Na SE stranici piše da prima do 2 gb...LINK stisni na pogledajte potpunu tabelu...
Iako,čitao sam po stranim forumima da su stavljali kartice od 4gb... Ali ipak,ja se ne bih igrao nego bih ipak stavio ovu od 2![]()
Gledam imaju već u ponudi kartice od 4gb (M2 Sandisk) oko nekih 500 kn se kreću...da li to može podržati K800 ili da uzmem 2 gb
Na SE stranici piše da prima do 2 gb...LINK stisni na pogledajte potpunu tabelu...
Iako,čitao sam po stranim forumima da su stavljali kartice od 4gb... Ali ipak,ja se ne bih igrao nego bih ipak stavio ovu od 2![]()
Upravo sam testiro M2 od 4 GB na K800 i radi sve savršeno...
jesi je napunio do kraja?
ajde istestiraj još malo,čisto radi mene i sebevidi jel uredno pušta mp3-ce,kako zapisuje slike na karticu i tako malo poigraj se..
usput da pitam gdje su najpovoljnije kartice (problem je što sam iz osijeka) pa mi ova manje ZG trgovine ne znače ništa kada je poštarina cca 50kn
Evo danas kupio karticu u SONY CENTRU,kažu oni preporučuju onu od 2,ali eto nagovorio sam ih da mi ubace karticu pa da probamo i radi..stavi cca 1,5 gb pjesama...malo slika spremio gore
a onda se moze?jer ja bi sebi u k800 stavio isto 4gb samo me sad zanima radi li normalno dok je do kraja puna
EDIT#1:molim nekoga da mi odgovori jer sam stvarno u dilemi da kupim 2gb ili 4gb,jer sta cu s 4gb ak mob ne bude radio stabilno ili bude stekao
EDIT#2:vidim da nista od odgovora ali nema veze.pronasao sam na SE-NSE da najnormalnije radi s karticom od 4gb a to sto pise na Sony Ericsson stranici da podržava samo 2GB je iz tog razloga sto su oni samo na toliko testirali jer kada je K800 izasao u prodaju M2 kartica od 4GB jos nije bilo.
a logicki gledano morale bi raditi jer k810 podrzava 4GB a ima isti hardware kao i k800.jedino je mozda razlika u brzini softa ili necem takvom ali soft se moze i promijeniti tako da na kraju krajeva 4GB moze u K800![]()
cak sam na SE-NSE vidio da je neki lik napisao da je stavio 8 GB u k800![]()
Zadnji uredio geco : 26-05-2008 u 18:38
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Radi 100% stabilno...... ja sam ju na 90% bio napunio i sve je radilo normalno.... nikakvo stekanje ni nista, jedino dok malo slike ocita, al neprimjetno..... pozzz
Danas kupio K 800 u Tele 2 za smiješnih 995 kn. Namjeravam kupiti 4 gb san disk (200-tinjak kn). Čitajući prethodne postove ne bi smjelo biti problema...
I ja razmišljam o kupovini kartice...ali će mi 2GB biti dovoljno...
Ja osobno imam 4 gige u njemu već godinu dana...slobodno mi je nekih 50 ak mb-a i nemam apsolutno nikakvih problema...niti je sporiji niti išta drugo!
Hvala svima, hvala beatmaker, u pon. po 4 GB !
Meni blizu (maksimir), Feniks kompjutori , imaju dobre cijene za San Disc M2:
1 GB - 88 kn
2 GB - 127 kn
4 GB - 208 kn
to su ok cijene,u osijeku kod nas su dosta skuplje
Bookmarks