"Ponuda" je koliko vidim apsolutno identična uobičajenoj ponudi samo su napisali "Božićna ponuda".
Koji bilo!
Ipak je bolja ponuda za prepaid. 5 telefona za 1kn, a drugi telefoni imaju 400kn na racunu. Isto tako ako kupis novi broj za 25kn dobijes 300kn na racun. Zato sam ja na prepaidu. PS. friski u potpunosti si u pravu i slazem se sa tobom.
Što se tiće ovoga za postojeće korisnike i ukucavanje bona od 50kn
Pogledajte reklamu na TVu za ovu božičnu akciju. Ja sam na sekundu ulovio na zadnjem "slajdu" (sitnim slovima na dnu) se spominje neki broj 50 ali nisam točno vidio što piše, vrlo moguće da se radi o postojećim korisnicima jer je sve za nove korisnike već objašnjeno u reklami.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja zvao maloprije SZK tele2 i reko mi čiko da to vrijedi za postojece korisnike, da treba nadoplatit, ovaj, prvi i drugi mjesec sa 50 kn i dobiju se 50 kn dodatnih mjesecno!
cvita
Što se tiće reklame koju sam iznad spominjao, piše sljedeće (uzeo sam PrtSc):
"Nadoplati bla bla račun s najmanje 50kn mjesećno i Tele2 će ti svakog mjeseca pokloniti 25kn kroz godinu dana.
Detaljnije na www.tele2.hr"
Izgleda da je to ipak za nove korisnike.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E sad jedni tvrde da vrijedi za stare korisnike,a drugi da ne
Jel ukucavao možda tko od starih korisnika bon od 50 i dobio pare?
Evo upravo mi je stigla poruka da mi je nadoplaćen račun sa 50 kuna i da če sljedeči mjesec biti isto nadoplaćeno ako obnovim račun sa minimalno 50 kuna. Znači da važi i za stare korisnike
.
PREDATOR
Moja je stara u 5 mjeseci potrošila 50-ak kuna. Neki dan sam joj nadoplatio sa još 50 kn zato kaj još ovih dana istječe bon, a ako su joj na to nadoštukali još dodatnih 50 kuna, neće ih potrošiti još godinu dana.![]()
Bez veze je šta se mobitel ne može kupiti na stari broj već se prodaju kao start paketi(znači dobije se novi broj i na taj broj kroz cca.tri godine sjednu ti pare....).Čak i ako se prenese broj iz druge mreže.Malo su počeli sa vipovim forama.
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Mislim da ne treba čekati točan datum, meni su u poruci napisali "nadoplati i sljedeći mjesec bonom od min 50 kuna....", što bi značilo u prvom mjesecu, ne odredenog datuma.
PREDATOR
Pa dakle mislim stvarno da takve jadne mobitele daju za kao povoljne pa to je strašno!
Nisam se nadao baš nešto od drugih operatera ali sam mislio da ove godine bude završna riječ iz Tele2 ali su me i oni kao i drugi jako razočarali!
Strašno kakve jadne ponude aparata, za plakati. Stvarno jadno.
..a možda čekaju sa dopunskim ponudama još do 31.-og ili???
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo samo da kažem da je i meni sjelo 50knJučer sam nadoplatio bonom od 100kn i danas mi je stiglo
![]()
![]()
Iako nisam dobio nikakvu poruku,ali nema veze,bitno da su pare tu
Da,slažem se s tim... Mislim da je ovo već postala nepotrebna rasprava,ljudi jednostavno nikad neće biti zadovoljni...![]()
ja sam im nadobudno poslala mail, vezan uz to da nema bozicne ponude za pretplatnike, nadajuci se nekom suvislom odgovoru, a sve sto sam dobila je -
Poštovana,
zahvaljujemo Vam na upitu vezano uz TELE2 usluge.
Pretplatnička ponuda TELE2 svojim korisnicima nudi povoljnije mobilne
uređaje, za produženje ugovora, prijenos broja i uz potpisivanje novog
pretplatničkog Ugovora. Odabirom ili promjenom minimalne mjesečne potrošnje
imate mogućnost kupovine mobilnih uređaja za cijene prihvatljive svakom
našem korisniku. Detaljniju ponudu možete provjeriti i na našoj Internet
stranici www.tele.hr.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
Bookmarks