Jako teško, a još teže da će jedan takav program raspoznavati hrvatski/bosanski/srpski jezik. Postoje programi i servisi na netu koji rade na principu text-to-speech, ali za obrnuti slučaj nisam vidio čak ni na filmovima![]()
Kao sto i naslov sam kaze trazim neki program al mora bit za msn.,... znaci zelim nesto kao npr. ja pricam preko mikrofona a ono to sve lijepo pise umjesto mene... nadam se da me razumijete....
umijesto ja da pisem. ja cu da govorim a ono ce to da pise...
da li postoji ovakvo n esot
###1410989180026
Jako teško, a još teže da će jedan takav program raspoznavati hrvatski/bosanski/srpski jezik. Postoje programi i servisi na netu koji rade na principu text-to-speech, ali za obrnuti slučaj nisam vidio čak ni na filmovima![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim bi ja to rado uradio al vjeruj mi nemaju ljudi mikrofona... a meni mrsko govorit i gledat sta ljudi pisu....
mislim vidio sam i ja text-to-speach . al da meni bi speach-to-text
ok ako neko naleti nek javi
###1410989180026
Imaš tu mogućnost u Windows Visti. Mislim da sam to vidio u RC1. Ali morat ćeš slovo po slovo govoriti, što meni osobno ide na živce. Na Xpu tako što nisam vidio.
sacekaj samo sekundu... sata je to RC1??? a da li to mogu koristit na msnu???
###1410989180026
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
rc1 je beta verzija viste dakle nije prava cvista s full opremom neg osiromašena u jednom pogledu ajmo to tako reć![]()
http://youtube.com/watch?v=4PnYF6kHkz0
ima i windows vista final
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
pa naravno da imas programa ( speech recognition )
čak ti i opera ( browser ) ima speech recognition... pa čak i Windows media player 10 ima SR...
imaš za office dodatak sr...
mora postotjat neki program koji ce znaci pitasti sta kazes, ali vjeruj mi, nece biti lako...
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
sta na mobitelu??? za sta to koristis za sms??? daj to... posalji...
al ja ljudi jos nisam skonto kako to mogu koristit na msn.u
###1410989180026
Mislim, koliko samo komplikacije, umjesto da se kupi običan mic i zdravo. Čak i preko dial up-a zvuk prolazi bez većih problema.
znaci nista to ne moze... na k750i... dobro hvala vam ipak koliko ja ovdje vidim ovo sto ja trazim nije usavrseno... do te mjere da bi se moglo normalno koristit...
###1410989180026
Bookmarks