Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1231

Hybrid View

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    jel moze neko objasnit ovo stavljanje menia bez fara ili xs++-a, onako- za debile (mene)?
    bas i ne kuzim, jel trebam stavljat za svaki meni posebno u faru onaj folder, jel se svaka ikona treba zvat drukcije......
    pitam za k800
    znam kako se ulazi preko fara i ostalog, pa ako neko moze napravit tutorijal (jos ako je sa slikama ), mislim da bi mu vise ljudi- ne samo ja- bili zahvalni

hvala ti, kome god, unaprijed
    Znas kako funkcioniraju shortcuti u windowsima? E, zamisli to ovako: na disku C:\ (interni filesystem telefona, dostupan samo "vanjskim metodama" tipa Far i XS++) postavis shortcut koji se zove icon1_unselected.png.@, a koji zapravo pokazuje na D:\menu\icon1_unselected.png (ovdje je D: korisnicka memorija u telefonu, dostupna iz ugradjenog file managera). Recimo takodjer da na D:\ imas osim foldera \menu i foldere \menu1, \menu_my, \menu_uber_cool itd. Ovo na C:\ radis sa XS++ (postavljanje shortcuta), ali samo jednom, nakon toga samo na D:\ preimenujes \menu u nesto drugo (npr. \menu_old) i novi menu koji hoces preimenujes u \menu. Obzirom da je D:\ korisnicka memorija telefona, ovo sve mozes napraviti iz File managera u telefonu, i nakon reseta telefona imas nove ikonice.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Znas kako funkcioniraju shortcuti u windowsima? E, zamisli to ovako: na disku C:\ (interni filesystem telefona, dostupan samo "vanjskim metodama" tipa Far i XS++) postavis shortcut koji se zove icon1_unselected.png.@, a koji zapravo pokazuje na D:\menu\icon1_unselected.png (ovdje je D: korisnicka memorija u telefonu, dostupna iz ugradjenog file managera). Recimo takodjer da na D:\ imas osim foldera \menu i foldere \menu1, \menu_my, \menu_uber_cool itd. Ovo na C:\ radis sa XS++ (postavljanje shortcuta), ali samo jednom, nakon toga samo na D:\ preimenujes \menu u nesto drugo (npr. \menu_old) i novi menu koji hoces preimenujes u \menu. Obzirom da je D:\ korisnicka memorija telefona, ovo sve mozes napraviti iz File managera u telefonu, i nakon reseta telefona imas nove ikonice.
    puno hvala
    skuzio sam, a sad me zanima jel mogu tako stavit one menije koji imaju poseban layout- ne mogu jel da?

edit:
    stavio sam, ali mi je pisalo: errors occur in the menu.ml file. this my renfer the menu unusable.
    i sad sam htio vratit onako po starom preko xs++-a menu i stavim ga, ali mi se opet pojavljuje ova gore poruka
    sad, jel se moze nekako to rijesit, a da ne moram flashat sve ponovo, tj. stavljat firmware ito sve
    ja sam ovako napravio:
    preko xs++-a sa napravio fodler tpa/preset/system/menu i u njega stavio one shortcute(skino sam ih sa onog linka koji je dao masva, http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=583960&postcount=1)
    napravio sam u memoriji telefona folder koji se zove menu, i u njemu stavio par foldera sa ikonama koje se zovu icon1_selected.png i tako svih 12
    jedan od tih foldera sam nazvao menu, i restarto mob, ali mi se pojavljuje ona greska
    pa sam probo nazvat folder live, ali opet nece
    sta da radim?
    Zadnji uredio georgy : 14-12-2007 u 11:38
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 270
    Posljednji post: 22-12-2013, 22:09
  2. Odgovora: 140
    Posljednji post: 22-05-2011, 09:52
  3. Odgovora: 155
    Posljednji post: 07-01-2010, 14:34
  4. Odgovora: 2
    Posljednji post: 12-03-2008, 19:35
  5. Molba da netko napravi tutorial za cid52 telefone
    By House_Lunatic in forum Sony Ericsson