sta ovo u ovom reviewu pise: no indications of missed calls???
jel to moguce??
vec sam se zabrinuo.......dosta sam premisljao i dosadjivao vas tu na forumu sta da uzmem i nekako sam se odlucio za ovaj mob...... jos sam mislio mozda d900i ali nije ni na jednoj božićnoj akciji, a ima losu bateriju, slabiji software i jos me nerviraju oni otisci prstiju....k800i je bio u planu isto ali je milju kn skuplji...pa jbg.... s500i sam mislio uzet u tele2 al sam odustao nakon sta sam saznao da lako pucaju tipke.... koji jos mob dolazi u obzir?? treba bar 2mpx kamera, mp3, pozeljan radio, do 1500kn......
Nemojmo tu o preporukama i procjenama. Za to postoji poseban podforum.
Ovo je tema o K530, pa se drzimo toga.
danas sam prckao malo po njemu u t-molilu i primjetio da nema zooma u normalnom nacinu slikanja!?! samo s onim okvirima i panorama, mislim...dal je to tocno?
kakve je kvalitete zvuk slusalica i zvucnika u usporedbi s k750i??
Ne bih baš rekao da su shvatili. Jer da jesu onda ga ne bi stavljali ni na druge novije mobitele (recimo K800,K850...)... Više mi se čini da su taj digitalni zoom ostavili samo za cybershot seriju,iako on zapravo ničemu ne služi (osim uništavanju slike) tako da i nije neka povlastica![]()
kakav je K530 u odnosu na K750 uopće... što se tiče tema, flashanje... mogućnosti...
Danas mi u T-comu kažu da je to ustvari nasljednik K750 ... e sad ja baš i nisam neki mob freak da to baš tako pratim... ali znam da bih uzeo K750i da ga još ima u ponudi... jer sam K750 imao prilike imati na par dana i svidio mi se poprilično... samo ga nema više ...![]()
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Zapravo, nasljednik K750 je K550, a K530 je slabija varijanta K550.
Sto se tice flashanja, modanja i ostalog, to ne znam. To je novija platforma, pa vjerojatno nije bas toliko otvorena kao K750...
znači ovi u T-comu su me htjeli zavaljati ...![]()
K530 imam vec 4 tjedna,meni je mob odlican ima sve što mi treba
možeš li malo detaljnije o tome "sve što mi treba" ... !?!?
THX
Mislim da je K530 nasljednik K510 ali dobro,kao da je i važno tko je čiji nasljednik...
I po meni je stvarno glupo da nasljednik K750 (K550) ima manji broj,ali šta je tu je...
nasljednici K510 su K530 i K550 jer sam logika govori tome u prilog.
evo danas dobio mob...do sad imam nokiu(i dalje ju imam) prvi put imam taj SE...upalio ga i za razliku od nokie mi je smeče,na prvi dojam....odem malo po netu i vidim da se to na njemu dosta stvari može mjenjati, npr. promjenio bi gadne ikonice,(smanjiti ih, slova)izbornike promjeniti(?),nisam ni znao da se mogu krcati u njega programi slični(ili) isti ko na symbianu...
pa se eto malo zainteresirao u taj SE...
-može li mi ga ko približiti malo(s kojim SE da ga uspoređujem, jer nema još baš stvari za njega(tipa tema, softvere(di da nađem to)...aj za početak da krenem malo
poz......
Preporucam ti da procitas malo ostale teme ovdje, mnoge stvari vrijede za vecinu SE modela.
ja imam k530i i za mene je superstavio sam karticu od 1gb i sve super radi !! samo ja bi htijeo mijenjat icone one u meniju !!
![]()
fino si skinite setool, skinete main ,fs i cust pack od w660 opalite flash i za malo love imate mob koji u trgovini dodje 2000 kunaw660 je kraljevski mob
![]()
For the hoven lands...
A kako napravit te iconice ?? i to jel moze ko objasnit ?
Evo, ja ga imam mjesec dana, stavio karticu od 2Gb(kupio u Njemackoj za cca 190kn) i radi odlicno. Malo je škripavi, osobito oko baterije, ali ok je. Kamera je dobra, mada je nisam puno testirao. Istina, malo sam primjetio da dosta detalja se gubi, no to kao da je problem u JPG kompresiji. Inace, brzina igrica je odlicna, vrti i nove igre, 3D, puno brže nego K750. Tanak je, lagan, mozda malo slaba vibra. I neke gluposti, poput, ne možeš obrisati sve unose sa SIM kartice odjednom. A rekao bih da je i prikaz boja priločno dobar, definitvno bolji nego na K750. Za sad sam zadovoljan, još samo da su u paketu bolje slušalice
Javim ako nađem nešto novo
jel štekaju dve gige?![]()
ili radi ko po loju
Za sad sve radi bez frke, prepoznata je cijela memorija, samo jednom mi je kao nestala kartica, ocito se zmrdao kontakt, izvadio je, ubacio i sve dalje ok. Inace, podrzani je how-swap.
Kaj se tice baterije tj poklopca koji je malo skripav - ja sam to rijesio stavljanjem jako tankog gumenog sloja ispod baterije
Stvar funkcionira savrseno, nema niti milimetar lufta i apsolutno nikakvog osjecaja klimanja nego je kompaktan ko da je odliven u komadu![]()
I ja sam morao da stavljam papircic ispod poklopca za bateriju. Proskripao je posle 2-3 dana, inace sam, u principu dosta zadovoljan telefonom. Mozda mu je jos jedan nedostatak (mada ne veliki), slab zvucnik. Kod mene se polifone melodije uopste ne cuju, a mp3, kako koja, neka se dobro cuje, a neka ne. Mislim da je mogao da ima jaci zvucnik. Medjutim, mozda je to zbog togoa sto je dosta tanak, pa nisu mogli da stave jaci.
Sve u svemu, telefon je![]()
Bookmarks