paaa probaj
neznam baš koliko ti je noviji taj k700 ali dobro.. mislim da bi ti bolje proša 3310, ipak je to jako izdržljiv mobitel.. znam da je mnogima već bio u moru i sa baterijom i da radi još..
evo, ovako, cisto iz fore pitam:
jel ako izvadim bateriju, umocim mob. u vodu (5 sec.) izvadim, stavim na cafe-aparat da se osusi te nakon jedno 2-3 dana umetnem bateriju oce radit?
ce mi se ekran napunhunt/nagutat vode?
oce više nastradat stari mob (tipa 3310, C55) ili noviji (tipa k700,...)
hvala!![]()
paaa probaj
neznam baš koliko ti je noviji taj k700 ali dobro.. mislim da bi ti bolje proša 3310, ipak je to jako izdržljiv mobitel.. znam da je mnogima već bio u moru i sa baterijom i da radi još..
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Isto pitanje kao "Ak si pucam u glavu iz strojnice, budem li ostao živ?"
![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Probaj pimpek staviti u vrelu vodu pa ćeš vidjeti da li će ti biti nešto..![]()
Voda je voda jbg, ponekad zna biti jako opasna, bila vruća, hladna ili pak na sobnoj temperaturi .... lawl![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Znaci ako ubaci mob bez baterije u vodu pa ga izvadis i osušiš, neće radit.
zašto... nakon prisilnog sušenja mobitela, kontakti će oksidirati i negdje će biti prekid strujnog kruga.
Ako ga ubaciš u vodu, pa naknadno u ulje i ostaviš u ulju pola sata, nakon toga izvadiš i alkoholom premažeš sve kontakte, velika je šansa da će mobitel radit ko i prje...
Ako se ubaci mob sa baterijom u vodu, postoji velika šansa da će doći negdje do proboja u bateriji, zbog kratkog kontakta, iako su to mali naponi i struje, kontakti na novim mobitelima su pre blizu.
Stari mobitel bi možda i mogao radit neko vrijeme u vodi...
u svakom slučaju, najbitnije je sušenje, odnosno ono što će te napraviti nakon što ga izvadite...
ih... koliko metalnih dijelova ima. Pa sigurno je da će oksidirati i sad vidim da je Krompirko rekao da će se prekinuti neki vod. Kontakti će oksidirati.
hvala na odgovorima![]()
Ostaviš ga da se osuši, netriba ti ni fen ni cafe aparat, staviš bateriju i radi 100%, samo je problem ekran na kojem će to ostati neki plikovi (kod recimo 3310), a kod K700 će ti ekran (i ostalih mobova s ekranom u boji) biti dosta taman jer mu voda uništi one reflektivne folije pod ekranom.
najs one![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
A sto ak ga skupi auto u meduvremenu...? Pustite covijeka da umoci pa da vidi...
oooo glupe ti.....kladim se da nemas vise od 13
A daj ljudi nemate pojma.
Lik jednostavno želi da vidi kako da ubije stari mobitel a da se to ne vidi tako da mu starci kupe novi za Božić!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ak buš umako u običnu vodu neće mu bit ništa, ziher. ja sam probo više puta, na različitim mobovima. nekad, kad kupim zmazani rabljeni mob, fino ga istuširam vodom i perem četkicom (starom, pohabanom
) za zube i sapunom.
poslije ga osušiš na radijatoru, s fenom i normalno radi.
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ovaj thread se je trebo zvat : Ne radite ovo kod kuce...
Ako ga umočiš u vodu, tada je najbolje da ga i s tom kanticom odneseš serviseru. Nemojmo zaboraviti da sama voda nije dovoljna za koroziju ipak nam treba i malo kisika.
Bookmarks