dal si imao n80 , pa da to možeš govorit.. slide na e65 je bolje napravljen i u to nema sumnje , al i on če se svremenom oslabljeti ... kad kažeš puno bolja napravljena dal misliš na masku od e65 kojoj nakon mjesec dana upotrebe zna se počet gulit jer na mojoj n80 koja je stara 8mj nema ni trunkcice tragova korištenja , aj nađi mi takvu e65 , KAd kažeš puno bolje dal misliš da u dosta slučajeva ( a i meni se to desilo) rikava osvjetljenje na alfanumeričkoj tipkovnici ; nisam čuo da se to dogodilo na ijednoj n80.... malo razmisli prije nego neš napišeš , u ovom slučaju "PUNO BOLJE NAPRAVLJENa"
imao sam e65 i svima kome sam mob pokazao im je bio ljep , al on je ispod kvalitete E serije ( pogotovo uspoređujući je sa jednom e60 i e61) ., također je su loše napravljene one bočne tipke
ovo mi je druga n80 i više mi je sjeo nego e65 , pogotovo zbog reze ekrana koja bolja i upotrebljivija ako misliš surfat ...
jedina prava mana na n80 je baterija, soft je dosta poboljšan od prvih verzija , n80 je dulje na tržištu te još uvjek drži cijenu , dok e65 dosta pada , a slide bi više gledao kao polumanu jer ako imaš garanciju u mobisu če je sredit bez prigovora .

Odgovori uz citat
Bookmarks