Ima razlike, E51 ima noviji symbian, mrvicu jaču bateriju ostalo više manje isto, E51 uzmi. Ak se smije znati koja je cijena tamo E51?
Uskoro planiram kupit novi mob a najviše sam zapeo za E51 i E65 šta mislite koji je bolji i isplativiji.Meni se više sviđa E51 po karakteristikama nema neke velike razlike a i cijena je manja barem u italiji (tim) gdje budući mobitel planiram kupit
Ajde neki savijet
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ima razlike, E51 ima noviji symbian, mrvicu jaču bateriju ostalo više manje isto, E51 uzmi. Ak se smije znati koja je cijena tamo E51?
u gornjem postu imaš link od tim-ove str. cijena E51 je 250€ ja mislim da se za tu lovu ne može kupit nešto bolje wlan,symbian,3G solidna kamera....
Jel ima neko na forumu E51
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ne vjerujem da ti itko na forumu ima E51,budući da je to skroz novi mob...
Inače,čitao sam malo reviewe po stranim forumima o E51 i stvarno je mob pobrao dobre ocjene i hvale njegovu izradu
Meni se na tom mobu jedino ne sviđa mali ekran (2 inča),pogotovo zato što ima wlan...
Šta se tiče ekrana imaš pravo ali to mi nije neki problem ja samo želim dobar novi symbian za neku pristojnu cijenu
Hm...
teška usporedba...
Možda bolje E51.
Noviji symbian (još ako ima i jači procesor, samim time je i brži), a ako je skloljen kao i E50, ondabi to trebalo biti super, a ima i w-lan...
stvarno, jedini nedostatak bi mogao biti displey... jer ako je kao kod 6120c, onda je dosta malen, tj ima male ikone i slova, pa treba malo privikavanja...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nokia E51 je candybar i ima noviji symbian pa s te strane je u prednosti.E65 je nesto atraktivnija.
Definitivno e51 jer kak citam po drugim forumima da je izrada perfektna a usput i jako je brza dok se ljudi zale na e65 jer se kao guli a i vjerovatno je sporija...
Isto se ne mogu odluciti koji da uzmem.
Jel ima nekih novih iskustava glede jednog i drugog modela.
INTERNET ZA SVE
eto sad imam neke pare pa me zanima jeli po vama bolje uzet e65 ili e51? i imam samo 2 pitanja:
1.dali je e65 mob moguće odkodirat?
2.dali je e65 brži od n70 softverski?
After all...
1) da moguće ga je dekodirati... ali je to još uvijek relativno skupo (250-300-400kn)
2) da brži je E65 od N70 (ne nešto previše brži, ali malo brži je)
Ako hoćeš brz mobitel, onda ti je bolje uzeti E51 ,jer je brži od E65.
(i kad ga koristiš, što se tiče brzine, jedva da zaostaje za "dummy" mobitelima)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hvala na odgovorima no ipak mi je prevgnulo na e51 zbog novijeg symb i brzineimate li kakve prijedloge di ga naj jeftinije uzeti?
After all...
Bookmarks