoj mnogo toga ne valja;korupcija,pljacka,rasprodaja...nazalost u sve ove godine otkad Hrvatska postoji kao drzava nijedna vlast nije nista ucinila da to sprijeci,dapace uvelike je i sudjelovala u tome.
    ipak i na ovim izborima Hrvati su odabrali one koji ce upravljati zemljom i u iduce 4 godine,svidjalo se to nekome ili ne.
    nadam se da su dobro odabrali,a ako nisu,sljedeci su izbori za 4 godine pa mogu ponovo birati.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali Vepre, ne radi se o tome da nam je hdz omogucio domovinu, to nije sporno! radi se o tome da nas je taj isti hdz doveo na prosjacki stap!! sve redom, osim onih koji su krali uz bok s njima!
    jel mozes pojest to sto danas imas vece pravo glasa i slobodu pjevati neke pjesme? jel mozes pojest komad papaira zvan domovnica??
    vidim da ti pise u lokaciji Vukovar.. sjecam se da je netko na ovom topicu napisao da je tudjman uz ice i pice dogovarao primirje, uzaludno kao i sva ostala prije i poslije toga, dok je Vukovar padao? ne smeta te njegovo dijeljenje Bosne?! znaci, hdzu su svi grijesi oprosteni i oprastat ce se samo zato sto je zasluzan za nase domovnice?! meni to nema smisla.. ali nimalo...

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potpuno se slazem s tobom da u Hrvatskoj mnogo toga ne valja;korupcija,pljacka,rasprodaja...nazalost u sve ove godine otkad Hrvatska postoji kao drzava nijedna vlast nije nista ucinila da to sprijeci,dapace uvelike je i sudjelovala u tome.
    ipak i na ovim izborima Hrvati su odabrali one koji ce upravljati zemljom i u iduce 4 godine,svidjalo se to nekome ili ne.
    nadam se da su dobro odabrali,a ako nisu,sljedeci su izbori za 4 godine pa mogu ponovo birati.
    ma kak je rekla luna,ko da je god doso na vlast nemre se nis popravit.Svi se oni bore za svoju guzicu da udu u sabor da imaju beneficije,rucak za 15kn,mobitel mogu pricati na trosku drzave 4god. Stjecu mirovinu od 8ili 12 t kn, i sam spavaju ili se svade,imaju imunitet ,mogu raditt pizdarije kakve hoce,sve ce to narod pozlatit...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vidis pogresno, jako je malo ljudi izaslo na izbore, sto opet govori o vjeri ljudi u demokratske izbore, kao drugo, glasali su mrtvi iz dijaspore, glasala je sama dijaspora koja nema veze sa zivotom ljudi u hrvatskoj.

Jedina velika prednost ako HDZ nastavi vlast jos 4 godina da nece imati onaj pametni adut u rukavu - "prijasnja vlast je to krivo odlucila na nama je da to popravimo", no opet govorimo o vladi koja je 4 godine imala puno korupcijskih skandala a ni jedan ministar nije dao ostavku, dok u demokratskim kulturama padaju ministarske glave, vlade a u nekim kulturama sami ministri si oduzimaju zivot.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Vidis pogresno, jako je malo ljudi izaslo na izbore, sto opet govori o vjeri ljudi u demokratske izbore, kao drugo, glasali su mrtvi iz dijaspore, glasala je sama dijaspora koja nema veze sa zivotom ljudi u hrvatskoj.

Jedina velika prednost ako HDZ nastavi vlast jos 4 godina da nece imati onaj pametni adut u rukavu - "prijasnja vlast je to krivo odlucila na nama je da to popravimo", no opet govorimo o vladi koja je 4 godine imala puno korupcijskih skandala a ni jedan ministar nije dao ostavku, dok u demokratskim kulturama padaju ministarske glave, vlade a u nekim kulturama sami ministri si oduzimaju zivot.
    joj da smo barem mi te sreće...
    .

+ Odgovori na temu
Stranica 24 od 27 PrvaPrva ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove