Join Today
Zatvorena tema
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 79
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    I sada će iza doći moderator i reći poneku svoju mudru riječ kako smo neki skrenuli sa teme, kako smo krenuli u krivome pravcu rasprave, kako nije u redu ovako kritizirati moderatore bez nekoga dokaza mada svi znamo da ima toliko stvari da se nikome više ne da niti prigovarati jer je uzaludno.
    Pa će reći da trebamo izneti probleme kada naiđemo na njih...da će oni to rado ispraviti, da treba samo opisati u čemu je problem a ne samo otvoriti novu temu gdje se pljuje po moderatorima, već obrazložiti problem.
    Da prijedloge možemo svi iznositi, samo da ih fino podastremo objašnjenjima kako, što i zašto itd.
    I jesam li pogodio...
    Točno kako sam rekao...razumili nisu, pročitali jesu li nikome od njih nije došlo do glave o čemu sam govorio.
    Nije bio u pitanju samo oglasnik.
    Ako vam moram sve crtati onda...ebiga.

Rekao sam što sam mislio reći, neki su to možda shvatili, mnogi nisu i vjerojatno neće.
    Ali dobro, što je tu je, ljudi smo svi i svi griješimo.
    Nisam nervozan i ljut, nemam zašto biti, trudite se a nije vam plaćeno već to radite iz dobrote....ali...STVARNO STE ŠERIFI SVAKA VAM ČAST.
    Evo skidam vam kapu.

To je sve od mene, uživajte ljudi, ne zamjerite, ne zamjeram niti ja.
    Ne morate priznati, ali vjerujem da većina ljudi ovdje zna...da niste u pravu
    Pusa i laku noć.
    Zadnji uredio Wisher : 01-12-2007 u 22:57

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pusa i laku noć.
    Pusa i tebi

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Koliko vidim ovdje se ne buni većina članova nego samo dvojica. Pravila postoje, nisam ih samo ja, niti bilo koji pojedinac izmislio i treba ih poštivati. Nigdje ne piše da se ta pravila ne mogu, ne smiju ili neće mijenjati. Sigurno je samo jedno da se zbog nekolicine nezadovoljnika neće mijenjati.
    Nitko nije spriječen dati prijedlog promjene pravila uz obrazloženje zašto bi neko pravilo trebalo biti promijenjeno. Obrazloženje u stilu, meni se to pravilo ne sviđa nije obrazloženje! Isto tako, sam prijedlog ne podrazumijeva da će se nešto promijeniti, ali se neće ni odbaciti bez razmatranja i diskusije.
    I na kraju krajeva, ako netko ne može i/ili ne želi poštivati pravila foruma (pa kakva god ona trenutno bila) nije obavezan sudjelovati u radu ovog foruma.
    nisam mislio pisati u ovoj temi, ali eto

u temi sam upozorio moderatora da je član uvrijedio forumaša, u tom trenutku mene

taj forumaš je jedan od aktivnijih članova . . .

dotični nije dobio kaznu, mod je samo napisao da se prekine sa uvredama . . .
    dok su neki za takve i slične prijestupe dobivali banove bez rasprave . . .

nije bitno ko je to bio i kad, ali to je ono o čemu svi pričaju . . .
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako jesu pravila napisana, onda imajte iste kriterije za sve, ako se nešto ne dopušta, nedopušta se i gotovo...
    a ne da moram čitatii da ovaj ovome plaća da bi stavljao oglase u oglasnik....mislim glupost nad glupostima....
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    ako je to jedini razlog zašto si doša na forum, onda stvarno...
    Šta ga nisi mogao prodat na svom forumu?

A što se oglasnika na forumu tiče, Cvita ej spomenuo da je to nekima unosan posao... pa se se neki i bunili kada su dobili zabranu pristupa oglasniku...

Osobno, na forumu sam zamijenio mob svega par puta i uvijek sve uredu. I to je ok, ali u zadnje vrijeme je oglasnik postao najakvtivniji dio foruma... svako malo se netko novi registrira samo radi oglasnika...
    erm.... ja mislim da taj njegov forum ne služi kao oglasnik....

no šalu na stranu, opet vidim napetosti i vidim da ovo ne vodi ničemu dobrome...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bih jos postrozio oglasnik jer non stop se regaju novi clanovi koji skupe 50 postova i vrte biznis po forumu....ja bih stavio granicu od 500 postova pa bi vidli kak bi se smanjila aktinost u tom dijelu foruma a i modovima bi bilo lakse...sto se tice oglasnika u taj dio foruma ni ne zalazim a i kad otvorim vidim da su 90% clanova koji prodaju nesto par tjedana na forumu i imaju 50 postova....

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Ja bih jos postrozio oglasnik jer non stop se regaju novi clanovi koji skupe 50 postova i vrte biznis po forumu....ja bih stavio granicu od 500 postova pa bi vidli kak bi se smanjila aktinost u tom dijelu foruma a i modovima bi bilo lakse...sto se tice oglasnika u taj dio foruma ni ne zalazim a i kad otvorim vidim da su 90% clanova koji prodaju nesto par tjedana na forumu i imaju 50 postova....
    E a znas li ti onu staru, da je babi k****, isla bi u vojsku! Ma da, stavit 500 postova, kakva je to ideja, pitao bih te bi li rekao da ti nemas toliko, ali nije ni bitno! Na forumu postoji puno (previse) ljudi koji ima manje od 500 postova i ne bave sa takvim stvarima, a i dulje su tu od tebe npr., i sad mi daj jedan jedini razlog zasto oni ne bi tu prodavali svoje mobitele, a ti bi!?! Ako manje pisu, ne smiju prodavat, haha, ma daj! Za ovo 90% se isto ne bi slozio jer je to malo previse, razmisli malo, to je 9 od 10 takvih oglasa, to je ipak malo previse! Iz postova nekog clana se fino vidi dal prodaje na veliko ili ne!
    cvita

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Cvita: Ovo što sonyc predlaže/kaže je sasvim OK. jer dođe novi korisnik, prijavi se, par mejseci ništa nepiše i onda nakon 5mj udari nabijat 50-60 postova samo da može otvoriti temu u ogalsniku.
    kad ju jednom otovori, onda samo visi u oglasniku i eventualno u usporedb modela da pita da li mu se isplati mijenjati ili ne. i tako dospije do 100-200-300 postova u godinu dana...
    A kada bi granica bila puno više od dosadašnjih 50 postova, onda bi se forumaši trebali namučiti da dođu do oglasnika da mogu otvarati teme u njemu. To bi bila onda kao neka nagrada za njihov doprinos i trud na forumu.
    Jer ovi koji se registriraju na forum samo radi oglasnika i napucaju 50-100 postova, od njih rijetko kad kakva korist na forumu, tj nepridonose baš forumskoj zajednici. samo otvaraju teme u oglasniku.
    Ajde, ako si član tamo od 2002.,2003.,2004. godine, tkavim članovima bi, ako nisu problematični trebalo omogućiti pristup oglasniku (a vjerojatno su ga prije i stekli i na njih se ne odnosi novo pravilo o 50postova).
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A neki se ili prave blesavi ili ne žele vidjeti da 50-ak jedinih te istih non-stop posta skoro pa samo u oglasniku. Ostatak foruma ih niti ne zanima. I onda mi netko želi reći da nisu tu samo zbog kupnje/(pre)prodaje. Ovaj forum treba kvalitetne članove koji će pridonijeti zajednici svojim znanjem, a manje one koji su tu samo u prolazu da prodaju nešto i pritom se obrušavaju na moderatore jer su im mogućnosti ograničene.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svatko ima svoje interese zašto je na ovom forumu ... ja priznajem da dosta visim baš u oglasniku , al nikad ne porodajem na veliko . tj rijetko da i prodajem već su uglavnom zamjene u pitanju .. znači dosadi mi jedan mob , pređeš na drugi . tu i tamo nešto postam/otvorim neku novu temu al sve kad je u mom interesu. stalno forsirate taj kupi/prodaj , al tamo je puno teže obavit neku zamjenu i ovako je definitivno sigurnije... znaći nekom je interesu flashanje mobitela i ... a neko jednostavno voli mjenjat mobove , i tu ne vidim niš loše te dapaće rijetko profitiram jer mi takav način zarade nije u interesu .

za podizanje postova jesam , al ne na 500 već mislim da je 300 dosta optimalno .
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja od oglasnika nemam nist...tamo ni ne zalazim i jucer sam otisao namjerno u oglasnik da vidim tko otvara teme od 10 tema 2 teme su otvorene od strane redovnih forumasa a ostalo od ovih u prolaza a kad budem imao vremena navecer cu napraviti statistiku pa cu to i dokazati....

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je sa zadnje 2 stranice u prodaji i zamjeni oglasa

Oni koji su oglas otvorili a da imaju 100 postova i manje
    Medo-stc
    Boa
    Boa
    Parahybana
    Pocitos
    Clocker
    Kljaja
    Zzzzz
    Dolars
    Altfire
    Pedala
    Snake
    Istrafun
    Gljiva1000
    zagy
    Oni koji su otvorili oglas a da imaju od 100 do 200 postova
    Archangel
    Mrkva
    Kix12
    Winamp
    Archangel
    Cvrlj50
    DarioB
    Tomy 81
    Irmascher
    Bubamezhivot
    SrKy
    Hack 100
    Samurai 99
    Ostale nisam brojao jer imaju preko 200 postova i njihova aktivnost u oglasnicima nije tolkiko izrazena ko kod ovih clanova....po statistici 28 ljudi od 50 ima 200 ili manje postova u oglasniku...kad pogledate psotove tih clanova vidjet cete koliko pridonose ovome forumu

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    slazem se....npr. clan jessy koji je toliko zapeo da se x puta regao s novim usernameom samo radi oglasnika
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    @Cvita: Ovo što sonyc predlaže/kaže je sasvim OK. jer dođe novi korisnik, prijavi se, par mejseci ništa nepiše i onda nakon 5mj udari nabijat 50-60 postova samo da može otvoriti temu u ogalsniku.
    kad ju jednom otovori, onda samo visi u oglasniku i eventualno u usporedb modela da pita da li mu se isplati mijenjati ili ne. i tako dospije do 100-200-300 postova u godinu dana...
    A kada bi granica bila puno više od dosadašnjih 50 postova, onda bi se forumaši trebali namučiti da dođu do oglasnika da mogu otvarati teme u njemu. To bi bila onda kao neka nagrada za njihov doprinos i trud na forumu.
    Jer ovi koji se registriraju na forum samo radi oglasnika i napucaju 50-100 postova, od njih rijetko kad kakva korist na forumu, tj nepridonose baš forumskoj zajednici. samo otvaraju teme u oglasniku.
    Ajde, ako si član tamo od 2002.,2003.,2004. godine, tkavim članovima bi, ako nisu problematični trebalo omogućiti pristup oglasniku (a vjerojatno su ga prije i stekli i na njih se ne odnosi novo pravilo o 50postova).
    ma sve je to u redu, ali mislim da ce opet bit onih koji ce nabijati postove, i kad granica bude 500, doduse puno manje. Ja bi probao ovako, kad se vidi da netko prodaje ''malo vise'', 2-3 nova mobitela, prvo ga se upozori, ako stavi jos jedan oglas,, trajan ban odmah, pa nek pravi novi nick i skuplja postove (moje bi bilo 100 npr., jer ima previse ljudi s malo postova koji ne prodaju i sad, kad bi se diglo na 300 mozda ne bi bilo u redu, a s druge strane, kad bi se dinulo, u prvih mjeseca dana poslije toga, mislim da bi moderatori imali pun k*** posla)
    Jos jedna stvar, meni tako idu na zivce ti glupi postovi, kojih sam samo sad kad sam se probudio, nasao 5-10 u novim temama. I sto je najgore, to dosta puta budu clanovi koji imaju 200,300 pa do 800 i vise postova! Pa mislim u sebi, jesi ti covjece glup, da pises takve neke gluposti, ili nabijas postove, za sta? Nije mi jasno. Nema me 3 sata na forumu, vratim se 45 novih tema, od toga u 10, nesto pametno netko napisao!
    cvita

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.377, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down

Kad se vec prozivamo...
    Sto tocno znaci pridonositi radu foruma?
    Pratiti svaku temu i mudro pametovati (poput nekih koje necemo spominjati) na racun pitanja i odgovora na koje jedan www.justfuckinggoogleit.com daje odmah odgovore i tako nabijati postove.
    Da je tako, imao bih vec 1000 postova, kao sto neki članovi vidim i rade.
    Osobno me to ne zanima previše. Ono što me zanima pratim i odgovorim ako se netko prije ne javi.
    Ako sada odgovorim na 50 glupih i suvišnih pitanja koliko će se sigurno naći na forumu, dobit ću opomenu da ne pretjerujem sa postanjem, jel tako?
    Osim toga neki ljudi imaju i život (obitelj, posao, faks itd...) izvan ovog foruma pa ne mogu visiti 24/7/365 kako bi nabili 1000postova i zaradili značkicu s natpisom /imam 12god/moderator sam na cafe mobilu/prepotentnog i balavog mene za predsjednika

Ja se recimo koristim ovim forumom najvise (ali ne iskljucivo) za kupoprodajne aktivnosti. Ne radi se o milijunskoj prodaji ili slicno, ali ako nesto trebam po normalnoj cijeni prvo cu otici na ovaj oglasnik i pogledati. Isto tako ako imam nesto za prodati otici cu prvo ovdje i povrh drugih foruma i oglasnih mjesta staviti oglas.

Zasto ja ne bih nesto zaradio i zasto oni kojima treba ono sto prodajem ne bi na ovom forumu odmah i nasli to nego pretraživali oglasnike, kupiprodaj, itd....

Osim toga oni pravednici koji se groze kupoprodaje neka se jednostavno klone oglasnika, a ne da liječe frustracije na onima koji su redovni gosti tog podforuma.

Sudjelovati u radu ovog foruma mi je sve manji gust kad ne mozes u nekim temama baciti ni neku zafrkanciju (jednom sam komentirao nesto tipa t-com cigani i odmah dobio upozorenje za vrijedjanje roma??? ma dajte ljudi koji vam je? ) da ti odmah hitlerovski ne bude obrisano uz opomenu.
    A da ne spominjem pametovanja odredjenih moderatora unutar podforuma, koji kao da su boga za jaja povukli uspevsi se na tu poziciju kojoj svi mladi teže.

Trebali bi biti svjesni da je oglasnik dosta bitan dio foruma i da čak i oni koji pretežito trguju pogledaju što je novo od tema, te da bi ukidanje oglasnika uz probleme i nedostupnost servera kao i tiransko vodstvo za velik broj ljudi bila kap koja je prelila čašu.

Također, što ste komentirali da se samo dvojica bune, budite sigurni da je broj daleko značajniji samo što je tima koji se bune očito više stalo ili imaju niži prag tolerancije na sranja,nego npr. ja.
    Pratim ovaj forum već koju godinu i neće mi biti nimalo teško izbrisati ga sa favoritesa kad mi dopizdi ponašanje vodstva. (nemam privatni biznis da bi mi sve propalo ako ne stavim oglas da prodajem crystal case bas na cafe.mobil.hr)

Jasno mi je da red mora postojati, no ovaj forum je postao jedan od najneugodnijih hr. foruma prvenstveno zbog ljudskog faktora.
    Ideja reda je dobra, ali izvedba
    Zadnji uredio Archangel : 03-12-2007 u 14:29
    Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Archangel...ti si jedan od rijetkih ovdje koji je shvatio ono o čemu sam i ja do sada pričao.

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Archangel...ti si jedan od rijetkih ovdje koji je shvatio ono o čemu sam i ja do sada pričao.
    vidim da se patiš s njima pa da ne budeš usamljen
    Još je puno istomišljenika samo što većina nas shvaća da je to borba protiv vjetrenjača ili zdravo seljački: udaranje glavom u zid

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja od oglasnika nemam nist...tamo ni ne zalazim i jucer sam otisao namjerno u oglasnik da vidim tko otvara teme od 10 tema 2 teme su otvorene od strane redovnih forumasa a ostalo od ovih u prolaza a kad budem imao vremena navecer cu napraviti statistiku pa cu to i dokazati....
    Cemu mazati oči kad je to lako provjerljivo?

http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=1207392

u 10. 4. i 5. mjesecu ove godine nisi ostavio svoj trag u podforumu oglasnik sto ipak sugerira da tamo zalazis i pratis ga kao i najveci dio populacije foruma
    samo sto postoji razlika izmedju onih koji ce to javno reci i onih drugih, nazovimo ih hipotetski: "*izdama"
    Zadnji uredio Archangel : 03-12-2007 u 15:37

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Archangel
    Ja se recimo koristim ovim forumom najvise (ali ne iskljucivo) za kupoprodajne aktivnosti. Ne radi se o milijunskoj prodaji ili slicno, ali ako nesto trebam po normalnoj cijeni prvo cu otici na ovaj oglasnik i pogledati. Isto tako ako imam nesto za prodati otici cu prvo ovdje i povrh drugih foruma i oglasnih mjesta staviti oglas.

Zasto ja ne bih nesto zaradio i zasto oni kojima treba ono sto prodajem ne bi na ovom forumu odmah i nasli to nego pretraživali oglasnike, kupiprodaj, itd....

Osim toga oni pravednici koji se groze kupoprodaje neka se jednostavno klone oglasnika, a ne da liječe frustracije na onima koji su redovni gosti tog podforuma.

Trebali bi biti svjesni da je oglasnik dosta bitan dio foruma i da čak i oni koji pretežito trguju pogledaju što je novo od tema, te da bi ukidanje oglasnika uz probleme i nedostupnost servera kao i tiransko vodstvo za velik broj ljudi bila kap koja je prelila čašu.
    Zappan iliti osnivač ovog foruma je već par puta naglasio da je forum simšljen sa ciljem da se pomogne ljudima koji imaju problema sa svojim mobitelom.
    glasnik je tek naknadno uvden, da članovi međusobno mogu razmijeniti mobitele. Tako da oglasnik nije uveden da bi neki stalno visili u njemu i prodavali/preprodavali...
    Ako hoćeš zarađivati na preprodaji mobitela, postoji kupiprodaj.net, oglasnik.hr, news grupe pa se tamo oglašavaj i prodaji. Ovaj forum nije napravljen da bi netko trgovao.
    Neki se klone oglasnika, a neki se klone tematskog foruma kada steknu pravo oglašavanja.

iskreno rečeno, ja kad sam došao na forum, prvih 2mj i nešto malo nisam ni znao da oglasnik postoji, nisam znao za chataonicu. već samo za tematski dio, jer mi je trebala pomoć oko mobitela i mp3 playera.
    onda sam uočio da je netko postavio usporedbu sa mobom koji sam tad koristio i jednim symbianom, pa reko da vidim šta pišu tamo. I onda sam poželio zamijeniti mob i vidio oglas u oglasniku. Ali mi je trebalo 2 mjeseca da skužim da oglasnik postoji.
    A otkako sam se registrirao na forumu, imam cca 140 tema, od koji je samo 17 u oglsniku. a član sam foruma više od 2godine.
    Dok recimo ti, imaš 30 tema, od kojih je 19 u oglasniku. a član si foruma manje od godinu dana.
    I onda kao nisi tu isklučivo radi oglasnika...
    Što se tiče doprinosa forumu, nekad ljudi traže podgovore na jednsotavna pitanja, i ako imaš taj mob možeš pomoć čovjeku. to je doprinos.
    I to je sigurno veći doprinos od otvaranja tema u oglasniku...

A što se tiče toga da bi otišao dio korisnika da se zatvori oglasnik, sigurno bi otišao. ali opet otišli bi oni koji većinu vremena provode u oglasniku.
    oni kojima je oglasnik tek usputna stvar (kao recimo meni, nakon mjesec-2-3 hoću promijeniti mob), oni će ostat...

Prije 2 godine kad sam došao na forum ljudi su se trudili pomagati, odgovarati, savjetovati... Oglasa je bilo jako malo.
    No kako su dolazili novi ljudi koji su shvatili da mogu na forumu nešto prodat i zaradit, tako je bilo teže doći do odgovora na pitanja i bilo kakve pomoći.
    Istina, ima onih koji gledaju oglasnik ali su isto tako voljni pomoći kada ti zatreba pomoć... ali takvih je sve manje, a sve je više onih koji samo vise u oglasniku...

A vidim da si uzeo Sonycka na zub. Nebi rekao da je on "*izda", zato što nije rekao da ima 4 oglasa u oglasniku. ali kad uzmeš u obzir da je član foruma dulje od mene, a puno dulje od tebe, i da ima samo 4 oglasa naspram 53 teme ukupno, onda je to stvarno zanemarivo.

i da, svi prate podforum oglasnik, ali kad ga nebi bilo, nebi ga ljudi pratili i posvetili bi se onome čemu je ovaj forum prvobitno smišljen...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanimljiva rasprava, nema sto

Ja sam relativno stari clan ovdje, kako sam prije vezan za momcima koji rade u mobil mediji, tako sam i dosao do doticnog foruma. Nikada nisam imao problema sa moderatorima (ban-brisanje posta-upozorenje). Niti ne primjecujem tko je moderator, ni sto radi.

Ovaj forum koristim za informacije o novim mobovima, i ja tu i tamo napisem nesto na sto naidjem, o usporedbama, postavkama i svemu ostalom vezano za mobilne tehnologijie, tu i tamo prodajem, i to vecinom s clanovima koje vec znam , Znaci podjednako sve koristim.

Clan sam i osnivac nekoliko foruma, moderiram ih nekoliko (u zadnje vrijeme sve manje), i nigdje ne vidim problema, obicno kazu zivi i pusti druge da zive, pa takvom logikom i djelujem na forumima. Stoga cemu sva strka i panika?

Komentiranje cjena? mislim da nitko nije kompetentan/kvalificiran da komentira neciju cjenu,bila ona visoka ili niska, to je osobna stvar, a svaka roba ima svoga kupca, stoga u prodaji da se stvori 1000 postova vezanih za cjenu osudjujem jer nemaju smisla. Mozemo deklarirati tu kvalificirane osobe - procjenitelje (kako su to na nekim drugim forumima) koji uz oglas daju svoj sud i procjenu doticnog objekta koji se prodaje.

Ali da svaki to radi, mislim da je nepotrebno.

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ico

Sonyck sam odgovorio na bahato prozivanje mene i jos nekih uz kontstataciju da on ni ne posjecuje oglasnik..
    Ima 4 teme otvorene, ali svaki mjesec prokomentira ili upita nesto u nekoliko tema u oglasniku sto ipak govori da prati oglasnik suprotno onome sto je rekao.

Koliko vidim clan je 2.5 god, ima 16 god i 3270postova. sto nas dovodi do toga da se uclanio sa 13-14 i ima prosjek 4 posta dnevno. Impresivno nema sto.

Pa uđimo u sadržaj foruma:

Dobar dio postavljenih tema i rasprava na forumu je za informiranje tuntleka koji ne znaju neke osnove tipa google stranica operatera, stranica proizvodjaca.
    Onaj tko fanaticno prati sve teme i zeli imati pravi score te odgovara na svako glupo pitanje kojih hvala bogu ima, taj moze imati tisuce postova.

S druge strane netko tko tko zeli kvalitetnu informaciju o necemu malo kompleksnijem ne moze ni doci do nje jer je forum prepun ili onih koji skupljaju postove radi oglasnika ili onih koji jednostavno pate od opsesivno kompulzivnog poremecaja pa moraju otvarati teme ili odgovarati na svaku koliko god glupa bila.

Koliko ja pratim forum ne mozes znati na temelju toga koliko sam registriran s ovim nickom, kao sto ni kvaliteta clana niti onoga sto prica nema veze sa brojem postova i datumom registracije.

Takodjer ako netko ne otvara non stop teme, znači da se vjerojatno i zna snaći prije nego postavi neko pitanje.
    Zadnji uredio Archangel : 03-12-2007 u 20:06

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Archangel Pregledaj post
    Cemu mazati oči kad je to lako provjerljivo?

http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=1207392

u 10. 4. i 5. mjesecu ove godine nisi ostavio svoj trag u podforumu oglasnik sto ipak sugerira da tamo zalazis i pratis ga kao i najveci dio populacije foruma
    samo sto postoji razlika izmedju onih koji ce to javno reci i onih drugih, nazovimo ih hipotetski: "*izdama"
    Gle necu se ja s tobom prepucavati niti skrivam to sto sam otvorio par tema u oglasniku....stata sto ne postoje vise reputacije na forumu pa da se vidi koliko je koji clan doprinjeo i pomogao drugima....a ti si vise od 50 % svojih tema otvorio u oglasniku zato suti.

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gle necu se ja s tobom prepucavati niti skrivam to sto sam otvorio par tema u oglasniku....stata sto ne postoje vise reputacije na forumu pa da se vidi koliko je koji clan doprinjeo i pomogao drugima....a ti si vise od 50 % svojih tema otvorio u oglasniku zato suti.
    nisam ni tvrdio suprotno za razliku od tebe.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ observer - kuzimo se

@ Archangel - nemoj previse generalizirati, ima nekoliko mjesta na forumu gdje su korisnici (nazalost ne i moderatori) napravili uvjete za dobar rad i lako nalazenje informacija.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    @ Archangel - nemoj previse generalizirati, ima nekoliko mjesta na forumu gdje su korisnici (nazalost ne i moderatori) napravili uvjete za dobar rad i lako nalazenje informacija.

To stoji.
    Oni kojima je upućeno se pronalaze, a ne želim nikoga poimence prozivati.

Zatvorena tema
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Nova regulacija pristupa podforumu Oglasnik
    By Bimbi in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 17-05-2007, 09:27
  2. Oglasnik u podforumu Računala??!!?
    By tomo in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 04-09-2004, 09:19