nikad čuo, al ak je grafika ko u XIII onda mora da je igra prehebena
drift city je MMO igra sa autima,u kojoj se naravno levelirate,slicno ko u WOW
samo malo brže,mah...da ja tu ne tupim igra je pre pre pre pre zakon i zaražen sam njom do bola,grafika ko u igri XIII,ima prlilicno dosta auta u ponudi i naravno
kako se levelirate tako su vam dostupne nove mašine,igra je bas špica
evo link di mozete vidit screenove i ingame video
http://drift.ijji.com/
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
nikad čuo, al ak je grafika ko u XIII onda mora da je igra prehebena
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Interesantna igra, pogledo clipove, sad downloadam.
Kao što ti je već natuknuto, uništavanje mog socijalnog života odražava posljedice s tvoje strane!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
i koje sve aute ima ? te dali se to može igrati u single player ?
Znači. MMORPG igra. Grafika je baš onakva kakva treba bit u igri za razbijanje dosade (koja, naravno, s vremenom prelazi u opsesiju) - crtana ili traceana (npr, kao u filmu A Scanner Darkly)
Clipove iz igre možete vidjeti ovdje
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
rpg - imaš svoj karakter, skupljaš experience, postižeš nivoe, samo kaj ne kupuješ sjekire i štitove neg aute![]()
da, igro sam to jednom davno...
nije lose uglavnom...
bas za razbit dosadu, vozis ko manijak i glupiras se, samo su oni questovi sranje, ali dosadit ce vam kao meni, jednostavno postane premonotono
e kako skupiti one g coins?
E moj ingame nick vam je NISMO_CRO pa ako zelite izgubiti winns/losses reputaciju pm me,i da preci cu preko toga DA JE NEKO REKO DA IGRA DOSADI..
ovaki iako sam opsjednut tom igrom i imam vec u 7 dana 200 sati igranja iste
no...nadogradjujete aute,odabirete boju aero kitove itd...igra je jos u exp. fazi i vec sad ima dosta auta u njoj,svaki mjesec izbace neke nove aute itd..u igri kupujete dijelove za auto koji vam poboljsavaju speed,boost,accel,durability itd itd,isto tako igra zna bit vrlo frustrirajuca jer dok se tamo gubite po onoj arenici sa nekin nenadoradjenim autom i postavljate n00bovska pitanja,moze proc pored vase kante par potencijalnih igraca sa SLR McLarenom,Novim Diablom,CLK-GTR-om,pa se zna desiti da suze naviru za oci...inace puno ce vam pomoci da Citate forume,pa da ne postavljate n00bovska pitanja
g-coins= $$$
igra postaje vasom prvom pobjedom vec zarazna,pa pada novi kit na auto i sve to pogodujem vasim neispavanim nocima provedenim igrajuci ovu igru i puseci cigarete svaki put kad izadjete iz neke sobe gdje ste upravo rejsali i pobjedili/izgubili...eehh,,,sad mi se neda sve objsnavat al ova igra JE RACING MMOG I TO MEDJU PRVIMA TE VRSTE.i da na kraju sam zaboravio odg. na njubovska pitanja koja se najcesce postavljaju:
what do u do with a cupon?
kuponi su za kupnju auta i dobivate ih kada naparvite odredjen broj sati provedenih na kompu,odredjen broj driftova,jumpova..itd
mito?
mito je vas novac
auction house?
tamo kupujete partove po 100% nizim cijenama nego u parts shopu,takodjer mozete tamo kupiti kupone itd itd
svoju muziku mozete staviti u igru tako da copy/paste music u BGM folder koji je folderu vas igre
i zadnje:gledajte koliko imate goriva prije nego se krenete ganjati po cestama
i da odma odgovo na nadolazeca pitanja:
@bld@ si ti ovisan o ovoj igri?
neam vremena sad o tome raspravljat idem igrat DC XD
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Vidim svi hvale igru onda je skidam danas
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks