To ce garant biti pitanje za milijun, ako netko bude dosao do toga...
Dok se ne pojavi nesto barem jednako kvalitetno, ja se drzim anica ko pijan plota...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
To ce garant biti pitanje za milijun, ako netko bude dosao do toga...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
a umanjenica i uvecanica od merkura?
merkurić i merkurina.. znam na što misliš![]()
A zašto neke životinje imaju definirane nazive za mužjaka i ženku, a neke ne? Npr. žirafa ili kivi. Pas ima kuju, golub golubicu itd![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Neznam sada koji je rijecnik,al cuo sam da je hrvatska rijec za hardware - OČVRSJE... Mislim da to sve govori... Imamo masu glupo slozenih rijeci tako da...![]()
Fala bogu, takvih nema
Treba dozvoliti bi uvedenice u hj jer izmišljanje novih riječi stvarno nekada glupo zvuči![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hehe.... npr. rukavice - ručne papuče looooool
CARpeDiem*
Pokušajte u dučanu računalne opreme kupiti USB koncentrator, pa javite reakcije vašeg lokalnog prodavača!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Kad već razgovaramo o prevopisu i, općenito hrvatskom jeziku, možete li mi objasniti ovo. Osobito na TV-u bude ovakvih konstrukcija-"Dobra večer na kraju još JEDNA, KIŠOVITA dana".
Zar ne bi bilo pravilno-na kraju JOŠ JEDNOG, KIŠOVITOG dana?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Umanjenica = Luksic![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
iksicu, ovako iscupano iz konteksta i je cudno i krivo!
zato sto imas samo jednu rijec ispred glagola. u ovom slucaju ispravno je napisati "Ideja se treba ostvariti na jednostavan način" .
ali da npr imas "Svaka nova ideja treba se ostvariti...., onda prvo dolazi glagol pa pomocni glagol.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kad bi već zahvaljivali NA tome (komu,čemu),onda to ne bi bio genitiv već lokativ! jer uz lokativ idu -na,o,po,pri,prema,u- i može se koristiti za objekte što je u ovom slučaju naš -zajutrak-!
raščlambom riječi ZA-prefiks,JUT-korjen,AK-sufiks i dodatak m roda dolazimo samo do dodavanja nastavka -U- koji u ovom slučaju predstavlja oznaku specifičnog predmeta!
Prema tome,točno bi bilo reći:"Hvala na zajutarku!"
N jd. zajutrak
G jd. zajutarka
n mn. zajutarci
g mn. zajutaraka
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Lako je za Genitiv,ali aj probajde vokativ (oj,ej)...čudno zvuči "zajutrče"
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks