ajde netko bilo kakav odgovor, barem kako modificirati desktop i gumbe na windows ce core 5.0 ako vec nemogu mijenjati startup ili reflashati uredjaj...
Bok svima...
Imam problem sa gore navedenim pocket pc-om...
Naime, kada sam ga kupio imao je shell sa 3 gumba, navigation, audio i settings...
Za navigaciju je koristio cardinale, kada sam isao update sa 2.1 na 2.2 verziju riknuo mi je i nije vise htio pokretati cardinale...
Onda sam se skoro cijeli dan mucio dok nisam uspio uci u windowse ce 5.0 (newbie sam u tim dzepnim racunalima) i sada opet mi se pri restartanju pali main shell koji uspijem zaobici da udjem u windowse ali me smeta...
Moje pitanje, kako maknuti taj main shell da mi se ne dize kada upalim komp.?
Hvala!
Zadnji uredio jfrusti : 10-12-2007 u 09:56
ajde netko bilo kakav odgovor, barem kako modificirati desktop i gumbe na windows ce core 5.0 ako vec nemogu mijenjati startup ili reflashati uredjaj...
Pa jesemu gajde cemu sluzi forum kada ne mozes dobiti brzo odgovor na postavljeno pitanje...
Uz malo kemijanja sam skuzio kako sve napraviti, mijenjam i gumbe i dodajem i micem i sve je to ok ali mi se opet pali taj mainshell eto ako tko zna rjesenje mog problema ja bih bio jako zahvalan...
LP!
I mene zanima taj uređaj.. Što se može s njim napraviti (modificirati, nadograditi i sl), koliko traje baterija, kako hvata GPS signal (dobro, loše, koliko dugo mu treba da "skuži" svoju poziciju na karti)...
Na jednom forumu sam pročita da se na taj uređaj mogu staviti PDF i DOC viewer, preglednik slika, video player, razne karte (uz ViaGPS i iGo...)...
Imam taj uredjaj par dana i uspio sam ga "unlockati" tj. zaobici mainshell i doci do windoza, imam gore veideo player i instaliran miomap v3.3 i cardinale 2.0...
Vrlo brzo se dize i dosta je precizan (cardinale koristim za HR a MioMap za ostalo)
Sada, mene zanimaju i aplikacije koje mjere ubrzanje 0-100, top speed, avarage, itd...
Slabo sam nasao aplikacija za Windoze ce 5.0
Uredjaj kao uredjaj je o.k.
Kad je već otvorena rasprava oko C320, evo i mog problema.
Skinu sam Cardinale 2.3 i sada ne znam kako napraviti upgrade (sa 2.2).
Pokušao sam to kopirati na uređaj, karticu, u root u folder..ma stavi sam
svuda. ili se diže stari 2.2 ili se sve blokira i uopće ga ne mogu
pokrenuti. I šta sad? Ne trebam nikakve dodatne stvari na tom uređaju, jer mi isključivo služi za navigaciju, znači jednostavno hoću napraviti upgrade
Pa prvo ja sam uspio sve to obaviti i jos k tome gps mi sluzi kao izvrstan ppc
Moras prvo uci u windowse ce i od tamo samo pokrenes instalaciju![]()
![]()
Bookmarks