nisam jos cul da je itko igdje pao na obrani diplomskog...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kupio novi mobitel, w880, i sad se igram s njim, bas je kul![]()
cvita
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
gledam CSI![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
gledam tekmu
stavljam neke filmiće na![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozdrav svima...
neradim ništa...
ogledao utakmicu, tj dok mi ju je se dalo gledat, i sad malo visim na forumu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
idem lećilaku noć..
budan sam od 5 tako da..
pizdim jer sutra pisem O.E. a sad se sjetio![]()
...odgledao zaboravljeni slučaj, odoh još nešto provjerit pa u krevet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
odgledao tekmu, pao na kladi, provjeravam nekaj na netu, . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ucim razvoj predskolskog, skolskog djeteta i adolescenta![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Odgovaram na neke threadove tu, pa sam se zamislio i zaključio da se raspadam. I to ne malo, nego fakat pucam po šavovima![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sto se tice predskolskog, samo pitaj ako nesto nije jasno)
ja ovih dana prozivljavam eocionalne dijareje..
sutra zadnji dan na starom poslu.. od petka sam vec na novom..
emocije totalno podvojene.. kolko se veselim micanju iz ovog pakla kod privatnika, tolko mi je opet tesko zbog bebaca.. jbg, ne radim s papirima, nego s djecom, nemo's se ne vezati.. jedna mala koja me obozava mi scene radi, maleno moje je temperaturu dobilo danas.. kad vidim nju kako pati, pucam..![]()
bas mi je gadno lately..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
I dalje kopam po gsmareni i mobile review-u, još uvijek sam hebeno neodlučan koji mob kupit... ovay Moby-jev thread o rashebanom mikrofonu na E65 me ubio u pojam. Za popizdit.
A još više me ubija u pojam da sam poslušao jednu pjesmu 74 puta zaredom (po winampu) koju nisam mogao smislit dosad.
A niš, pustit ču je i 80 put, popit pivu i odo spat.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks