Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 44
    Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nokia 6300 - LG shine - Samsung E740 - SE K550i

Nokia 6300 - 595 kn
    LG shine - 795 kn
    Samsung E740 - 695 kn
    SE K550i - 695 kn

Planiram kupit novi mob, pa sam izabrala modele koji mi se svidaju po cijeni koju otprilike mislim dati:

Za ovu Nokiu sam cini mi se procitala da se guli zadnji poklopac i da baterija premalo traje, ostalo mi se cini super.

LG - jako mi se svida kuciste koje nije plasticno i lijepi veliki ekran i opcenito izgled, ali najskuplji je i ima mi cudan izbornik i ne znam...

Samsung sam imala prije i svida mi se što se nije jako vidjelo kad se ogrebao jer se boja nije skidala, ne znam jel je samsung ostao dosljedan tome. Najvise mi smeta klizni mehanizam kojeg nikad nisam imala, ali svi govore da se lako rasklimavaju. Opcenito, samsung uvijek ima neke glupe mane koje zivciraju - tipa da se za zvono poruke mogu stavit samo ponudene melodije i tome slicno.

Prvi izbor mi je bio SE jer ga sad imam, ali pocela sam se premisljat bas zbog toga jer se boja guli di god moze i klimavi su im poklopci od baterija i jos k tome moj se poceo blesirat i gasit bezveze (3-4 puta u proteklih par dana). Inace mi SE ima najbolji izbornik i nisam mu nasla nikakvu manu u funkcionalnosti.

Bdw, mobitel uglavnom imam u prosjeku po 2 godine i zato mi je dosta vazna kvaliteta izrade, nije isto kad mi nakon godinu i pol mobitel izgleda ko da sam igrala nogomet s njim na plazi i kad nakon dvije godine izgleda ocuvano.

Evo, napisala sam opcenito svoja iskustva i sta mi je vazno, ali znam da je moje znanje povrsno pa bi molila ako neko ima vise iskustva da mi ga prenese

Hvala...
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SE k550 je po meni najbolji jer kako i sama preferiras SE to je jos jedna prednost.K550 je lijepo dizajniran,ima najbolju kameru sa AF-om i odlican softver.
    6300 ima bolji ekran,ali je dosta osjetljiva na ogrebotine,ima los zvuk i pomalo nezgodnu tipkovnicu.
    Shine je odlican,ali softver nije ravan SE i Nokiji.
    isto vrijedi i za Samsung.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    SE k550 je po meni najbolji jer kako i sama preferiras SE to je jos jedna prednost.K550 je lijepo dizajniran,ima najbolju kameru sa AF-om i odlican softver.
    6300 ima bolji ekran,ali je dosta osjetljiva na ogrebotine,ima los zvuk i pomalo nezgodnu tipkovnicu.
    Shine je odlican,ali softver nije ravan SE i Nokiji.
    isto vrijedi i za Samsung.
    Joj, sad se nekako dvoumim izmedu Samsunga i SE-a, gledala sam neki stariji model kod frendice i ni jedna tipka joj nije izlizana. Moj SE je sav izguljen, oko kamere, o onoj tipki sastrane da ni ne pricam... A cini mi se da nije nista losji Samsung sta se tice funkcija, cijena im je ista a i lijepsi mi je malo Opet, njega sam isto prije imala, mislim da mi se nece bit tesko ponovo priviknut na izbornik. Ne znam, bas mi je tesko odlucit se izmedu ta dva
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    n97mini,sam.s8500,n900
    Operater
    vip,t-m,tele2,o2
    Godina
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzmi nokia 6300 neces valiti,opce nije istina da joj se poklopac ili kuciste gule ja je osobno koristim vec skoro 1 godinu i opce nema tragova koristenja niti je zadnji poklopac izlizan
    NOKIA JE ZAKON

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Od tih navedenih, ja bi birao između 6300 i K550...
    6300 je dobro izrađena i ima dobar displey, soft,jeftine memo kartice, prednost su mu dimenzije isto. nedostatci: loša kamera, slaba baterija
    K550 ima dobru kameru i bateriju, ali koristi nešto skuplje memo kartice i ima lošiji displey.
    E740 ima loš soft, uz to je slide, pa postoji mogućnost da ode flat nakon malo duže upotrebe i da se rasklima, uz to navigacijska tipka se okreće pa je po meni malo kompliciranije ići po izborniku, jer se nekad taj kotačić neželno okrene...
    Shine mi se čini skroz OK mobitel, ali soft bi mu mogao biti mali nedostatak. a isto tako je pitanje da li se možeš javiti bez da otvaraš slide (to se nije moglo na "čokoladi")

Ako ti je bitnija kamera i baterija uzmi K550i, ako ti bitniji displey i izbornik koji možeš više prilagoditi uzmi 6300.
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punica ima shine i mobitel je dosta dobar , soft i nije tako loš samo e treba naviknut na onaj kotačić .. kvaliteta izrade je za 5 . kamera za 5 , ekran je za 5 ...
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam ti ja k550, vidila si ga na moru, mob je stvarno super za te pare, a nece ti se gulit ak neces ne znam kaj radit s njim, meni se u pola godine ogulio mrvicu neprimjetno! baterija je super, stvarno dugo traje, a i kamera je odlicna. a i mobitel sve u svemu super izgleda.

definitivno uzmi ili SE ili nokiju radi baterije, samsung zaboravi.
    a izmedu ta dva, SE mi je puno ljepsi

a da je na k55o los display, za razliku od ovog moba koji sad imas je vrhunski.
    memorijske kartice za k550 nisu skupe bas toliko, 1gb kosta 200kn u ipercoopu.
    jedino ako ces ga htjet otkodirat u skorije vrijeme, bit ce ti malo skuplje...
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 2fast4you2fast Pregledaj post
    uzmi nokia 6300 neces valiti,opce nije istina da joj se poklopac ili kuciste gule ja je osobno koristim vec skoro 1 godinu i opce nema tragova koristenja niti je zadnji poklopac izlizan
    imam je vec 2 mjeseca i stvarno se lako grebe,baterija je losa,a i zvuk.kamera je samo prosjecna jer nema ni bljeskalicu ni AF.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Ako ti je bitnija kamera i baterija uzmi K550i, ako ti bitniji displey i izbornik koji možeš više prilagoditi uzmi 6300.
    Mislio sam da SE ima puno prilagodljiviji izbornik. Mjenjanje ikona, tema, mogućnost potpune kustomizacije... Isto tako (možda za mladu damu nebitno) je mogućnost flashanja u walkman i slične modifikacije

Gledajući sve skupa, ja bi stao na K550i. Eventualno 6300 jer mi je izgledom nenadj*.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Mislio sam da SE ima puno prilagodljiviji izbornik. Mjenjanje ikona, tema, mogućnost potpune kustomizacije... Isto tako (možda za mladu damu nebitno) je mogućnost flashanja u walkman i slične modifikacije

Gledajući sve skupa, ja bi stao na K550i. Eventualno 6300 jer mi je izgledom nenadj*.
    Nebi se baš složio sa tobom.
    Da bi primjenio ikone na SE-u mob treba fleshat sa novim ikonama, a raspored u izborniku (imenik, poruke, galerija, mp3 player) je uvijek na istom mjestu. izbornik ima samo jedan "izgled"
    I 6300 također podržava teme, a kada hoćeš promijeniti ikone jednostavno staviš neku temu koja ima druge ikone i promjena ikona ide bez fleshanja.
    Tkođer možeš izmjeniti raspored mjesta imeniku,porukama,galeriji..., a možeš izmijeniti i izgled izbornika (lista, mreža, mreža sa oznakama ili mali prečaci pri vrhu displeya ispod kojih piše što se nalazi u pojedinom dijelu izbornika)...
    prema tome, rekao bih da 6300 ima puno prilagodljiviji izbornik...

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve što si nabrojao sam radio na K750 editiranjem 2 fajla Al dobro, to ipak zahtjeva poznavanje nekoliko programa pa sve može zvučati komplicirano. Samo sam htio reći da je moguće (ako ne i više od toga).

Nokia je u tome malo više user-friendly
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Danas sam malo gledala sva 4 modela, po izgledu su mi na prvom mjestu Nokia i Samsung, na drugom SE, od LG-a sam totalno odustala. Moram priznat da sam nakon svega procitanog jos vise zbunjena. Pa idemo redom, recimo da imam mob koji ima deset puta losji ekran i kameru od svih ovih i koji god da uzmem s te strane bit cu zadovoljna i bitna mi je memorija, dakle ono sto zelim imat, imaju svi ovi modeli. Ono sto me najvise zanima van toga je kvaliteta izrade, zato me Samsung privlaci (zbog dosadasnje svog i tudeg iskustva), ali to opet ovisi od modela do modela.

Uglavnom, imam par pitanja ako vam nije tesko odgovorit

1. Za one koji su rekli da imaju Nokiu: Koliko vam tocno traje baterija? I drugo, jel se grebe samo zadnji poklopac i kad se grebe jer se skida boja ili se samo vide crtice?

2. Za sve: Zasto je Samsung na tako losem glasu? Puno puta sam cula nemoj Samsung, ali ne i zasto ne. Recimo da je nemogucnost premjestanja ikona izbornika nesto preko cega mogu prijec. Uostalom, sa svojim starim Samsungom nisam imala nikakvih problema i to je bio jedini mobitel koji sam uspjela prodat nakon dvije godine. Sta se tice kliznog sistema, frendica ima neki klizni godinu dana i ne klima se ni malo (za razliku od mog preklopnog koji mozes pola centimetra micat lijevo-desno). Znam da sve ovisi dosta od modela do modela i kako se namjeris, ali ipak zanima zasto toliko negativan stav o Samsungu?

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na 6300 se lako izgrebe poklopac,ali se ne guli boja.baterija moze izdrzati i tri dana ako ga slabo koristis.realnost je ipak dva dana.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na 6300 se lako izgrebe poklopac,ali se ne guli boja.baterija moze izdrzati i tri dana ako ga slabo koristis.realnost je ipak dva dana.
    Dva dana je stvarno premalo...hvala

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zašto ne samsung:
    zbog software-a.
    -> nemožeš premještati ikone, ok, nije tako ni bitno
    -> nemožeš mijenjati teme, u izborniku imaš samo crnu i bijelu pozadinu (možda se i može ali treba fleshat mob, što je komplicirano), znači možeš samo mijenjati sliku koja se prikazuje u stend-by-u. (ikone mijenjaš kao i teme, znači fleshanjem)
    -> kada šalješ poruke, ako hoćeš poruku spremiti (koju šalješ) moraš prije slanja odabrati da se poruka spremi i pošalje (nemožeš namjestiti da se poruke same spremaju)
    -> nemožeš staviti neki mp3 kao zvuk za SMS
    -> na E900 nisam uspio natjerati da mi pokazuje u iemnuku samo imena iz memorije telefona ili samo ih SIM kartice (pa se sva imena onda pomiješaju) [neznam dal je to riješeno]
    -> takođerna E900 kada je izgašen i stavljen na punjač, displey svijetli (neznam dal je i to riješeno)
    -> osobno malo "bezvezan" izbornik, pogotovo postavke. nekako kao da mu nešto fali... po meni ima "mušica" u softu koje nikako da isprave...

i ono što meni smeta na tom modelu: navigacijski kotačić. osim što se okreće u lijevu/desnu stranu, može se priskati gore/dolje/lijevo/desno. pa to malo komplicira korištenje...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kod vecine Samsunga se ne moze ni za alarm podesiti mp3 i rijetko im koji model ima bas sve.kad jedan ima odlicnu kameru,ne valja video i obratno.
    softver je apsolutno neprilagodljiv i Samsung vec godinama zaostaje.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wtf kaj jos uvijek za samsung vazi da se ne sejvaju outgoing poruke automatski!??!?
    to mi je na prahistorijskom n500 bila glavna zamjerka.daj me nemojte zezat!
    jel tak i na u600?

ico - ostali arugmenti ti IMO nisu bas neki , vise subjektivne naravi.to kaj se nemogu premjestat ikone i mjenjat nekakva tamo xy pozadina je vecini marginalna stvar..zas bi uocpe premjesto ikone lol

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mijenjanje mjesta ikonama je meni OK, tako da mi se one važnije stvari nalaze što bliže kad uđem u izbornik (i to pokušavam napraviti na svakom mobu da mi bude isto)

koliko sam prćkao po D900, izlazne poruke se ne sejvaju automatski...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    samsung normalno
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na u600 se sejvaju automatski.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Zašto ne samsung:
    zbog software-a.
    -> nemožeš premještati ikone, ok, nije tako ni bitno
    -> nemožeš mijenjati teme, u izborniku imaš samo crnu i bijelu pozadinu (možda se i može ali treba fleshat mob, što je komplicirano), znači možeš samo mijenjati sliku koja se prikazuje u stend-by-u. (ikone mijenjaš kao i teme, znači fleshanjem)
    -> kada šalješ poruke, ako hoćeš poruku spremiti (koju šalješ) moraš prije slanja odabrati da se poruka spremi i pošalje (nemožeš namjestiti da se poruke same spremaju)
    -> nemožeš staviti neki mp3 kao zvuk za SMS
    -> na E900 nisam uspio natjerati da mi pokazuje u iemnuku samo imena iz memorije telefona ili samo ih SIM kartice (pa se sva imena onda pomiješaju) [neznam dal je to riješeno]
    -> takođerna E900 kada je izgašen i stavljen na punjač, displey svijetli (neznam dal je i to riješeno)
    -> osobno malo "bezvezan" izbornik, pogotovo postavke. nekako kao da mu nešto fali... po meni ima "mušica" u softu koje nikako da isprave...

i ono što meni smeta na tom modelu: navigacijski kotačić. osim što se okreće u lijevu/desnu stranu, može se priskati gore/dolje/lijevo/desno. pa to malo komplicira korištenje...
    Hvala Ico, sad mi je slika puno jasnija jer sigurno je da svtko ima svoje prioritete. Od svega sto si naveo meni smeta samo to sto ne mogu birat mp3 za zvuk poruke. Teme su mi isto manje bitne, s tim da mi je malo cudno kaj ima samo dvije boje, prije 2-3 godine mogla sam ih 4 promijenit Spremanje poruka takoder mi nije bitno jer mi odlazne poruke trenutno najvise zauzimaju memoriju pretinca i stalno ih brisem. Ovo s imenikom malo je bezveze, isto kao i svijetljenje ekrana pri punjenju Slazem se da ima glupo (ne)rijesene neke stvari za razliku od drugih proizvodaca, ali ipak u mom slucaju to nisu stvari zbog kojih bi ga zaobisla u izboru.

kod vecine Samsunga se ne moze ni za alarm podesiti mp3 i rijetko im koji model ima bas sve.kad jedan ima odlicnu kameru,ne valja video i obratno.
    softver je apsolutno neprilagodljiv i Samsung vec godinama zaostaje.

To za alarm isto nije bed, a sta se tice fotica, nadam se da je na ovom modelu bolja kamera a losji video

Sreca da imam vremena jos razmisljat o tome sta da uzmem na kraju

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    imam ti ja k550, vidila si ga na moru, mob je stvarno super za te pare, a nece ti se gulit ak neces ne znam kaj radit s njim, meni se u pola godine ogulio mrvicu neprimjetno! baterija je super, stvarno dugo traje, a i kamera je odlicna. a i mobitel sve u svemu super izgleda.

Da, sjecam se, lijepi je i znam da SE ima dobre baterije i ekran, zato i je jedan od uzih izbora, ali ipak me malo hebe ovo:

= Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    joypad onaj... nis ne radim... otpalo je skoro nakon 2 tjdna kaj sam ga imala + pocela mi se bijela boja gulit... drugi to ne kuze, al ja vidim. i nije neka kvaliteta od moba, imala sam i bolje.

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    i900 Omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od svih navedenih mi je K550 najbolji po karakteristikama i izgledu, nekak mi SE najbolje leži...

od ostalih neznam šta bi prije uzeo, možda Shine kad bi prije probao meni, izrada mi se čini OK, samo neznam kakav je meni.

6300 sam kratko isprobao, dobre su dimenzije i oblik, ali loša kamera i baterija od 2 dana je koma. na K550 bi morala 3-4 dana

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    ..:: Sony ::..
    Bodovi
    11.510
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Bodovi: 11.510, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vecina je toga receno pa nemam niš pametno za reci.
    Ali mi nije jasno o cemu vi pricate da je baterija 2 dana na nokii 6300, meni je držala jedan dan znaci svaku vecer je morala na punjac.
    Ah je bi se na tvome mjestu dvoumio između SE-a i LG jer shine je stvarno dobro izrađen, lijep je, jedino kaj se packe od prstiju non stop vide.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DJ X2 Pregledaj post
    Vecina je toga receno pa nemam niš pametno za reci.
    Ali mi nije jasno o cemu vi pricate da je baterija 2 dana na nokii 6300, meni je držala jedan dan znaci svaku vecer je morala na punjac.
    Ah je bi se na tvome mjestu dvoumio između SE-a i LG jer shine je stvarno dobro izrađen, lijep je, jedino kaj se packe od prstiju non stop vide.
    uz pola sata razgovora,10-ak sms-ova i povremeno mp3 player,moze dva dana,ali ako je mp3 player stalno ukljucen mozes puniti i ujutro i navecer.

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    i900 Omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uz pola sata razgovora,10-ak sms-ova i povremeno mp3 player,moze dva dana,ali ako je mp3 player stalno ukljucen mozes puniti i ujutro i navecer.
    to je stvarno jadno za tako jednostavan telefon...

meni na točno 2 godine starom SE D750 (t-mobile verzija K750) drži preko 3 dana bez problema i stvano neznam kad mi je manje držala. Da stvar bude bolja mob nema niti jedne crtice, a stalno je noše u đepu, izgleda da je to kučište bilo puno bolje od K750.

Zatvorena tema
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. LG SHINE ili SAMSUNG SGH-E740
    By petra----st in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 04-12-2007, 02:19
  2. SE K800i, Lg Shine ili Samsung D900?
    By nix1001 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 29-10-2007, 22:03
  3. Samsung E740 - T-Mobile snižena cijena