He he riješio i rekao da nebi ništa platio za mim
Dobrodošli na upitnik na temu Instant Messaging komunikacije (tekstualno dopisivanje, instant dopisivanje, instant komunikacija, chat) preko mobilnih uređaja. U ovom upitniku pitat ćemo vas nekoliko pitanja o vašim navikama i prijašnjim iskustvima sa Instant Messaging proizvodima.
Upitnik je u potpunosti anoniman.
Popunjavanje ovog upitnika traje do 10 minuta.
Zahvaljujemo što ste pristali sudjelovati u našem istraživanju.
Klik na sliku iznad za nastavak.
He he riješio i rekao da nebi ništa platio za mim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
IM - najvece zlo u ocima mobilnih operatora.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
bas ispunio anketu,i razvalio se od smijeha
dok vas pita,koliko bi mjesecno izdvojili za tu uslugu prvo ide 35 kn
odgovorite sa ne,i tako dalje....![]()
Ja sam napisao da bi plaćao 15 kn mjesečno za takvu uslugu. To mi se čini dovoljno jeftino da bez razmišljanja uzmem.
25 kn mi je već nekako previše
A ne kužim baš...Jel to oni planiraju napravit neki njihov IM ili...?
![]()
Evo ja sam stavio da bi dao 5 kuna za tu uslugu mjesecno :-)
...also known as El'AnDrA...
ajde dao bi 10 - 15, stavio sam na anketi 15...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
iskreno,ideja o toj usluzi je ok...
ali totalni promasaj?
koliko danas ima symbian mobitela na trzistu?
instaliras third party software za messengere i preko gprs-a radi i saljes poruke...a trosi,gotovo nista prometa... govorim iz vlastitog iskustva...
istina,ima puno mobitela koji nemogu instalirat takvu aplikaciju i rjesenje bi im bio taj MIM al kak got pogledam,nikak mi to nije nekaj kaj postiglo neki veci uspjeh...
Mene je začudilo da sam u nekoliko pitanja pročitao da pišu "dali" umjesto "da li". Je li to neka nova gramatika?
Nije problem u jeftinoći ili skupoći usluge. Jer kad bi Vipnet to promovirao, vjerojatno bi imao više uspjeha...U suprotnom, tko danas zna da na mobitel može instalirati Java aplikaciju i s njom komunicirati preko MSN-a ili ICQ-a ili nekog drugog protokola.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Govorim opcenito, za ove nase se ne bojimkoliko ljudi uopce kod nas koristi mobilni internet? Eh, da malo ukljuce mozak, spuste cijene i dobro to izreklamiraju ljudi bi skuzili sto je zapravo GPRS, EDGE i UMTS, a nakon godinu dana napravili bi si novo trziste.
A ne ovako, da sacica ljudi koristi internet na mobitelu, no ne koristi niti jednu domacu uslugu preko njega jer ih jednostavno - nema.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
To je općenit problem 3G tehnologije, što još uvijek nema neku konkretnu svrhu, osim što je svrha sama sebi. Barem što se širokog spektra korisnika tiče.
Bookmarks