sada je cijena za tu uslugu 100kn a ostaje ti isti broj (unutar iste zupanije)...., ako ti to sto znaci...
da li mi se isplati prenositi stari broj u novi stan jer se uskoro selim ili da ga zatvorim i zatražim novi broj.Kolijko je to para???
sada je cijena za tu uslugu 100kn a ostaje ti isti broj (unutar iste zupanije)...., ako ti to sto znaci...
super informacija hvala ti, jel znaš pošto sam ja na t.com-u koji je po tebi najeftiniji i najbolji davalac usluge za tel.i internet trenutno na tržištu pošto ima dosta novih firmi pa me zanima jel ostati na t.com ili prec na nešto drugo pošto sad imam 5 giga mjesečno...
uz to nisam pitao to mi je važno koliko to traje prebacivanje tel. priključka na novu lokaciju!!
cca. 3 tjedna.., tako da pokreni postupak sad ako se uskoro selis i zelis tamo odmah koristiti tel i internet....
a moras znati da ces platiti 100kn za preseljenje HALO /ISDN prikljucka + 100kn za ADSL prikljucak, znaci 200kn ukupno.(PDV ukljucen)
Na to pitanje vjerujem da ces dobiti odgovor od mnogih strucnjaka kojih ima puno na tom forumu.., ja sam malo out sto se toga tice....
Jos jedna vazna vazna informacija..., na toj novoj lokaciji treba biti ADSL na raspolaganju inace nista od selidbe ADSL-a.
Provjeri u susjedstvu ako imaju ADSL....a i to nije garancija, moguce je da su kapaciteti u centrali popunjeni.....
Zadnji uredio Inovator : 16-12-2007 u 00:41 Razlog: pocni koristiti EDIT
krasno kakva j... fora!!!
je je znan hvala ti i čuvaj se bure!!
Pa onda mi se više isplati prekinut ugovor i tamo otvoriti novi broj preko nekoga drugoga sad barem nisu svi ovisni o njihovoj infrastrukturi he he!!![]()
Sve ti ovisi tko ti je dostupan. Svi bi stavili ruku u vatru da im je Amis ili Metronet ili OptiDSL dostupan, ali ništa od toga...
U osnovi, ako ti je na toj lokaciji dostupan i Metronet i Amis i Optima OptiDSL i Iskon.DUO, cijene su podjednake. A definitivno bi trebao izbjegavati DCM tj. B.Net, T-Com i Vip Homebox...
A recimo da bi tu mogao ući i Vodatel, ali to računaj da ćeš morati iskeširati masne pare za instalaciju, ali zato dobiješ optiku![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
zasto izbjegavati b-net, ima problema nekakvih?
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks