Ako je neko ovo radio pls da mi objasni kako i sta da uradim. Imam dobre zvucnike, ali je kuciste pri kraju, pa zelio bih da sam izradim novo. A nije mi fol kupovati nove zvucnike.
Ako je neko ovo radio pls da mi objasni kako i sta da uradim. Imam dobre zvucnike, ali je kuciste pri kraju, pa zelio bih da sam izradim novo. A nije mi fol kupovati nove zvucnike.
neki stari encore zvucnici, nemam sliku nazalost. 4 ohm, 30W mislim da su, uglavnom zvucnici su isti kao na ms ml-t208 (subwoofer) ali su kutije manje.
ako hoćeš kvalitetu preporučam medijapan,i pitaš negdje gdje prodaja boju da ti objasne kako se kita(jer mi se neda pisati sad roman ovdje),reči če ti i šta ti sve treba za napraviti smjesu za kitanje(koji omjer i to)kod njih možeš sve kupiti.
Nakon što napraviš kutiju po istim mjerama(preporučam), staviš staklenu vunu unutra ili vunu od starih zvučnika naravno prije provučeš žice u kutiju.
Nakon toga spojiš zvučnik,smjestiš ga u kutiju to fino zabrtviš sa silikonom i to je to najjednostavnije.Kitat sam spomenuo ako misliš raditi neki oblik,ali onda to moraš i brusiti kasnije pa viditi dali češ farbati ili presvlačiti tkaninom.
ne pravim se pametan,odgovaram na ono što znam iz osobnog iskustva.
Bookmarks