t com ima obračunsku jedinicu sekundu nakon prve minute
evo pošto prelazim s T-Coma, kako bi sebi olakšao odabir, odlučio sam napravit jednu tablicu koja bi od svakog operatera uspoređivala opciju koja je nekako najbliža i najpovoljnija meni... ključna riječ je MENI - jer nisu to jedine opcije koje nude ti provideri ali daju otprilike uvid u današnju ponudu i odnos cijena... nadam se da će ovo pomoć nekom pri odabiru, pa izvolite...
evo i direktni link na tablicu ako je netko nevidi
http://img160.imageshack.us/img160/8221/img036wt3.jpg
Zadnji uredio marke : 15-12-2007 u 18:25
t com ima obračunsku jedinicu sekundu nakon prve minute
Ahm... jesam ja nešto propustio? Gdje je ta tablica?
pa eto ti je u prvom postu,jel mozes dodat i bnet?
a svi znamo da je optima naj
samo dostupnost im jos nije naj
i neznam zast,al frend je jos u 8 mj dal zahtjev za prebacit se iz t-coma na optimu,i jos nista
t-com kaze da nemaju nista s tim
optima kaze da t-com nece odobriti prijelaz...
znam ali mi nije to stalo u tablicu, a mislim da to i svi znaju da je nakon prve minute obračunska jedinica sekunda... ali slobodno me ispravi ako još nađeš grešaka... u tablicu sam, kao što sam i rekao, uvrstio ponudu od svakog operatera koja meni najviše odgovara, jer sam to radio za sebe, ali mislim da može i vama biti od pomoći...
što se tiče dostupnosti, ja sam u novom zagrebu i dostupni su mi samo t-com, iskon i amis... optima i metronet još nisu. ja sam već prije pol godine htio na optimu i zvao ih kad će bit dostupni, oni mi vele 8. mjesec, pa 9., pa 10. i tako stalno, evo nazvo sam ih jučer i vele 2. ili 3. mjesec, ali neznam kolko mogu u to vjerovat, zato sam i odusto od optime jer mi se neda toliko čekat
e to su dvije stavke za koje nisam bio siguran... gledao sam na njihovim stranicama i pisalo je nešto tipa "pretplata 95 kn koju u potpunosti možete iskorititi na pozive unutar fiksne mreže", pa sam zato tako i napisao... a što se tiče uspostave poziva, to isto nisam mogao pronaći pa sam pretpostavio da se naplaćuje kao i kod svih ostalih. ali hvala na ispravci
mislim da si kod T-coma zamijenio pretplatu s brojem besplatnih minuta.
pretplata iznosi 95kn, a ne 150, tako da ukupna pretplata za telefon i dsl ne može biti 233kn, već maksimalno 174kn
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Naknada uspostave poziva kod T-Com Super 150 ti nije 7 lp nego 0 lp![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
sređeno! mislio sam da sam to već ranije rješio... također ispravljene besplatne minute kod t-coma na 150 min... i dodana objašnjenja za poklon bon kod metroneta i 50% popusta kod amisa...
e sad, još jednu stvar bi htio dodat a nisam siguran za nju, dali je kod ove amisove akcije uključeno SVI dobivaju maksimalnu moguću brzinu na svojoj liniji (do najviše 24Mbit/s) prva dva mjeseca... konkretno dali recimo oni koji uzmu 2Mbit/s dobivaju najveću moguću brzinu prva dva mjeseca?
Svi osim onih na 1 Mb/s imaju mogućnost povećanja na 24 megabita...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
mjesečna naknada za korištenje OptiFIX paketa je 18,30 kn s PDV-om:
68 kn (OptiDSL 2048/384) + 50 kn (flat) + 61 kn (telefonski priključak) +18,30 (OptiFIX) = 197,30 kn
10aLEX uzeo si mi riječ iz usta, točno tako, ne plaća se ta pretplata ukoliko koristiš i njihov DSL i telefon, zato sam i stavio tu tarifnu opciju jer mi se učinila nekako najisplativijom
usput možete zanemarit ona dodatna objašnjenja i poklone koji vrijede do 31.12. (amis i metronet) jer su, vidi čuda, istekli...
Bookmarks