-kao što sam naveo u svojoj temi znaći različiti kapaciteti baterija istog tipa i nemogučnost kupnje one koja je orginal u nekom mobitelu... znaći orginal za 6120c ima 890mAh no ako hočeš kupit iz nekog razloga još jednu dobit češ u ovom slučaju bateriju sa 820mAh ... razlika od 70mAh sati i nije zanemariva jel je i ovak mali kapacitet..
-sporost u servisu , svaki put kažu da im je baš sad gužva ( bio sam u 2mj. 6mj. i negdje u 9mj.) ... kažu za 4-5 dana , no uvjek je bilo min. 10 dana ..
- ekipa koja radi za pultom je i više nego blesava , bila mi je e65 na servisu i normalno više od njihvih obečavajućih 4-5 dana ( mislim da oko 12-13) i dobro napokon ja došao po mob i kad sam izašao van na sunce vidim bjele dlačice ispod ekrana ( pretpostavljam od četkice skojom čiste) vratim se ljut natrag i kažem majmunu da šta je ovo i da mi se to makne jer je fakat uočljivo i on zakoluta oćima i vrati ga natrag da maknu , dodje on ponovno i da mi ga u stilu " NA TI" pogledam još jedamput i normalno sad je maska bila silovana pa nije sjela na mjesto , normalno prigovorim i opet onaj cinični smješak da mi je došlo da ga zviznem ... preko neću reć čega su zamjenili...
jedini plus ali priznajem i ne tako mali što če zamjenit sve , i flat ( što kod europatrada ne dolazi u obzir)

Odgovori uz citat
) vratim se ljut natrag i kažem majmunu da šta je ovo i da mi se to makne jer je fakat uočljivo i on zakoluta oćima i vrati ga natrag da maknu , dodje on ponovno i da mi ga u stilu " NA TI" pogledam još jedamput i normalno sad je maska bila silovana pa nije sjela na mjesto , normalno prigovorim i opet onaj cinični smješak da mi je došlo da ga zviznem ... preko neću reć čega su zamjenili...

Bookmarks