Istuci ga![]()
Uh, naživciro me neki lik, pa poludio sam.. Na jednom drugom forumu, tip ima dva povezana problema, ali za svaki otvori svoju temu. Pa radi copy/paste i stavi te dve teme u 3 podforuma na tom istom forumu. A onda se još nadoveže na neku temu iz 2006. godine sa jednim od ta dva problema - samo doda novi post dolje.
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Istuci ga![]()
pozdrav svima....
trulim...
spava mi se...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mrzim zimu. Tako je bolesno depresivna.
I još uvijek nisam kupio mob. Svi koje zovem za N73 ME mi pokušavaju uvalit muda pod bubrege.
Odo uzet pivu, i slušat 403 Forbidenna.
Zadnji uredio Thunderhead : 06-12-2007 u 20:52
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
došao iz škole . . .
jedem jafu i gledaj kaj ima . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ja se igram na kompjuteru (NFS Porsche Unleashed)
Većer svima.......
ole......![]()
![]()
![]()
![]()
sredjivam fileove na starom kompu i sredjujem novi...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Vidim da mala i zube pokazuje lagano
Evo, još radim....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Grijem se pred grijalicom,kvarim oci pred kompjuterom,trujem se s cigarom... Sve po starom... Bar me mjuza opusta... I still haven't find what I'm looking for U2 vs neki crnci... Cista akustika i savrsenstvo glasova... Gladan,a ne da mi se sic u kuhinju... Valjda cu crknut ovdje...
Edit: Sad se sjetio da je stari jutros stigo iz slavonije i donio kulen,sunku,slaninu,i dvaes' metara nekih tankih kobasica... Ipak necu crknut ovdje,idem dolje smazat malo slavoniteta... :kulen:
Zadnji uredio Smuchac : 06-12-2007 u 23:58
meni se ruka malo ukočila od gitare
bar sam naučio novu pismu svirati, dobro zvući, a nije teško, samo što treba brzo polja mjenjati..![]()
Jesi naučio ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=cKRdoe5IXt8![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo,najeo se ja lijepo... Sad da zadimim jednu i u krpe... Laku noc!![]()
Noć svima....budite dobri.....i uvjek bivšu odpizdite ako vam šalje poruke...ali u početku....![]()
..jojoj ovi muski ...nocka ko vec ide spat![]()
idem i ja polako . . .
pozz i laku noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks