...kak vrijeme leti...
bok svima![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...kak vrijeme leti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
AAAAAJMEEEEE
ova pošta nije normalna, opljačkala me dobro..
mater im.. aaaa
Teta iz amerike poslala meni i sestrama oko 100$ i čestitku, i SVAKO pismo je bilo otvoreno.. naravno, nema love unutra
da im sada nebi bombu bacio..
neznam zašto je slano uopće poštom..mislim da se ne smije to..
dont you use plastic?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
bahahahah pogledajte skroz dole
http://www.slobodnadalmacija.hr/20071201/mozaik01.asp
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bwahahaha...prejebeno![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ima to već u vicevima. Samo, Mišo ima orginale, a ovaj pola$ kopije
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dosel iz skole..Mislim da cu ici na koncert danas da vidim sta ce mi ovaj danas otpjevati
fotkala malo nebo bas je super bilo.Otkrila lazi ,doduse to sam i znala prije...lazi lazi me ti to radis najbolje ..golupcichaha..odo na trosjed...
![]()
KO se je usudio lagat našoj lili, sram ga može bit.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ljudi moji kako se meni neda ucit.... meni se tako uzasno neda ucit da nista nerem zapamtit..... nista! ne znam dal da odem na kavu il da se mucim....
lili jel dosla maja za peky?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
kad puštaju ove kaj služe vojsku?
ono za stalno.. nemrem nać na netu.. znam da se ukida kao 1.1. al kad ih baš puštaju...itd??
pa ne zna, zato i pitam. niš im ne govore
erm, surfam bespucima hinterneta....
ufff danas sam vozil Priusa![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Isprobavam novi browser Hydra browser. Izgledom podsjeća na office 2007. A kako se radi o domaćoj pameti zaslužuje bar pogled.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Gledam hrt1 na telki spojenoj na komp s tv karticom. How fucking nerdish is that?![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks