Mislim da mi je negdje u pamćenju nekakav Konzumov projekt vezan uz ovo,bilo je govora o tome na forumu tamo u vrijeme početka TELE2 mreže jer se počelo raspravljati o novim virtualnim mobilnim operaterima.
Zna li netko mozda nesto o Kmobile?
Da li je to novi mobilni operator koji sprema Agrokor, Konzum ili nesto slicno?
Registrirana je domena kmobile.com.hr (moze se vidjeti na dns.hr)
http://hr-t.dns.hr/php/search.php
Online registracija HR-T domene
1. Odabir naziva domene > 2. Status domene
Domena kmobile.com.hr je aktivna.
Podaci o korisniku
Ime / naziv
Agrokor d.d.
Adresa Trg D. Petrovića 3
10000 Zagreb
Hrvatska
Povratak na pretraživanje
Mislim da mi je negdje u pamćenju nekakav Konzumov projekt vezan uz ovo,bilo je govora o tome na forumu tamo u vrijeme početka TELE2 mreže jer se počelo raspravljati o novim virtualnim mobilnim operaterima.
Jamnica koja je u sastavu Agrokora je u vlasničkoj strukturi Tela 2 hrvatske...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
meni se cini da je i kod nas pocelo ludilo ko i ovdje u njemackoj,svaki lanac ducana im svoju mobilnu marku.
recimo
penny - pennymobil
rewe - ja!mobil
Aldi - Aldi- Talk
Lidl - Fonic
itd
jedino sto s tim profitiraju ljudi,jer su puno jeftiniji nego original-operateri.
kvaka je u tome,da bonove za nadoplatu moras u tim ducanima kupovat
Pa zar nije potrebno i za MVO kupiti licencu (naravno jeftinije), pa bi onda trebale biti neke informacije objavljene na www.telekom.hr
ne, vidi tomato... to je brand od vip-a, tak je i kmobile brand od t-mobile (+partneri)... mirise mi 097 u zraku
Mislim da t-mobile ima samo 098 i 099 kao sto VIP ima samo 091 i 092, ne znam da li t-mobile moze samo tako koristiti 097
ima i 097![]()
Evo vijesti:
http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuz...vrtke,97908.jl
-Hrvatski Telekom objavio je danas da je njegovo društvo kćer u stopostotnom vlasništvu T-Mobile Hrvatska potpisalo sporazum s Agrokor d.d., članom Agrokor koncerna i Com.EPH d.o.o., povezanim društvom Europapress holdinga (EPH), o zajedničkim ponudama mobilnih komunikacija na hrvatskom tržištu...
kako bi od ožujka sljedeće godine proširili ponudu mobilnih komunikacija na hrvatskom tržištu.
Partneri će razvijati nove segmente korisnika i one u kojima je penetracija mobilnih usluga niska, kako bi na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu proširili ponudu.
i eto nam jos jednog virtualnog operatera!![]()
ako bude kao Tomato bolje da se i ne pojavljuje.
cekaj samo,to je samo pocetak
vec vidim uskoro pevec-mobile,billa-mobile,..........
Sretno im bilo , iako ih mislim izbjegavati u sirokom luku ....
pa ja bi prvo priceko da to izadje pa onda komentiro. doduse, sve od t-mobila mi je ljigavo, ali ako budu bolji/jeftiniji -zasto ne?
Zna li tko koje ce bit prednosti tog novog operatera i cime misli privuc korisnike?
Da, dobivaš bodove na Konzum Plus Card što više razgovaraš preko tog čuda![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
zicer... to će biti obična glupost... usluga će biti
nikakva...slično tomato
Ja mislim da je konkurncija, bilo kakva, dobrodošla. Tomato nije ništa specijalno, ali znam ljude kojima ništa više od toga ni ne treba (razgovori, SMS). A bilo kako bilo, tomato je isto dobro poslužio za snižavanje cijena, bar za TELE2, a VIP baš briga jer je Tomato njihov, to je loše. Možda konzum još malo spusti cijene pogotovo kod VIP-a i T-mobilea.
Ja sam mislio da je o novi MVNO, kad tamo isto smece kao i tomato,....
Ma to ce biti identicno tomato-u, bas sad malo istrazujem,...
"KMOBILE" naziv je robne marke, a tržišni plasman novokreiranih usluga preuzeli su Agrokor i EPH-a, koji će tu obvezu odraditi kroz svoja povezana društva. U T-Mobile šturo pojašnjavaju da su, kao tržišni lider u pokretnoj telefoniji, odlučili s ostala dva nacionalna lidera, Agrokorom koji drži primat u domaćoj maloprodaji i EPH, vodećom medijskom kućom udružiti snage na ponudi novih usluga u mobilnoj telefoniji. Za sada tek potvrđuju kako je riječ o uslugama u kategoriji pre-paid pretplatnika.
http://www.moj-fond.hr/index.php?lan...d=2&newsid=308
Primjetio sam da se kao novi korisnik moze registrirati i sa 097 brojem, pa mislim da ce to biti novi predbroj za kmobile, ili mozda neki drugi MVNO.
https://moj.t-mobile.hr/default.aspx?usr=2
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da to je neka nova mobilna mreža Tpdoriću suradnji sa T-Mobileom ... to bi treabo biti dio T-Mobile kao VIP i tomato
suradnja t-mobile, konzuma i EPH.
bit ce sheme tipa besplatnih 50 poruka mjesecno s tim da je prvih 80 znakova u poruci neka konzumova reklama u u drugih 80 pisi sta hoces.
ovisno o bodovima skupljenim preko konzum plus klub kartice dobivat ce se dodatne kune itd....
Po najavama 01.07.2008. bi trebalo startati, a posto se pojavio 097 predbroj onda ove sve informacije imaju i neku tezinu.
Dodatni info nudi i ovaj LINK na stranici kakve mivolimo, jos da se mozemo za lovu okladiti.........
.
.
Slobodna Dalmacija ( srijeda, 21.11.2007.)
Kmobile stiže na proljeće
Tvrtke su udružile snage da bi proširile ponudu mobilnih komunikacija isključivo na pre-paid dio tržišta
PIŠE MAGDALENA RAKOVAC Kmobile, nova zajednička ponuda mobilnih komunikacija proizišla iz potpisanog sporazuma između mobilnog operatera T-Mobile Hrvatska, Agrokora, člana Agrokor Koncerna i Com.Com, povezanih društvom Europapress Holding (EPH), koja je ime dobila sinergijom iz naziva T-Mobilea te trgovačke marke K plus u vlasništvu Agrokora, na tržištu će se naći u ožujku 2008. godine.
‘Trojka’ je, stoji u zajedničkoj izjavi, odlučila udružiti snage kako bi proširila ponudu mobilnih komunikacija koja će se, kako nam je rečeno iz T-Mobile Hrvatska, odnositi isključivo na pre-paid segment tržišta, a plasirat će ih Agrokor i EPH. Više o samim uslugama, ponudi uređaja i cijenama iz T-Mobilea nismo uspjeli doznati, uz objašnjenje da će sve te informacije biti objavljene tek prilikom lansiranja ponude.
Brojne pogodnosti
No s obzirom na prepoznatljivu Konzumovu robnu marku K plus koja je sadržana i u imenu nove ponude mobilnih komunikacija, pretpostaviti je, iako to službeno nije potvrđeno, da će se mobilni brand Kmobile ili primjerice jedna SIM kartica s tim nazivom naći zapakirana unutar određenih K plus proizvoda (deterdženta za rublje, riblje konzerve i slično). Također, vjerojatno je da će potrošači koji posjeduju Konzumovu Plus Card karticu kojom se skupljaju nagradni bodovi moći te iste bodove zamijeniti besplatnim telefoniranjem ili pak SMS porukama.
EPH, pretpostavka je, kroz svoja će povezana društva na sličan način čitateljima nuditi popuste ili besplatne minute kao što je to nedavno u sklopu jednog dnevnog lista napravio mobilni operater Tele2.
Prema podacima operatera, u Hrvatskoj je aktivno gotovo pet milijuna mobitela, iz čega se može zaključiti da svaki građanin ima bar jedan mobitel. T-Mobile je do rujna imao 2,3 milijuna korisnika, Vipnet oko 2,1 milijun, a Tele2 njih 500 tisuća. T-Mobile je u tri kvartala ove godine uprihodio 3,2 milijarde kuna, Vipnet oko 1,2 milijarde, a Tele2 se još nije izjasnio o prihodu.
.
.
Zadnji uredio kokibj : 16-12-2007 u 22:15 Razlog: Dodatn tekst
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks