Bilo je to negdje u travnju kad sam izgubio Simpa SIM karticu. Nosio sam je po jakni i negdje je vjerojatno ispala.
Sada, danas sam pronašao original pakiranje tog Simpa broja (nisam prije htio išta pitati pošto nisam imao pakiranje s PIN-on i ostalim glupostima).
Okrenuo sam broj i on je još aktivan, vjerojatno je račun istekao i broji svoje posljednje dane.
Pitanje-jel moguće doći na prodajno mjesto T-Mobilea i zatražiti pretplatu za taj broj? Ne bih uzimao opet Simpu, volio bih bocnuti nešto iz "više klase" mobitela, pa da dobijem popust? Ili to ne vrijedi pošto je račun istekao?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...naravno da je moguće, pogotovo zato jer imaš karticu s pinom i ser. brojem kartice...tražiš zamjenu kartice i prelazak na pretplatu (tako bar ide u vipu)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
može se, frend je izgubio mob i simpa broj i normalno otišao i kupio novi mob i dobio svoj stari broj...
Ali ovdje se radi o stanci od nekih 7 mjeseci. Će mi upaliti?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Teško, ali pokušaj. Ako ti je kartica bila aktivna kad si je izgubio onda vjerojatno oće. Ne vole baš operateri poništavat kartice, kako bi imali više korisnika na papiru.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ma možeš sigurno
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks