K1 se definitivno isplati uzeti za 750 kuna.
Puno je tanji i elegantniji i ima kameru od 2mpx.
Ovo pisem jer sam zamalo kupio K1...
Gledao sam na gsmareni i jedino po meni je bolja kamera,i vanjski display na K1,a drugo je tek malo modernije izvedeno i to je sve...
Imam V360 staru godinu dana,otkljucanu putem TP-a,nabrijanu s Yuet 1.9a MP-om,sa nekim editiranim SEEM-ovima,sa pojacanim gain table-om,s zvucnikom od V525 koji se dosta jace cuje,zatim kartica od 512 MB (meni dosta),dosta Java aplikacije koje mogu cesto posluzit,iTunes,novo origigi kuciste,i otklonjen svaki trag Vodafonea... Sve u svemu,sami maximum kojeg moze dosegnuti ovaj mob. Sinoc sam svoju V360 skoro prodao za 400kn (idiot,ne bih si nikad oprostio),jer sam dobio nekakav popust za K1 i dobio bih je za 750kn. Jutros doznao da je ima frendica,pa otiso do nje,i uvjerio se da K1 nije ni sjena V360.
Sto vi mislite...? Koji je po vama bolji?
K1 se definitivno isplati uzeti za 750 kuna.
Puno je tanji i elegantniji i ima kameru od 2mpx.
Koji bilo!
Ha cuj... 2mp kamera mi nista ne znaci,a elegancija pogotovo kad ga ne mogu otvorit s jednom rukom...
A ništa, onda je tvoje rješenje ostati na motoroli v360.
![]()
Koji bilo!
meni je k1 puno ljepsa,a i bolja je..puno bolji materijali..btw,kakav si to popust dobio..?
A gledaj, jedina prednost je kamera, a ponajviše dizajn.
Ako ti do ove dvije stvari nije puno stalo onda ostani na V360.
K1 se ne može toliko moddati kao V360, tako da u tom dijelu V360 rula.
Evo netko tko me shvaca...Ne zelim je jer mi dizajn i kamera ne igraju toliku ulogu,a posto sam cesto u ekstremnim poslovima,jednostavno mi je razbit mob pa si ne bih oprostio... Druga stvar,ne moze se moddat koliko i v360,a da je mazim doma godinu dana dok ne prode garancija,da je ne spajam na komp i cackam i sl,ne dolazi u obzir. Nove mobove ne spajam na komp i basta. Cak ni s napravljenim backupom,jer sam se jednom zajebo,tako da cu ostat na V360...
za samo 300kn razlike...hah, popusio si...v360je ocajna stara cigla...uvijek mi je bio gadan taj mob, isto ko v525 i takvi big macovi...k700 rulez prema njemu, ne kuzim zas nisi prodo v360 za 400kn, kasnije kupis sta oces, ne mora to bit k1, mozda bilo sto sto nije motorola?(ili v3 tako nesto za pozive i poruke a tanak je i dobro izgleda) da probas nove nokije, il s.e. tesko da bi se vracao na motorolu... i k1 jer pila i pol naspram v360,jedino ak ti nije vazno nist na mobitelu ni izrada ni dizajn onda ostani na ovom i ustedio si 350kn,no za 500kn kupis k750,koj je pila i pol za tu motorolu....
bio nekad oglas...
Bookmarks