evo da se pohvalim...danas mi sjelo 50 kuna od telaca....
evo da se pohvalim...danas mi sjelo 50 kuna od telaca....
da li su bozicne ponude gotove u smislu da ne nece vise snizavat cijene??
U pravilu - to što je sniženo je sniženo. Eventualno ako se neki novi uređaj ubaci u ponudu.
Na plakatu za W375dolje u tekstu pise besplatne SMS vijesti do 31.12.2007. a na njihovim stranicama ni rijeci o istom.......ima li tko saznanja o cemu se radi ?
LINK NA PLAKAT
.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
neznam niš od ovog gore ali i meni je sjelo 50kn na račun... sam neznam kada ću to potrošit kad mi 15 u mjesecu dolazi novo obračunsko razdolje na vip pretplati...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
A čuj, koliko para... Ja sam ga imao nekih 4 mjeseca i kasnije ga prodao staroj kojoj se jako sviđa zbog koliko-toliko stylish dizajna i preklopa. Ako netko puno, a i brzo piše poruke neka ga zaobilazi u širokom luku, jer mu je softver jako spor, a to se pogotovo vidi kod pisanja poruka.
Nova ponuda za pretplatnike!
NOKIA N76 za 1kn!
Od 15.do 21.12. za nove pretplatnike, postojeće koji produžuju ugovor i one koji prenose broj, tele 2 nudi nokiu N76 za 1kn (plaćaš 995kn , a na račun dobiješ 994kn kroz 19 mjeseci) u tarifi 170 i uz potpisivanje trajnog naloga.
http://www.tele2.hr/promo_ponuda_Nokia_N76_za_1kn.html
Koji bilo!
Sve što si napisao si pokvario riječnikom, sorry, ali nije ti to način kojim ćeš nešto uspijeti objasniti. Niti na netu, a bome niti u stvarnom životu. Tako da odmah u startu ne vjerujem u značenje tvog nicka.
Budi frajer i lijepo reci, ali nemoj zajebati. Zar je teško, pa bar na internetu se to može (ili se varam?).Izvorno postao tele2_speaker
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...: sad bi trebao zatražit (ili netko drugi tko želi povoljnu ponudu) diners ili american karticu da bih dobio phone za 995kn...hvala ali to je totalno shranje, pa bolje ću ostat na vipu koja radi s klasičnim trajnim nalozima preko tekućeg računa ili master kartice...
...tele je tu definitivno fulao jer ispada da samo određeni korisnici mogu iskoristiti pogodnost, tj. korisnici american ili diners kred. kartice...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nadoplatio 50kn bon i dobio dodatnih 50kn u roku 24h! TELE2 zakon!!!!
ja nisam dobio poruku da postoji ta akcija kao sto su neki, ali sam nadoplatio 50 kn, prije dan-dva i danas slucajno pogledam na racun, kad ono 5o kn vise, a nisu me ni obavijestili da cu dobit, uglavnom, superrr.....
cvita
Čisto informativno, pare ne moraju sjesti u roku 24h, ja sam evo nakon 3 dana dobio.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
rekli su da tih dodatnih 50kn sjeda unutar mjesec dana.
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni je na 2 tele2 broja uplaćeno, po uplati bona od 50 kn, za 3 dana dodatnih 50 kn. Kada mi je dodatnih 50 kn sjelo na račun dobio sam poruku da i slijedeća 2 mj. ako uplatim 50 kn dobijam još dodatnih 50 kn. Nikakve poruke prije sjedanja dodatnog iznosa nisam dobio.
Slavonac
bitno da sjedne , sta ste sad zapeli oce doc poruka-nece doc poruka.prakticki prodaju 50kn bonove pod 100kunske , + daaaleko najjeftinije cijene razovora.sad bi se moglo rec da je posjedovanje bar alternativnog tele2 broj sa stane , ako ne i potpuna promjena operatara buduci da se sad to potpuno bezbolno može(ukinuta ona zena koja obavjestava da je broj prenesen u drugu mrezu , na neki nacin mazohizam.
Bookmarks