Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 29

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Što se tiče izrade E65, mogu samo reć da je puno bolje napravljena od većine slide nokia, tj od n80, 6280/6288
    Pogotovo mehanizam je bolje napravljen... dok N80 ima podosta lufta, E65 ga ima puno puno manje...

)
    dal si imao n80 , pa da to možeš govorit.. slide na e65 je bolje napravljen i u to nema sumnje , al i on če se svremenom oslabljeti ... kad kažeš puno bolja napravljena dal misliš na masku od e65 kojoj nakon mjesec dana upotrebe zna se počet gulit jer na mojoj n80 koja je stara 8mj nema ni trunkcice tragova korištenja , aj nađi mi takvu e65 , KAd kažeš puno bolje dal misliš da u dosta slučajeva ( a i meni se to desilo) rikava osvjetljenje na alfanumeričkoj tipkovnici ; nisam čuo da se to dogodilo na ijednoj n80.... malo razmisli prije nego neš napišeš , u ovom slučaju "PUNO BOLJE NAPRAVLJENa"

imao sam e65 i svima kome sam mob pokazao im je bio ljep , al on je ispod kvalitete E serije ( pogotovo uspoređujući je sa jednom e60 i e61) ., također je su loše napravljene one bočne tipke

ovo mi je druga n80 i više mi je sjeo nego e65 , pogotovo zbog reze ekrana koja bolja i upotrebljivija ako misliš surfat ...

jedina prava mana na n80 je baterija, soft je dosta poboljšan od prvih verzija , n80 je dulje na tržištu te još uvjek drži cijenu , dok e65 dosta pada , a slide bi više gledao kao polumanu jer ako imaš garanciju u mobisu če je sredit bez prigovora .
    Zadnji uredio Vatrogasac : 03-12-2007 u 14:20
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vatrogasac Pregledaj post
    dal si imao n80 , pa da to možeš govorit.. slide na e65 je bolje napravljen i u to nema sumnje , al i on če se svremenom oslabljeti ... kad kažeš puno bolja napravljena dal misliš na masku od e65 kojoj nakon mjesec dana upotrebe zna se počet gulit jer na mojoj n80 koja je stara 8mj nema ni trunkcice tragova korištenja , aj nađi mi takvu e65 , KAd kažeš puno bolje dal misliš da u dosta slučajeva ( a i meni se to desilo) rikava osvjetljenje na alfanumeričkoj tipkovnici ; nisam čuo da se to dogodilo na ijednoj n80.... malo razmisli prije nego neš napišeš , u ovom slučaju "PUNO BOLJE NAPRAVLJENa"
    imao sam u rukama N80... i to u nekoliko navrata... (bratić ju ima, a i isprobao sam par N80ki u T-mob centrima)
    pa sam mogao uspoređivat N80 staru 2 dana sa E65 staru mjesec dana...
    Kad sam rekao puno bolje napravljena, prvenstveno sam mislio na kvalitetu izrade slide-a.
    A također sama izrada plastičnih dijelova, tj poklopaca.
    Na mojoj E65 poklopac baterije je jako čvrst i ima minimalno lufta. a kod N80 je od prvog dana poklopac baterije "labav" i škripi.
    Što se boje tiče, to ovisi kako koristiš mob. na svakom mobu s može počet gulit maska ako nepaziš. viđao sam to na raznim mobitelima...
    To sa rikavanjam osvjetljnja, to se možda nekima dogodila, ali isto tako ima ljudi kojima se to nikad nije dogodilo niti nemora dogoditi. (ja još nemam nikakvih problem). to mogu biti pojedinačni slučajevi sa tim rikavanjem, kao i kod N73 što je nekima otpadao joystick.
    Možda to ovisi od mobitela do mobitela.
    pa možda ja imam jako dobro napravljenu E65 koja nema problema, a možda si ti imao neku loše napravljenu. isto tako možda moj bratić ima neku loše napravljenu N80...

No back on topick...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koji mob do 1500kn?
    By Winamp in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 04-09-2007, 08:18
  2. koji mob do 1500kn
    By vokaj5 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 04-06-2006, 20:57