hehe... trebamo jos modova pa dodite i regajte se....
eto povodom zatvaranja našeg dragog oglasnika ovdje došao sam na ideju otvaranja foruma samo oglasnika...poželjno bi bilo da dojdu svi članovi s cafea te da se registriraju pod tim nickom..te želim da nastavimo trgovinu s povjerenjem..
hvala i dobro došli
http://oglasnik.pforum.biz/index.htm
još ima mjesta za par moderatora...ukoliko netko dojde neka se registrira i javi mi se ukoliko to želi biti
![]()
![]()
Zadnji uredio pbreaker : 05-12-2007 u 19:08
★★★★★
hehe... trebamo jos modova pa dodite i regajte se....
ajde ljudi!
Ovako ja sam razmišljao i napravio sam jedan forum oglasnik koji se tice Auto moto nautike i Multimedije mozete pogledati na ovoj web stranici:
Hr-Oglasnik
XT... samo da ti kazem da se neubacujes u temu... mislim nista nije zabranjeno ali ovdje se govori posto je zatvoren oglasnik na ovome forumu onda smo otvorili onaj forum sa oglasnikom...
ne ne sve je ok nema problema
Ja podrzavam otvaranje oglasnika i nisam za monopol ni u kojoj sferi drustva, ali imam jednu opcu primjedbu na sve oglasnike - VISE NISTA NE MOZES NACI JER JE RAZBACANO NA STOTINE RAZNIH OGLASNIKA (papirnih i web).
Bez ljutnje i uvrede ovo je samo moje misljenje.
Prijavljen
Zadnji uredio kokibj : 05-12-2007 u 23:07 Razlog: Registracija
ONE X & Sensation & Desire by HTC
widim da si se regao...
šta nitko više nikaj ne prodaje,mjenja,traži?
★★★★★
a i ovo je uspijeh...20 članova u 1 dan....![]()
★★★★★
ako se ekipa odluči preć na tvoj oglasnik bilo bi super da se u potpisu ( tu na caffe-mobilu) stavi - oglasnik.pforum - user ako si korisnik pbreakerovog foruma - to se ovdije ne može lažirat, pretpostavljam da ćemo se svi regat pod vlastitim nickovima ne, a reputacija se onda može provjerit na caffe mobilu tako da se pogleda potpis ovdije i vidi se o kome se radi ....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
..evo stvarno bi bilo dobro, da se pod oglasnik stavi direktni link za ovaj oglasnik, posto je na ovome zabranjeno trgovanje.. admin (pbreaker), se vidi da se stvarno trudi oko ovog foruma... i znam ga iz vidjenja, i kad god dodjem do njega nesto hebe po forumu...ko da to radi za pare..lol.. evo..da ne propadne toliki trud, za ovaj forum, da se stavi ispod kao direktan link..a da nebi sada netko popljuvao kak treba kupiti domenu i ta sranja da zazivi, to ja mislim na ovome nije potrebno... evo stvarno bi bilo dobro da uvazite ovo sto sam rekao...
pozdrav,
avantgard
evo mogli ste primjetiti da sam ja regan pod istim nickom. svaka čast dečki ako vam se da to uređivat i trudit se oko svega. trebali bi poslat pmove s linkom novog oglasnika onim ljudima koji su potpisali peticiju za ponovno otvaranje ovdašnjeg oglasnika...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ma evo majstore ispravio sam....
★★★★★
Evo ovako, vidim lijepo ti je krenulo...
sad jedno pitanje...
Bi li bio spreman ako ti besplatno dam .com domenu po tvom izboru i neki placeni hr hosting, za početak na pola godine a da ti napraviš neke promjene... tipa:
- automatizirani oglasnik
Znači, više neće biti PHPBB forum nego neka oglasnik skripta
Članovi koji se registriraju na oglasnik će morati biti članovi cafe.mobila jer bi pri svojoj registraciji unjeli svoj link na profil...
pojednostavljeno...
kad se registriram da unosim link ovakog oblika:
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=6178
i isto korisničko ime kao i na forumu...
- Da ti ja ili netko tvoj napravi unikatan design
- Da nađeš određen broj ljudi koji će održavati oglasnik i pregledavat nove registrirane članove...
- Da svaki član mora imat upisanu svoju lokaciju
Kod automatizirane skripte, nakon registracije bi se odmah mogao služiti oglasnikom i oglasi bi se predavali po formama... što znači.
kad netko klikne novi oglas onda se postavi nekoliko formi:
opis, starost, garancija, slika, način primopredaje te cijena i neki od tih formi bi bile obavezne...
također uvest unikatan sustav za reputacije.. tipa:
svaki registrirani novi korisnik dobije 10 bodova...
kada obaviš neku trgovinu sa nekom osobom ona tebi daje max 5 bodova iz svoga budžeta, a tebi se bodovi duplaju, znači ti nakon potvrde imaš 20, i onda ti od svog budžeta njemu daš 5 bodova, on dobije 10 i oba imate po 15...
koliko ćeš bodova dati ovisi o kvaliteti primopredaje...
također omogućit davanje negativnih po istom principu...
smatram da bi tako mogao dobit link na cafeu na tvoj oglasnik...
znači malo organizacije bolje i to je to...
pa javi...
Ako ne možeš odvojiti 200-300 kn za takav projekt...
Ne znam zašto svi očekuju sponzorirani hosting, sve besplatno,... kada nešto želiš napraviti i u nešto vjeruješ da će uspijeti, onda u to i uložiš...
ako ti misliš to sve napraviti tj da zajedno to napravimo jer ja nisam siguran u svoje sposobnosti...tj nov sam u tome...jedino što znam je taj phpbb panel...a i nakon 1600 skupljenih bodova mogu sam birati domenu .com .bit. net a imamo sad ~1300. pa eto nsiam baš sve skužio ali eto
★★★★★
Bookmarks