Smartphone? Pa ima ih, no naravno ne kod nas... A ako te python zanima, mozes ga instalirati na bilo koji S60 mob.
zanima me dali neko ima smartphone sa linuxom, jer imam par pitanja pa ako neko moze nek odgovori, znaci zanima me dali ja mogu ko covjek otvorit shell na njemu. i kako funkcioniraju programi na njemu, npr dal bi mogao pokrenut ovo:
#!/usr/bin/env python
print "mwahahaha"
to je jedan primjer, samo me zanima dali se moze koristiti smartphone na kojem je linux za takve stvari, znaci koda da imam pc do sebethx na odg
slackware user
Smartphone? Pa ima ih, no naravno ne kod nas... A ako te python zanima, mozes ga instalirati na bilo koji S60 mob.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Dal se prodaje kod nas?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Možeš staviti na qtek 9000 što ima rospaya tj. mda pro kod mene linux umjesto windows mobile platforme.
Postoji cijeli thread o tome na developersima.
Taj dio sam zaboravio, hvala observer... Na gotovo svaki PPC mozes staviti neku od mobilnih linux distribucija, no stabilnost rada i mogucnosti su jos uvijek prilicno lose na vecini uredaja. Koliko sam imao iskustva, to bas i nije neko rjesenje.
Sjecam se kada je E6 bio najavljen, no od onda sam zaboravio na njega. Cini se prakticnim, no opet ovisi koliko slobode ti Motorola daje na njemu.
www.gadgethive.com
kolko para je taj qtek polovan?
slackware user
Bookmarks