da, dobio sam i ja. odlicno, a kupicu i novi broj zbog tih dodatnih kuna. isplatilo se cekati na njihovu bozicnu ponudu.
da, dobio sam i ja. odlicno, a kupicu i novi broj zbog tih dodatnih kuna. isplatilo se cekati na njihovu bozicnu ponudu.
i ja sam to dobio i isto sam stari korisnik![]()
al ja ih ne kuzim.... kad moram prvi put nadoplatit???? nista ne pise... jel neko zvao szk i pito ih?????
----------Sony Ericsson----------
Bilo bi logicno da ovaj mjesec nadoplatis min 50kn, zatim sjecanj i veljaca. U SZK sigurno nista ne znaju, a posto bozicna akcija pocinje od sutra, onda ce sigurno sutra i pisati na webu.
jeste vidjeli reklamu . razgovarajte godinu dana besplatno ?
Postojeći korisnici koji nadoplate svoj račun bonom od 50kn i više , svakih 30 dana počevši od danas, dobiju u 3 mjseca po 50 kn nazad na račun, dok oni koji aktiviraju novi start paket nadoplatom bona od 50kn i više dobiju kroz godinu dana (??) nazad mjesečno 25kn ili ukupno 300kn.
Mislim da postoje i neke fore uz kupnju novog aparata, ali ih još nisam saznao
jel ima neka ponuda za pretplatu? ovo bezveze kaj uvijek za postpaid daju neke akcije...
...manje je više...
U ovom mjesecu i naredna dva potrebno je ukucati min.bon od 50kn a tele2 dodaje na račun još 50.znači 12.07,01.08,02,08
Mislim da ne treba čekati točan datum, meni su u poruci napisali "nadoplati i sljedeći mjesec bonom od min 50 kuna....", što bi značilo u prvom mjesecu, ne odredenog datuma.
PREDATOR
i opet za pretplatnike nista?!jel ima kakvih bozicnih novosti i za pretplatnike?
Meni isto nejde u glavu kako zapostavljaju pretplatnike...ono, evo vam figa...e pa figu cu im produziti ugovor kad mi istekne...odoh na prepaid.
ima i ovo smisla kaj vele , nije me briga dal su pozivi 0,49 il 3 kune po minuti , bitno da sam ja satro "povoljno" dobio mobitel , iako me veze na 24 mjeseca i iako mi je pausal 150+ kuna.
ta ekon.racunica i takvi ljudi su mi fasinantni.
neznam jel to bas tak kak ti prezentiras , odn da vip i tmobile jadni su u minusu sto se prodaje tih mobitelima u prepaidu tice.Tele2 jednostavno ne može ponuditi takve pile za kojima vi patite za takve male pare, a da uz to i skoro badava razgovarate. Ne moraš završiti ekonomski faks da bi to znao zaključiti.
Stigla je i Bozicna ponuda za Tele2 pretplatnike. Pogledajte na www.tele2.hr
"Ponuda" je koliko vidim apsolutno identična uobičajenoj ponudi samo su napisali "Božićna ponuda".
Koji bilo!
Ipak je bolja ponuda za prepaid. 5 telefona za 1kn, a drugi telefoni imaju 400kn na racunu. Isto tako ako kupis novi broj za 25kn dobijes 300kn na racun. Zato sam ja na prepaidu. PS. friski u potpunosti si u pravu i slazem se sa tobom.
Bookmarks