+ kak da složim da si mogu prebaciti video na ipod
di da konvertiram ili nešto drugo napravim![]()
Planirao sam kupiti iPod još prije godinu, ali mi je nano bio oduran. Neznam zašto ali meni je ovaj novi baš super. Platio sam ga 199$ iz USA, crveni. Mislim da crvene nemaju tu, 8GB. Super je, u odnosu na stari jako poboljšani.
![]()
+ kak da složim da si mogu prebaciti video na ipod
di da konvertiram ili nešto drugo napravim![]()
uf sto je ruzan ovaj novi..
govore da je ženskast
meni je eran premalen
e pa meni je prelijep, ono mali i kockast.
Dinamo rules!!!
ekran je premali za video,ali opet i da je 2.5 inča,nemreš na njemu film pogledati,sve ispod 4i je premalo za video...ali za sve biten info o mjuze i sve to,je i više nego dovoljan
Pa i nije to za filmove gledat,premali mu je kapacitet... Više za onak kratke klipiće i mjuzu
Nedavno sam naletio na doticni i pod nano u jednome od shoppin centara u zg - u, na jednome od onih info/prodajnih standova. Osobno ne koristim mp3 playere, ali bih ga kupio kao poklon. Privukle su me prije svega male dimenzije uredjeja i kvaliteta izrade.
Sad vas molim, da ako ste imali iskustava sa nevedenim playerom, ili ga posjedujene da realno navedete prednosti i mane, kao i isplativost kupnje, s obzirom na neki konkurentni model slicnih dimenzija, kapaciteta i kvalitete izrade.
Volio bih cuti i lagani osvrt na kvalitetu zvuka (koristiti ce se sa shure in ear i otvorenim Sennheiser PX100 slusalicama).
Unaprijed zahvaljujem na svim komentarima.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Kombinacija sa parom slušalica koje si naveo u samom je vrhu mp3 playera, tu se netrebaš brinut![]()
angels might have been eaten.
Prvi, pa pozitivan
Dok sam i koristio mp3 player (radilo se o i Riveru i shuffle - u) bi sam vrlo zadovoljan sa ova dva navedena modela slusalica. In ear nije moj format i ne volim ih nositi. PX 100 su izvrsne slusalice, jedino je problematican vanjski zvuk koji s obzirom na otvoreni karakter ovih slusalica, nekada zna zasmetati.
Ima li netko informaciju koliku autonomiju pruza baterija ovoga uredjaja. Govorim iskljucivo o slusanju muzike, bez previse uporabe display - a?
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
i ja koristim px100 i stvarno su odlicne sluske, a isto tako planiram si kupiti upravo ovaj nano. autonomija baterije je 24h samo za slusati glazbu, a 5h za video
Dinamo rules!!!
to sam vidio ma specifikacijama, nazalost nisam imao prilike ga isprobati. imam jedno pitanje. da li nano dolazi s hrvatskim izbornikom ili ako ne da li se moze skinuti s neta i staviti ga u player?
Dinamo rules!!!
nabavio sam si ipod nano. skinuo itunes. i sad neznam kako da prebacim glazbu s itunesa na ipod. mi moze neko reci? hvala
Dinamo rules!!!
samo si ubaciš glazbu u itunes (drag and drop je najjednostavnije) i on će ti sam prebaciti (osim ako si namjestio da sam pojedinačno prebacuješ svaku pjesmu)
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
skuzio sam.
Zadnji uredio halek : 27-12-2007 u 20:48
Dinamo rules!!!
jel moze neko reci neku stranicu gdje se mogu skinut besplatni podcasti, tv shows, movies za ipod? ako neko neko to ima na svojem kompu neka uploada.
Dinamo rules!!!
neznam zasto je vama ruzan ali meni je prelijep. pre**ben. a uzivo je dupli ljepsi nego na slikama.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
slazem se, uzivo je super. jel zna netko koliko mu traje baterija "uzivo"?
meni bez problema drzi 5-6 dana uz konstantno slusanje. to ti ovisi o postavkama kako ih ti slozis.
Dinamo rules!!!
Bookmarks