a da, kaj je s tim celom.. otkad je postao mod nema ga
inače, ja došla doma..na kraju nisam bila na klizanju, niti na kuhanom vinu, kmeč
bila kod frendice, ovi se nacugali, a ja pila kakao pa su mi dosadili i došla sam domeka![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, na početku je sve lijepo i bajno . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
poslije je još bolje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
mora se samo umrijeti..
kako nije bolje..
možeš s kim hočeš, kad očeš i di očeš
dobro je kako god okreneš![]()
da, stalno kružimo . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
izvrnuo nogu danas popodne, sada mi je nateklo..uf.. gadno izgleda..
vani bilo dobro više-manje.. što je hladnije manje ljudi ima vani i u gradu, tako da mi se uopće ne ide u grad..
bas vidio na vijestima da mi se u ulici 50m od moje kuce dogodilo ubojstvo. neki mafijas. sve pod opsadom
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a to je tam kod tebe??? a nije ni zagreb kaj je nekad bildosla iz pivnice odo gledat film...nocka
![]()
...`noć...
noć wild. ode i ja. papa
-.-
Noć svima.......![]()
bolestan opet... razmisljam dali da idem na darin koncert ili ne...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ovo ce biti duga noc,posto sam ja biser spavao od 18 h do 23h sad cu biti budan![]()
Bookmarks