...možda Asus P5B- 653,43...
koju mi plocu preporucujete za *Intel Core 2 Quad Q6600 BOX, 4×2.4GHz, 1066MHz, 775-pin, 8MB do 900 kn max.
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
...možda Asus P5B- 653,43...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da je ova mrcina od ploče dobra
CARpeDiem*
I agree! GigaByte-P35C-DS3R (rev. 2.0)
Uz podršku za DDR3 i DDR2 memoriju i P35 chipset, trenutno ne vidim nijednu koja joj je ravna.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ds3-r nema do nje vrhunska ploća i dobar oc
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
DS3R obavezno ima ko što je rečeno DDr2 i DDR3 ili DS3P kojaima sabirnicu koja podržava nadolazaće qcore procesore s sabitnicom od 1333 mhz
Zadnji uredio OuttaControl : 27-11-2007 u 11:30 Razlog: DS3P ne dvaput R :D
evo bas citam ne cini mi se losa, sam me zanima koja je cca cijena?!
di je ima kod nas kupit, malo gledam al nemrem ju nigdje nac...
You Hack me!
kupuje quad i onda se ogranicuje na 900kn za matichnu..to ja ne razmem al dobro..ak uspijesh josh kojih 200kn dodati uzmi p35 ds4
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ona nema podrsku za 2 graficke?!
You Hack me!
Dal ti to stvarno treba? Neznam kolko si upućen u isplativost 2 grafičke ako misliš nešto igrati, ali to je najobičniji marketinški trik. Druga stvar je ako ti treba za CAD ili sl. gdje misliš spojiti 4 monitora itd...
Isto tako, cijena nije bitna.. Nekada su odlične (sjećam se) matične za sck.A koštale min. 1000kn. Na njoj si mogao regulirat napone svega i svačega, mrcina itd itd.. Danas cijena nije razlog da ploča bude dobra. Cijena raste zato jer dobivaš wifi i sl. điđe. Odličnu ploču možeš naći i za puno manje od 1000kn, a jedna je navedena gore![]()
slažem se hlx potpuno stobom...
e dajte mi recite imam dvojbu neznam da uzmem 4 jezgreni od intela ili amd-a?! navodno sam čuo da je to velik od intela marketing?! da uprincipu ne radi na 4 jezgre?!
You Hack me!
ne zove se quad core jer radi na dvije lol
uzmi P35 DS3-r i imaš proc koji ima 4 jezgre od 2,4 koje se mogu uz dobar cooler od 200-300 kn dignut i do 4x3,5
i u zadnje vrime intel ne da tare nego mrvi adm po kvaliteti arhitekture i samoj brzini, jedina pozitivna stvar amdu je cijena i ništa više
a još kad sad dođu QX9xxx to će bit ajme!!!!
Intelovi quadovi nisu pravi quadovi. Radi se o 2 fizički odvojene jezgre sa po dvije na njoj. Dakle, improved dualcore. AMD radi fizički odvojene četverojezgrene procove. A i da Intel radi prave 4jezgrene, ne bi se zvao Core 2 Quad
Što ćeš na kraju uzeti je gotovo svejedno, gledaj mogućnost proširivosti i nadogradnje postojeće platforme u budućnosti. Razlike u performansama između Intela i AMD-a su u nijansama kao i uvijek dosad. Da se mene pita, uzeo bi Intel platformu (sad imam AMD tako da ne bude 'svaki cigo svog konja fali')
Quad je Quad, nema tu pravi ili ne - ima 4 jezgre koje jednako dobro rade i trenutno je bolja investicija od AMD-ovog (nativnog) Quada koji je skuplji i slabiji po performansama. A matične za AM2+ su bugovite i rijetke (a ove koje valjaju su preko 1500kn).
Intel radi prave četverojezgrene procesore (jel ima 4 jezgre ili ne ?), a Core 2 je nadogradnja Core arhitekture i nikako ta brojka nije vezana sa brojem jezgara (bile one prave ili ne, kak vi velite)
U normalnom desktop segmentu gdje se korisnik bavi fotografijama, videom, igrama - Intelova ponuda je bolja trenutno. Za servere koji su opako opterećeni (a tu govorimo o dual socket pločama sa dva procesora po 4 jezgre) sa raznoraznim virtualizacijskim OS-evima i bazama podataka, AMD je bolje rješenje (i jeftinije) ali je mogućnost nabave kod nas na nuli.
Bookmarks