ako je to točno.... onda opet ništa za preplatnike![]()
Evo uglavnom načuo nešto o božićnoj akciji pa da podijeli ms vama,
Radit će se o bla bla paketima...tipa koliko platiš toliko dobis nazad na račun. znači ako platite paket 695 kn toliko se dobi nazad na račun. neznam u kojem periodu i koji aparati su u akciji...navodno od idućeg tjedna kreće...
ps znam da je x530 sigurno u akciji...kad sazanam više javim
pozdrav
ako je to točno.... onda opet ništa za preplatnike![]()
pa bilo bi u redu da i spuste cijenu kojem mobu..... sve u svemu sacekat cemo jos koji dan pa cemo vidit... mozda i za pretplatnike daju nesto...
----------Sony Ericsson----------
samo možemo čekati...nema druge pa ćemo vidjeti kaj će od toga biti....
Ma najgore je to što smanje cijenu uređajima koji nemaju ni BT !!
Tko još kupuje takve!?!
neka smanje makinama sa
>> 240×320 ekrana sa BT,
>> podrškom za MP3,
>> kamerom 3.0 i više
>> proširivom memorijom
Još najgore što dok objave dobre svi sa "štelom" pokupe dobre ponude!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sve mi se cini da je bolje biti na bonove neo na pretplatu...
taman mi oko bozica istice ugovor i mogu ga produzit, ali sve se vise dvoumim dali da to ucinim...treba mi novi mob, a necu neko sranje..
kad vec kupujem hocu nesto posteno,a u ponudi im i nisu neki mobovi...
uz to mislim da su malo pretjerali s cjenama...
do sad su bili supert jeftini,a sad su se malo umislili...
no dobro, to je samo moje misljenje, mouda nisam u pravu...
Mislim da su ljudi naviknuli na određene marke mobitela. Nokia de facto i ne postoji u TELE2 ponudi, a ono što nude je u rangu s rivalima.
Recimo, da ponude i 6230i pred Božić da bi prije ispraznila sva skladišta nego npr. New Chocolate.
Sjećam se pred 2 godine kad su nudili 6170 po iznimno niskoj cijeni i još su se dobivala dva broja s ekstra kunama. E, to bijahu vremena.
Ali, barem mi se jedna stvar kod TELE2 sviđa (osim niskih cijena razgovora i data), a to je da čekaju baš predbožićno vrijeme za početak akcije. Ovo s T-M i VIPom mi sliči više na lakrdiju kad počnu sredinom studenoga reklamirati "Božićne pakete".
BTW-kad službeno počinje TELE2 Božićna akcija?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...najbolje mi je kad se krene govoriti o akcijama, i to napomene jedan jedini - a o njima ni A...pa kud žurite, još se ništa ne zna, kad bude - bit će...možemo nagađati koliko hoćemo, ali dok sami ne izbace službenu ponudu - ništa od istine
![]()
...
...al da se vratimo na temu- dosada tele2 praši s cijenama razgovora, a prije je prašio i s ponudama telefona...sad gledam W200 - skuplji je skoro 200kn od onog u vipu, kao i još neki modeli...istina, tele2 je izbacio i neke nezaključane modele, ali ipak što se tiče ponude telefona ne bih rekao da može konkurirati Vipu i T-mobileu - jedino s tim starim modelima ako ih dade na akciji
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
stina je da su se na božićnoj konferenciji prezentirali uređaji koji će biti u akciji!
ovdje prisutnim forumašima nadam se da je ipak najbitnija cijena razgovora,a uređaji,gospodo bivši predsjednk Mats ,pisao sam o tome, ima K310I.
inače cijene uređaja će biti uredne a najpovoljni će biti j120I 245kn sa 244 na računu.interesantan je i J600 855,x530 595,itd....
A lova ide samo na nove brojeve ili i na stare moze?
Moj mail za t2 od neki dan
i njihov odgovorPozdrav Tele2,
imam nekoliko pitanja. Na pretplati sam od prvih dana Tele2 i vrlo sam zadovoljan, ali me počinju pomalo nervirati razlike između prepaida i postpaida. U prepaidu stalno imaju neke pogodnosti, tipa sms za 19 lipa, ili bonus za registrirane korisnike, a sve što postpaid korisnici dobivaju je par stotina kn jeftiniji mob. Ta razlika u cijeni moba se ionako istopi u nekoliko mjeseci jer da sam na prepaidu plaćao bih sms 19 lipa umjesto 29, a i dobivao bih još 30-40kn mjesečno bonusa. Čak i novi korisnici koji prebacuju broj imaju iste cijene moba kao i za produljenje pretplate.
To nije fair.
Hoće li uskoro bit nekih novosti u vezi pretplate. Kako mi je obavezni ugovor istekao počeo sam razmišljat da se prebacim na bonove jer jeftiniji sms, bonusi, stalno neke akcije, pa čak i onih 12.5kn mjesečno za frekvenciju, kad sve zbrojim bonovi bi me izašli upola jeftinije.
I zašto više nema SE K800i u pretplatničkoj ponudi? Taman kad sam ga htio uzet na ugovor, ponestalo ih je, sada su tu neki slabiji modeli koji su bezobrazno skupi (ne krivim Tele2 nego SE). Ako se još negdje može nabavit molim vas javite mi.
Eto, oprostite što sam vas gnjavim, i nadam se brzom i potpunom odgovoru
S poštovanjem,
x
Naravno da mi nisu rekli ništa pametno i što već ni sam nisam znao (to je ok, zašto bi mi itko govorio) ali nije ok da sada neće bit ništa ni za nas pretplatnike. Ako stvarno ne bude ništa ja se selim na bonove, htio sam uzet taj smrdljivi k800i i više ga nema nego su umjesto njega slabiji a puno skuplji modeli? Uglavnom računica je jednostavna, mjesečno trošim oko 120-150kn a na bonovima bi za tu cifru dobivao solidan broj bonus kn, imao bi jeftiniji sms, ne bih plaćao 12.5kn državi, i stalno bi bile neke akcije. Pačak i razlika u cijeni moba od par stotina kn se tako istopi u 4-5 mjeseci...Poštovani gospodine x,
ispričavamo se ukoliko smatrate da prepaid korisnici imaju više pogodnosti
od pretplatnika.
TELE2 svim svojim korisnicima, kako prepaid tako i postpaid nudi veliki
broj pogodnosti i iznimno povoljne cijene poziva i sms poruka u svim
tarifnim modelima. Cijena mobilnih uređaja za pretplatnike je znatno
povoljnija, ovisno o tarifnom modelu koji odaberete, te aktivacijom usluge
trajnog naloga.
Trenutno ne raspolažemo s detaljnim informacijama o tome kada će biti novih
ponuda za naše pretplatnike. Sve informacije bit će dostupne na TELE2
internet stranici <www.tele2.hr>, kao i na TELE2 promotivnim materijalima.
Mobilni uređaj Sony Ericsson K800i više nije dio naše ponude, ali iz tog
razloga nudimo brojne druge modele Sony Ericsson uređaja, kao i drugih
modela.
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike. Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
t2
evo doslo nesto novih aparata u ponudu....za pretplatnike nokia 6120 c po cijeni 1595kn. lg i nokie....a za prepaid korisnike pale cijene nekih aparata...w200,bs c81,......na stranici bi trebalo već biti....
evo akcija kreće od subote 08.12. aparati iz ponude su x530,j120,j600,w375 zabranjena ljubav.....službeno reklame kreću od petka navečer
Zadnji uredio Inovator : 06-12-2007 u 14:47
SONY ERICSSON J120i 245,00 244 bonus
SAMSUNG x530 495,00 494 bonus
NOKIA 2760 595,00 594 bonus
MOTOROLA W375 595,00 594 bonus
SAMSUNG J600 895,00 894 bonus
zasada za pretplatnike ništa.....
Pain is just weakness leaving the body.
Kada veliš "za sada", to znači "ništa ovoga Božića". Kao i inače, ako izuzmemo nešto jeftiniji uređaj kada uzimaš ili produžuješ pretplatu.![]()
jel netko zna hoće li SE S500i biti u ponudi ili dal ce mu snizit cijenu za koju stoticu?
hvala
Zadnji uredio Tudy : 07-12-2007 u 10:45
i kad me ne vidis tu sam
Tudy Vama na usluzi
Jumbo plakat na osječkoj južnoj obilaznici:
"Pričaj godinu dana besplatno!
Tele2"
????
vidjela jucer u avenue mall-u plakat - motorola zabranjena ljubav - mario valentic i antonija sola...
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...a-ponuda-tele2
Mobilni operater Tele2 u sklopu posebne božićne ponude svim novim prepaid korisnicima daruje besplatne razgovore sljedećih godinu dana u obliku dodatnih kuna na «bla bla» račun. Ova ponuda odnosi se na sve koji postanu Tele2 korisnici od 7. prosinca do 31. prosinca 2007. godine odnosno oni koji ostvare prvi poziv u navedenom razdoblju. Besplatni pozivi mogu se ostvariti bez kupovine ili uz kupovinu mobilnih uređaja u Tele2 ponudi.
Tele2 svaki mjesec u tijeku sljedećih godinu dana daruje dodatan novac na računu, a dar dobivaju i kupci start paketa te kupci uređaja koji su također na božićnoj promotivnoj akciji. U božićnu ponudu Tele2 je uvrstio pet uređaja, a svaki dolazi s bonusom na Tele2 računu. Samsung J600 korisnicima je od danas dostupan za 895 kuna, a svaki korisnik uz njega dobiva 894 kuna na račun. Samsung X530 u Tele2 ponudi stoji 495 kuna uz 494 dodatne kune na računu, a Sony Ericsson J120i 245 kuna uz 244 kune na računu. Nokia 2760 u Tele2 ponudi stoji 595 kuna, uz 594 kune na korisničkom računu.
Tele2 je svojim korisnicima priredio i posebno izdanje Motorole W375 'Zabranjena ljubav', opremljena contentom ove popularne TV sapunice. Ovaj ekskluzivan uređaj u prodaji je od danas za 595 kuna (uključuje 594 na računu), a sadrži logo, wallpapere glavnih glumaca te ringtoneove pjesama iz Zabranjene ljubavi. Kupci ostalih uređaja koji nisu u božićnoj, nego u redovnoj Tele2 prepaid ponudi, dobivaju na dar 400 kuna na računu. Uz kupnju start paketa bez mobilnog uređaja Tele2 korisnicima daruje 300 kuna bonusa u tijeku sljedećih godinu dana.
"dragi korisniče! proslavi bozicne blagdane uz tele2 poklon od 150kn! svakih 30dana nadoplati racun s minimalno 50kn i tele2 ti daruje dodatnih 50! tvoj tele2."
to sam sad dobio poruku od telca....
jel jos ko to dobio????
Zadnji uredio pero1985 : 07-12-2007 u 15:53
----------Sony Ericsson----------
Bookmarks