Molim sve one koji su trgovali sa forumašem SCORPION ako imaju kućni br jer na mob se javlja samo sekretarica dva dana........može na pm broj ili adresa ime znam.
Hvala
sad sam se čuo sa vozačem i točno se sjeća da je siniša preuzeo mob u žutoj koverti sad sam sa njim razgovarao siniša-SCORPION laže čovjek se kune još je kaže bila deblja i uzeo ju je molim te briši post evo ti br vozača bobanović pa ga pitaj molim te
********** bobanović čovjek se kune i briši moj post molim te
molim gore edit posta da je laž da ga NIJE primio,,,,,,,,nema isprike mob mu je non stop zauzet ,sekretarica i da imam barem njegov kućni ako je neko sa njim trgovao ili ilma kućni neka se javi.
SEKRETARICA MU SE JAVLJA NON STOP DVA DANA ČIM GA NAZOVEŠ
I MOB JE PREBAČEN U DRUGI BUS TAKO DA SU SVE ISPORUKE DIŠLE U ZGB I KUNE SE DA JE DOŠLA OSOBA I REKLA SINIŠA ŽUTA KOVERTA PODEBLJA ........SAD DVA DANA SAMO SEKRETARICA SE JAVLJA.
AKO SE NE JAVI STAVIT ĆU MU BR NA JAVU MOBA SCORPION
Zadnji uredio xlr : 09-12-2007 u 17:25 Razlog: obrisan br. telefona - takve stvari nisu za javnost bez pristanka druge strane
Molim sve one koji su trgovali sa forumašem SCORPION ako imaju kućni br jer na mob se javlja samo sekretarica dva dana........može na pm broj ili adresa ime znam.
Hvala
ja tu sad ništa ne razumijem....
jel SCORPION tebe zeznuo ili nije?
ne kužim što je bilo...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
aaron...sorry ali to ne razumem...sjecam se tocno,da si vec jednom trgovao prek busa ovdje snekim i isto te "zaje",sada opet slicni problem.....cuj,nemoj se ljutit,ali ako me netko zajebe,onda samo jednom......
ne kuzim vase neke fore od trgovanja,vam se stvarno sila se zbog "moba" zajebavati sa drugima???
jao jao...jadna domovina![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Ovo mi zvuči jako poznato, samo ne znam kako se ne mogu sjetiti.
Znači (kako sam ja skužio):
Aaron se s našim uvaženim forumašem Scorpionom dogovorio trgovati, on njemu pošalje mobitel busom (što je brža opcija pogotovo ako se radi sa "znancima" s ovoga uglednog foruma), a Scorpion mu je trebao ili dati drugi mobitel busom (zamjena) ili uplatiti lovu na Aaronov račun.
Dogodilo se da je bus krepao na pola puta pa je čitava linija Pula-Zagreb kasnila barem sat vremena (možda i više). Paket je bio prebačen u zamjenski bus i stigao je na odredište gdje je Scorpion uzeo paket, ali se otada gubi našem vjernom forumašu svaki trag.
Jesam dobro posložio stvari, Aaron?
Zadnji uredio xlr : 09-12-2007 u 17:23 Razlog: obrisan citirani tekst iz obrisanog posta
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zamolio bi sve koji nemaju konkretnu informaciju o tom forumašu da se suzdrže postanja u ovoj temi. Eventualni savjeti o rješenju ove situacije su dobrodošli.
Isto tako bi zamolio Aarona da malo bolje formulira prvi post jer ni ja neke stvari ne mogu skužiti, a bome ni ostali forumaši.
+ dodao bi, eventualne podatke o forumašu ili nekim trećim osobama molim da ne postate javno nego na PM.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ok taj bus je točno došao na vrijeme u zgb i vozač ,ga mu je dao osobno još se sjeća ,žute koverte deblje i osobe koja se predstavila kao siniša.Ustvari taj bus je kasnio točno 10 min u zgb ,a da je bio kvar namjerno sam napisao da ga mogu dobit na mob nije bio nikakav kvar ,pošto mi se 3 dan ne javlja pa sam pokušao na taj način eto u tome je caka.
Do sad me niko nije nikad prevario niti ja nekog.
Hvala
Zadnji uredio Aaron : 09-12-2007 u 18:40
strpljenja malo , javit će se valjda
Idemo dalje uvijek ima riješenje za sve
Zadnji uredio Aaron : 09-12-2007 u 19:19
Poruka od forumaša scorpion je ovo
--------------------------------------------------------------------------------
Neču se više živcirat zbog šugavog mobitela i nikad više takva zamjena jer popušiš mobitel samo tako evo poslao sam vam motorolu mada sam popušio mobitel treba vam doči danas u Pulu u Požega Promet registracija je PŽ pa si podignite i kakav post da obrišem.
099 više ne koristim sad sam u mamin mobitel karticu samo da vam pošaljem poruku
Moja poruka
ok sad kad sam došao sa policije i dao imei od moba uvjek ga sačuvam za svaku sigurnost ,dobijem ovu poruku,,,,pa sad ??????????????????
Zadnji uredio Aaron : 09-12-2007 u 19:15
ZADNJI SCORPIONOV PP na MOJE PRIVATNE PORUKE PA PROSUDITE :
DALI NENO LAŽE TJ ARON
sonyericsson k750 ti je kod mene i sprobavao sam dva dana jel sve radi kako treba, motorola vam je poslana danas u 17:30 još jednom da se ne zabunite registracija ..........(požega promet) treba doči u pulu u ................
Ostalo je meni poznato.
Mislim ????????????????
Mobitel je došao sa mukom ali nisam odustao ::::)) zato vas molim dosta ove sage molim lock
![]()
![]()
![]()
Samo prijedlog black lista ,onih koji su neiskreni.
Zadnji uredio Aaron : 10-12-2007 u 01:46
Bookmarks