to sam sve skinuo i napravio na soni k 700 ali bi sad to napravio i na nokiji 6288 pa ako tko ima postavke za upute jer mi se gprs uopče ne pali na nokiji a na soniju se sječam da kada sam pokretao program gore se vidilo da je u funkciji i pokazuje mi na nokiji da je nevaljan program ne znam zašto kad je na soniju radilo a ovdje neće.
Hvala unaprijed....
frend mi ima 6288 i radi mu, samo jel si vip ili tmobile
za vip ti ima postavke samo za 6280 (odaberes start+mms), ali mislim da je to isto
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pokušao sam to instalirat i klincu od brata ali kada pošaljem njemu poruku onda mu zvoni a ne dobije poruku i kada se javi ništa se ne događa prekine se veza pa ako ima netko detaljno upustvo šta i kako se instalira to da dobije poruku neka netko stavi.On je to skidao direkto na mob sa neta pa neće nikako da prebaci na sms nego samo neki ludi pozivi a od toga nema ništa meni treba sms da radi...
kada ti taj poziv dodje to je upozorenje da ti je neko poslao poruku. na taj se poziv nije moguce javiti pa kad ga dobijes prekines. nakon sto prekines poziv udjes u izbornik i pokrenes taj program (CellityFreeSMS) i kada se pokrene izaberi "More" > "Refresh" i kad to stisnes bude ti se pojavila poruka koja ti je stigla.
nadam se da sam pomogao![]()
ne znam vidit ču i probat pa javim
Ja dodem do onog djela di me pita dali se zelim povezat na net,ja stisnem da i izaberem t-mobile internet a on mi izbace gresku...imam n73 i normalno mogu na net ic inace...
evo ja ima e65 , a cura 6120 clasic i radi super
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Jel se na kraju isplati instalirati ako sam ti-mobajl?
najbolje ti je Vip ili Tele2 ali isprobaj i na T-mobilu, nece te ugrist![]()
....
pomozite! cura mi je na vipu i ima nokiju 6260 i svaki put kad se s tim programom spoji skine joj 6 kuna!
jesi podesio dobro konfiguraciju za spajanje?
....
da, to je sigurno u redu...
zaboravio sam rec da joj je zadnja 2 puta kad je probala vratilo 6 kuna nakon kaj je uzelo, al prije tog nije vracalo. mene zanima zakaj uopce uzme i oce li uvijek vracati?
Ja sam u fazi isprobavanja preko vipme-a. uzeo mi je par kuna pri skidanju aplikacije. mob mi je namjesten da se spaja na net preko gprs-a. gledao sam cijenik i od vipa i od t-mobilea i cini se da su cijene iste. samo vam telefon treba bit namjesten kako spada. jesam li u pravu? volio bi znat za neke konkurentske aplikacije i servise. sigurno ovo nije jedini.
jednom sam nazvao službu za korisnike u vezi tog uzimanja love pa vraćanja, rekli su mi da oni rezerviraju nekih 5-6 kn prilikom spajanja, a nakon tog vraćaju na račun u roku 24h, (vjerojatno zbog tehničkog izvodljivosti GPRS-a)
....
htio bi da mi netko objasni to koristenje gprs-a preko vipme (prepaid) usluge. ovaj cjenik govori o obracunskim jedinicama od 10 KB i cijeni od 5,96 za 100 KB. u slucaju koristenja cellityja kako to funkcionira? mogu li biti cijelo vrijeme spojen bez da mi se trosi promet tj naplacuje usluga? da li spoajanje i odspajanje pa ponovno spajanje kosta?
Koristi li uopce itko ovu uslugu preko Vipme-a, odnosno preko bona? Trebam neke informacije.
imam taj program i kad pošaljem poruku na drugi mob drugi mob dobije...free celitij sms...taj i taj...sedns ju.(ovo je pro...)...znam da sam malo čudno objasnio ali htjeo sam reći kako na drugom mobu vidim samo pola poruke! kako? zašto?
...nadam se da znate za ovo:
Izvorno postao gljiva1000
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sve to kuzim. mene najvise zanima da li pratite koliko vam skida s racuna za potrosnju preko gprs-a?
E, da. Isprobavao sam ali stvar je u tome da nisam jos isprobavao s nekim drugim. Slao bi sam sebi poruke, a to mozda nije bas najbolji nacin provjere. I svakako mi je znao zaracunavati. Ali upravo to me zanima, kako to Vip racuna. Bilo tko sa iskustvom oko naplate GPRS-a unutar VipMe usluge bi tu mogao pomoci. Itko?
Meni je radio cellity, i onda odjednom poceo prijavljivati ovaj network error prilikom pokretanaj programa. Web radi, msn radi. Mobitel je Nokia 6233.
koristim program vec duzi period i prezadovoljan,medjutim doslo je do problema.
Prilikom registracije izbacilo ovakvu poruku
__________________________________________________ ___
Registration failed! Please wait 24h before trying again.
Should the problems persist, please contact our support desk:
en-support@cellity.com
__________________________________________________ ___
prije nije javljalo isto ???
Bookmarks