Evo od danas sam na optimi al sam se neugodno iznendaio kad sam vidio da je preko optime veza stalna, znaci nema onog conncet to i disconet nego si na net cim uplis komp. Stoga iman i stalnu ip adresu sto mi niti malo ne odgovora, poglavit zbog rapidshare. Postoji li neka mogucnost promjene adrese?
FORD FOCUS RS500
I like it!
To ti nije do optime, nego ti je router podesen na routing mode (tj. da je ukljucen 0-24 i svaki put dok upalis komp ti se automatski spaja na net). To mozes promijeniti u postavkama routera
Kako cu namistit router? Imam netopiu, i ovaj njen instalation cd al na njemu nemogu nista nac za namistanje.
FORD FOCUS RS500
I like it!
E, sad ne znam tocno za netopiu kak se stavlja...
Ovdje imas kako se ulazi uopce u router, samo sto su oni opisali kako se stavlja u routing mode. Probaj sam nesto prosvrljati i onda si napravi konekciju pod make new connection u control panel, ili upitaj na tom forumu kak se to radi
Huawei , tu ti je najlakše mjenjati ruter ili bridge konekciju
Prokopaj malo po netu broj koji upisuješ u browser 192.168.?.?, sorry zaboravio sam.
imam isti problem,pa me zanima dal je to rijeseno, pokusao sam neke programe,al nema uspjeha pri skidanju sa rapidshare-a.
jel mi neko moze pomoci???
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
broj je 192.168.1.1broj koji upisuješ u browser 192.168.?.?, sorry zaboravio sam.
ako neznas username i pass upisi user i pass 0000
tema vec o ovome postoji --
daj link za temu. jer ova trazliica ovde je totalno sra.e
mobil: samsung g810
PC: samsung T220, WD 640GB, 2x 1GB DDR2 OCZ gold, ECS A-780GM-A, 2x NEC DVD-RW, CM elite332+
Bookmarks