Ako si ga uzeo u T-mobile-u, nosi ga na servis pošto imaš garanciju.
Prije cca. mjesec danas sam kupio mon. Nokia N73 u T-mobile, i nakon nekih tjedan dan su poceli problemi. NAime mob se poceo gasit sam od sebe, nekad se ugasi i kad se otvori kamera, na dodir - stavim ga na stol i on se ugasi i sl. Do cega bi to moglo bit
Ako si ga uzeo u T-mobile-u, nosi ga na servis pošto imaš garanciju.
ja imam sličnih problema ali rijetko. to je obično bilo kad sam ga trknuo na nekaj od pokloca za bateriju, onda sam izvadio bateriju, propuhao kontakte i malo ju poravnao i sad se više ne gasi......dok mi ne padne![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
servis, nikakav ne ovlasteni, steta garancije
pozdrav!
Da, uzeo sam ga U T-mobile i imam 2 god. garancije, no nikako se natirat odnest ga tamo jer bi onda morao vjerovatno dugo cekati dok ga nariktaju.
I u slućaju da ga pošaljem dobijem li kakvi zamjenski?
No, pa dal se to može desiti na tako hvaljenoj, svemočnoj i toliko preporučanoj N73?
Skoro svakome se je desilo isto sranje ali i dalje je super (?!) i svi ju trebate kupiti... Strašan mob, gasi se? Ma nema veze, samo ga uzmi, super je...
Ma mob je odličan, funkcije, kamera i sl. sve 5, samo ad tog gašenja nije.
Btw pošto se kreću cijene SD kartica za njega?
stavio sam novi soft i sve je super ali mi u igrama nema snake igre niti je igdje mogu naći u mobitelu. Kako toriješit
pa što igra nebi trebala ić skupa sa softverom kao defaultna
Pa pogledaj u upravitelju programima jel ima igara ak nema onda ju nisi dobio s novom verzijom softa...
sorry kaj upadam u temu...al da ne otvaram novu....vjerojatno je bilo xxx puta.....al ja mob dobivam sutra...pa me zanima di nabavit crnu masku...
10 je premalo,neka racuna na minimum 20 dana.Mobis je najgori servis.rodjak je na 6288 cekao vise od mjesec dana.
pošto se kreću cijene SD kartica za njega? i gdje ima u zg za kupiti
Ja sam za sad zadovoljan sa svojom n73, jedini problem koji mi se pojavljuje je primjerice kod zumiranja slika mi izbaci poruku "Memory full, close some aplications and try again"
Kao da mu ponestane Ram-a. O čemu se tu radi i koje je riješenje?
Evo, kupio sam karticu od 2Gb ali ne radi mina U700 radi ali kod mene neće. Piše : memorijska kartica oštećena. Kliknem an format i odmah prestane formatirati, do čega je
Bookmarks