ja sam skinuo verziju 0.24 i kada instaliram sve mi je plavo.
sta ne valja ?
ja sam skinuo verziju 0.24 i kada instaliram sve mi je plavo.
sta ne valja ?
Eto... Ima nas koji procitamo faq i credits...
Pa nijedna slika ili slicica ne utjece na velicinu gdd-a, bar koliko sam ja shvatio, sve slike i ikone vuce izvana... U gdd-u je samo polozaj ikona i linkovi na programe ili na sto vec (kontakte, CP...), slike se postavljaju iz nezavisne lokacija (koja nije vezana za gdd). Tako kad neko posta samo gdd sa njim se ne dobiju ikone, ni slike kontakta, vec samo polozaj linkova, broj stranica itd...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Dal netko zna neki program za zaključavanje kad aktiviram gdesk. Imam se m600i.
Evo jedna mogucnost...
IPhone lock
Philip B. Crosby
Uz ovaj iPhone lock, koji mislim da i nije neka sreca jer koliko sam ja skuzio njega treba zapravo ukljuciti/iskljucit po potrebi kao i svaki drugi program, to mozes rijesti ili klikom na one trokute skroz gore lijevo pa odabrati "lock" ili si mozes na sami desktop staviti ikonu za pokretanje glavnog izbornika i onda njega mozes aktivirati prstima i tada ga zakljucas kao i obicno. Ova druga varijanta mi se cini prkaticnija.
EDIT: glede ovog iLocka. Izbjegavati. Sad sam to isao probati i skuzio da on zapravo ne zakljucava nista. Sve tipke i dalje rade. Onaj mali prozorcic koji se inace upali kod jave je takodjer aktivan. Jedino sto ne reagira je ekran (osim tog java prozora).
Zadnji uredio kinggo : 16-12-2007 u 21:12
Ovako sam ja zamislio za iPhone lock... Postavi link na desktop od GDeska, zatim promjeni ikonu (ako zeli), te dodjeli tipku koju zeli (tj. sa kojom ce zakljucavati mob)... Znam da nije najsretnije rjesenje, posto je to java program pa ga svaki put mora ucitavati, ali to je jedno od rjesenja...
@kinggo: Nisam se previse bavio sa *.gdd fileovima, napravio sam si jedan jednostavni dizajn i taj koristim od pocetka. Gore sam sam rekao, citiram: "...koliko sam ja shvatio...", a ocito da nisam...Nego do tog sam zakljucka dosao zato sto svi pisu kako im se kad skinu neki dizajn (gdd) ne ucitavaju ikone, pa sam zato to tako shvatio... NVM... posto jos nisam skidao te dizajne, pa to nisam ni isprobavao...
Philip B. Crosby
Evo dva moja dizajna.........
![]()
DL http://rapidshare.com/files/79459536...eon_design.rar
![]()
DL http://rapidshare.com/files/79459537/Silver_147.rar
Dali gDesk može utjecati na sigurnost mobitela jer sam negdje pročitao da može biti štetan za software, i gdje mogu skinit ikonice osim na gDeskovoj stranici.
Mozes ga slobodno koristitit bez frke. To je samo izjava da se autor oslobodi odgovornosti. A ikone mozes naci na netu. Utipkaj "icons" u google i biraj. GDesk ti trosi skoro sve formate a i nije neki problem konvertirati ih. Takodjer velicinu mozes sam staviti koju zelis. Ja osobno koristim 48x48 jer je to dovoljno veliko za upotrebu prstima.
trebam pomoć oko gdeska - naime napravio sam si (tj modificirao ) iphone temu i sada bih još jedino želio na zadnje 2 stranice stavit ikone sa slikama svojih frendova tako da ih jednim flickom pozovem - znači kako napravit ikonu koja pravi direktan poziv na kontakt (i kako se ujedno to isto napravi i za sms ) ???
verzija 0.26![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Imas i novijih verzija od te. Preporucam.
Inace........DESIGN-ADD OTHER-SHORTCUTS
Onda na toj ikoni dodjeljujes funkciju (poziv ili SMS) i mozes staviti sliku iz imenika u raznim velicinama
aj kad već pišem o gdesku - koristio sam ilock aplikaciju i gdesk i sve je funkcioniralo super osim backlighte na tipkovnici koje se nije palilo odmak , već sa nekih minutu zadrške - ista stvar je bila i sa dimmed ekranom koji nije posvijetlio nakon otključavanja sliderom . Kako još mogu zaključavat mob ako koristim neki gdesk design (tj kako ga otključati......)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Ja imam P990 koji ima tipku za zakljucavanje tako da se nikada nisam zamarao s timeA tebi pise Nokia, a nisam koristi S60 verziju GDeska i nemam pojma kako se zakljucava ta nokia. U slucaju da imas neki drugi UIQ3 model po meni je najbolja varijanta staviti "run main" na pocetnu stranicu jer time na 5 sekundi pokrenes "original" desktop a to je sasvim dovoljno vremena da ga se zakljuca sa tipkom "back". Ove druge kemije su mi bzvz.
E ovako,
citam i citam i sve to super izgleda, pre dobro, i moram si to veceras odmah probat rjesit. Ali me zanimaju neke stvari, sto je tocno taj gdd file? Jeli mogu skinit negdi necije (ka npr. sta je kinggo posta), recimo postavke, tj cijeli "image, sliku" njegovog moba, i samo da meni tako isto izgleda, da se nemoram zajebavat sa svim tim dodavanjem ikone po ikonu?
I koliko tih "stranica" se moze stavit(ako sam dobro skuzia radi se o 3 stranice koje se preklapaju)?
Eto, to je to za pocekat, hvala na pomoci i trudu svih vas i vasem vremenu koje ste utrosili citajuci ovaj post![]()
Mozes koristiti bilo ciji *.gdd samo sto ces za one aplikacije koje ti nemas vidjeti upitnik. Ali nije neki problem sloziti vlastiti. A max broj stranica mislim da je 16.
Najnovija verzija je 0.32a
A dobro, jos mi samo reci di da taj gdd file kopiram i ggtnx
nvm, rjesia sam se tog problema, nego me sad samo zanima kako vi zakljucavate mob(p1i)?
Kako mi se cini, najlakse je "run main" zakljucat, a kad ga ponovo otkljucam onda moram ponovo pokrenit gdesk ili sto? nema boljeg nacina?![]()
Zadnji uredio inline : 21-07-2008 u 17:59
ImaPod "options" oznaci "replace main"
haha, ali sad sam na gdeskovoj stranicii vidia, pa samo onu strelicu gore livo taknit i imas opciju "lock key" omg, ovo je pre dobro!!!
Veceras sam instalirao ovaj program (ver.0.32) i moram rec da sam odusevljen i idejom i izvedbom!
Ovo baca potpuno novo svijetlo na UIQ, pretvara telefon u puno efikasniju a i zanimljiviju napravu! Way to go!![]()
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
evo ovako unaprijed se ispričavam ako sam zalutao, ali zanima me dali postoji GDesk v0.33 i ako postoji dali bi je netko mogao staviti link.
hvala
Philip B. Crosby
ok hvala puno, ali malo mi je zapalo u oči ono "stabilniju" šta jel bi to trebalo značit da može naškoditi mom mobu.
Bookmarks