da, dobio sam i ja. odlicno, a kupicu i novi broj zbog tih dodatnih kuna. isplatilo se cekati na njihovu bozicnu ponudu.
da, dobio sam i ja. odlicno, a kupicu i novi broj zbog tih dodatnih kuna. isplatilo se cekati na njihovu bozicnu ponudu.
i ja sam to dobio i isto sam stari korisnik![]()
al ja ih ne kuzim.... kad moram prvi put nadoplatit???? nista ne pise... jel neko zvao szk i pito ih?????
----------Sony Ericsson----------
Bilo bi logicno da ovaj mjesec nadoplatis min 50kn, zatim sjecanj i veljaca. U SZK sigurno nista ne znaju, a posto bozicna akcija pocinje od sutra, onda ce sigurno sutra i pisati na webu.
jeste vidjeli reklamu . razgovarajte godinu dana besplatno ?
Postojeći korisnici koji nadoplate svoj račun bonom od 50kn i više , svakih 30 dana počevši od danas, dobiju u 3 mjseca po 50 kn nazad na račun, dok oni koji aktiviraju novi start paket nadoplatom bona od 50kn i više dobiju kroz godinu dana (??) nazad mjesečno 25kn ili ukupno 300kn.
Mislim da postoje i neke fore uz kupnju novog aparata, ali ih još nisam saznao
jel ima neka ponuda za pretplatu? ovo bezveze kaj uvijek za postpaid daju neke akcije...
...manje je više...
U ovom mjesecu i naredna dva potrebno je ukucati min.bon od 50kn a tele2 dodaje na račun još 50.znači 12.07,01.08,02,08
i opet za pretplatnike nista?!jel ima kakvih bozicnih novosti i za pretplatnike?
evo napokon BOŽIĆNA PONUDA
evo imas OVDJE
Oba dvojeeto danas sma pričao sa kolekom jednim..bio u t-mobile i uzeo pretplatu onu od 300Kn ali pošto uopće nekoristi300Kn bio je ovakav dogovor...ima dvoje djece....200Kn ide na njegov mob kao što može koristiti..a 100Kn ide na mobitel od dijece....50Kn na svaki mobitel.
I za 500Kn je dobio
samsung D900i Kg800 SE,i 2xLGKu250
onako nije mogo bolje proći!!!!
Hope is a terrible thing to lose.
Ma super. To što će tih 200 + 50 + 50 kn sp*zditi u tjedan i pol, uopće nije nikakav problem.
Tele2 jednostavno ne može ponuditi takve pile za kojima vi patite za takve male pare, a da uz to i skoro badava razgovarate. Ne moraš završiti ekonomski faks da bi to znao zaključiti.
Meni isto nejde u glavu kako zapostavljaju pretplatnike...ono, evo vam figa...e pa figu cu im produziti ugovor kad mi istekne...odoh na prepaid.
ima i ovo smisla kaj vele , nije me briga dal su pozivi 0,49 il 3 kune po minuti , bitno da sam ja satro "povoljno" dobio mobitel , iako me veze na 24 mjeseca i iako mi je pausal 150+ kuna.
ta ekon.racunica i takvi ljudi su mi fasinantni.
neznam jel to bas tak kak ti prezentiras , odn da vip i tmobile jadni su u minusu sto se prodaje tih mobitelima u prepaidu tice.Tele2 jednostavno ne može ponuditi takve pile za kojima vi patite za takve male pare, a da uz to i skoro badava razgovarate. Ne moraš završiti ekonomski faks da bi to znao zaključiti.
Stigla je i Bozicna ponuda za Tele2 pretplatnike. Pogledajte na www.tele2.hr
Bookmarks