pa istina,ali je a3 izašao i ne vjerujem da će se ovaj više proizvoditi...ista stvar kao i sa zenom![]()
pa istina,ali je a3 izašao i ne vjerujem da će se ovaj više proizvoditi...ista stvar kao i sa zenom![]()
ni a2 se ne proizvodi vec jako dugo.
neče ga maknut još is prodaje jel ga imaju na zalihama,kada to ode onda se miče iz baze i ne naručuje više
vision:m je došo kod nas točno prije godinu dana, a a2 je već tada ležo cijelu godinu na polici![]()
angels might have been eaten.
proizvodio se a2 do nedavno, a to šta ekipa nije imala para za njegane umanjuje njegove vrijednosti i činjenicu da je jedan od naj pmp još uvijek na tržištu..
da ga bar stave na neku pravu akciju,pa da riješe te zalihe..
ma na netu sam sve živo pročitao,pa sam na nekom forumu to pročitao,a sad točno,nemoj me pitat...možda griješim,ali ne vjerujem...
svašta se može pročitat.
uredaj je star te je izvan proizvodnje več neko vrijeme.to što je star neznaći da nije dobar.
vjest o prestanku je objavljena na iaudiofilu i dapreview-u.
cowon a2 20 gb, 2000 kn u hg spotu...
sodome, sto se tebi na njemu ne svida osim velicine?
ja cijeli dan gledam minuse i pluseve njega i novog zena i a2 mi se cini boljim izborom, ali zen dobiva bolje ocjene reviewera...
a2- jedina zamjerka koju sam imao bila je sporost sucelja koja neznam koliko je ispravljena u nadolazećim firmwareom, a sto se tice samih playera to su dvije različite kategorije
a2 je zamišljen kao videoplayer, dakle sve ovisi o tvojim prioritetima.
meni je bitan kapacitet i autonomija, sto su dvije primarne vrijednosti koje gledam, zen objedinjuju mnoge stvari ukljucujuci sucelje koje je odlično riješeno...osobno puno slušam muziku i jedino što mi nedostaje i što bi mjenjo je kapacitet koji bi povečao
ej jel mi moze netko samo reci kak o izgleda zenov meni. vec mi je predugo razbijen lcd i snalazim se napamet, al sam vec zaboravio gdje je opcija playlist, pa ako netko moze, nek stavi screenshot, znam da je pod music library a sad koji po redu neznam.)![]()
Google is your friend . . .
http://www.jeroenmulder.com/images/a..._zen_sleek.png
Budala ja, tek sad vidim da nije to to . . . sory . . . al je blizu . . .![]()
ej, ekipa. ja kupio Zena od frisha
kako dobar player, stvarno se ne može naći neki bitan nedostatak. ili nedostatak uopće. nego, jel zna tko gdje ima za kupiti accessoriesa za njega u RH? A/V kabel paše od iPoda (58 kn u HGspotu). jučer sam probao video izlaz triper-kombinacijom, guranjem stereo 3,5 mm banane do pola. i radi to skroz fino! kad dođe plaća idem tamo po taj...
ali docking station recimo? creative ima sniženje pa je sad 19,99$ al se naručuje iz amerke...
Kao prvo cestitam, nisi pogrijesil pri kupnji, sam neznam zakaj ga je frish isel prodavat, al valjda ima svoje razloge . . .
A kaj se tice dock-a, ja si ga isto ful zelim, al jedini nacin da ga kupis je tak, prek e-bay-a, ili narucis iz amerike, ili mozda blize, iz njemacke il tak nesto. Ja nemam nikakve kreditne kartice pa ni ne kupujem tak, neznam sad dal se bi dalo kaj za cash skemijat . . . Al daj ak imas namjeru kopovat ga tak mozda, daj pliz javi pa ti posaljem pare il se nekak dogovorimo . . .
pa, moglo bi se riješiti. ako podijelimo troškove i poštarina je manja, a za carinu je max iznos 300 kn što su taman 2 komada: 2x20$ a po tečaju je $ ispod 5 kn
na amazonu je još uvijek svemirskih 44$, na ebayu preko 30$. e a vidi ovo:
http://cgi.ebay.de/Portable-Speaker-...QQcmdZViewItem
ili za djevojke:
http://cgi.ebay.com/PINK-Docking-Spe...QQcmdZViewItem
frish se zaželio većeg kapaciteta![]()
Znaci ti bi kupoval tak nekaj, ja sam imal u mislima onaj orginal od creativa :
http://cgi.ebay.com/ZEN-VISION-Docki...QQcmdZViewItem
Ovo kaj si ti navel, mi se iskreno bas i ne dopada, a niti mi netreba dock za slusanje glazbe, hocu ga da mi se lakse spajat s njim na komp i da onak lijepo stoji na stolu . . .
uf... gruop buy?
inače, cijene nisu normalne. u engleskoj je 24 funti (funta je 10 kn!!!) a u amerki 20$, i jedno i drugo kod Creativea
edit: ma ne, to sam usput vidio - ali kupio bih baš pravi, oriđinale samo docking
pušiona. američani dostavljaju samo u ameriku i kanadu. za nas može iz dojčlanda ali je 40€ + poštarina KOMAD. dakle 1 komad u europi više dođe nego 2 komada u americi
zvao sam firmu OMNIA d.o.o. koji je valjda uvoznik/zastupnik za RH. treba minimalno 24 komada naručiti da bi oni mogli naručiti, u protivnom bi im stajalo godinama na skladištu, naravno da im nije u interesu. izgleda da još ostaju ebay i amazon![]()
Ravno eBay, bez razmišljanja.
cijene su bezobrazluk, sve preko 30€ i to dosta. plus poštarina, ispadne oko 300 kuna garant. a velika stvar, par konektora i nešto plastike. al ajde, na amazonu je pojeftinio na 33$ što je nešto manje nego ista cijena u €
ne znam, možda bi bilo najpametnije uzeti samo USB sync kabel (6-7€) ili standardny sync adapter (16$) a kućište za dock napraviti po uradi-sam principu. nije neki problem napraviti kalup, uvaliti kunektor unutra i recimo zapuniti sve sa topivom plastikom.
još i biznis okrenem
edit: http://www.anythingbutipod.com/archi...n-m-dongle.php![]()
Zadnji uredio Dac : 03-12-2007 u 15:55
ne znam što reći. ako pogledaš komentare korisnika na Amazonu za original docking station vidjet ćeš da nisu ljudi preoduševljeni. problem je što je dock lagan i ima malu površinu na kojoj stoji i ne smiješ taknuti Zen da se ne prevrne na zadnju stranu. iako, bolje i to nego ga natezati po stolu zajedno sa kablovinjem i adapterima. dakle, ima mjesta poboljšanjima - recimo presložiti A/V izlaz na obične činčeve, pa se neće ni automatski prebacivati na TV izlaz kad se ugura konektor. to bi onda tek bio "pravi" dock gdje se ne mora audio izlaz spajati gore na izlaz za slušalice... ili recimo se može složiti za auto (ja ga za to koristim u prvom redu) da se u isto vrijeme puni i daje zvuk samo na donjem konektoru. estetika i praktičnost. eto, neke ideje. je, brijem
njemački Creative dostavlja samo po Njemačkoj tako da zbilja ostaju samo ebay i Amazon. osim ako mi je nešto promaklo, naravno. cijena je čisti lopovluk, da se ponovim... da sam htio precijenjene accessoriese kupio bih iPod i original Apple vezicu za nošenje za samo 170 knali ni to nije sve...
vidi što je cijena: link
skuplja poštarina nego kabel! taj bi se recimo jednostavno dao prepraviti meni za auto - video kabel prespojim na napajanje i umjesto činča nalemim USB konektor. tako se može puniti i u autu (imam onaj auto USB punjač) i doma, zapravo bilo gdje. dodatni trošak par kuna.
za napraviti dock od toga treba izmisliti neko kućište, treba jedna pločica, ženski USB i konektor za napajanje, 3 ženska činča (crveni, bijeli, žuti) i mali prekidač za video izlaz, da se može aktivirati po potrebi. svezajedno nekih 20-25 kn. ukupna cijena znači manja od 100 kn po uradi-sam dockingu. dakle, ako tko hoće dock za 200 kn...![]()
topik potonuo u zaborav? nadam se da Zenovi nisu
meni danas došlo kablovinje! kupio sam 2 AV kabela sa ebaya. cijena je stvarno nikakva, a zanimljivo je da je i zvuk osjetno kvalitetniji preko linijskog izlaza. dobra investicija za sve koji ga spajaju na nešto osim slušalica
Bookmarks