faking šit...........pa nemreš tak nekaj napisat na javnom forumu! Dal znaš kolko sad ljudi razmišlja koja je melodija na blufoncima!!!
to je to....masovna manipulacija![]()
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
lol, xlr.. ovo sam nasla zahvaljujuci tvom siguko je jamio jamio
@nijala i ostali koji ste se pitali.. the blufonci
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
faking šit...........pa nemreš tak nekaj napisat na javnom forumu! Dal znaš kolko sad ljudi razmišlja koja je melodija na blufoncima!!!
to je to....masovna manipulacija![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
TOOOOOO, Luna!
Vert, evo ti onda još jedan iz naftalina:
![]()
![]()
Zadnji uredio nijala : 27-11-2007 u 22:38
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
aaaaajmeimam ja zelenog plisanog snorkyja
![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
how far can u go?? ^^
http://www.youtube.com/watch?v=PBDWWvKI350
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
sad ću ti xlr pobrisat postove jer radiš off.
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
very far...
http://www.youtube.com/watch?v=PmT9AE3RpAk
.
evo vam jedan zanimljivi clip
LOL!
osobito ovo:
13. Sve dok ne dobiješ zemljopis u 5. osnovne, ne razumiješ da ne živiš u Hrvatskoj nego u BiH...![]()
.
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
hehe ,uvjek su dinamovi navijaci pogadali u srz stvari i tam na tekmi sve mozes saznat ...ale ale dinamo![]()
Eto izbori prosli, tj. i nisu. Mogu reci samo jedno, ovoj zemlji je potrebna nacionalisticko-fasisticka diktatura, jer ocito tako ovaj narod moze funkcionirati.
Salu na stranu, problem je sto od Hrvatske bi se napravile 3 normalna kantona-drzavice same za sebe, nikako da smo slozni i da se brinemo za svoje zajednicke ciljeve kao susjedi (Srbi i Slovenci). Dalmacija ne moze smislit kontinentalni dio i Zagreb ( i obrnuto), Slavonici se ne slazu sa Zagorcima, Istrijani furaju neku svoju furku i to je to.
Drugi psihicki problem ove zemlje je taj sto je ovaj narod u zadnjih 100 godina bio pod necijom ingerencijom i vlascu, krenimo od Austro Ugarske, pa razni SHS oblici, pa kao NDH koja je bila pod Njemackom i onda SFRJ. Stvar je jednostavna, to je kao da 10 godina non stop provodite vrijeme sa djecom, pazite na njih 24h dnevno i onda kada ih jednom ostavite u stanu same, vjerujem da cete zateci kaos kad se vratite.
Tako je i s ovim narodom, kada su pod necijom cizmom, pod pritiskom,onda su svi slozni, rade na pokretima za ocuvanje nacionalnog indetiteta itd.. Kada su zajedno i imaju svoje,imamo ovo sto danas imamo.
A sad da su ovi ili oni komunisti, pa daj shvatite (pogotovo vi rodjeni iza 89. godine) da u SFRJ svaki gradjanin je morao biti clanom Saveza komunista, kao mladi bili smo pioniri (barem ja, onda sam prava komunjara u tom smislu lol), malo stariji omladinci, a kao punoljetni clanovi Saveza komunista.
Da, momci i djevojke, Tudjman je bio isto clan SKJ, bio je cak i general JNA....
Samo neki su to shvacali kao nesto sto moraju, sto je dio SFRJ-a, a neki su bili i aktivisti komunisticke partije jugoslavije, poput naseg hdz-ovca Luke Bebica primjerice, njega g. Sanader zeli za predsjednika sabora, a postoje jos zivi svjedoci sto je doticni radio u ime Komunisticke partije i Jugoslavije.
Stoga komunjare su SDP, a HDZ nisu je konstatacija krajnje stupidna i neinteligentna.
..je istina kad je frka svi smo ko jedan,a poslje kad se stvar sredi opet sve po starom...klasika..mi imamo takav mentalni sklop.Sad se vidi ko i na proslim izborima,stranka umirovljenika im je trebala, a kaj sad ko ce ih vadit ,cigani,koji ce se zvat romi i koji budu dobili mozda nest,mada cisto sumnjam,ko ima kakav program,tak su ga prepisali,ko zna od koga.Kao i presidente od jednog blogera ,ma mislim nemres bolivit ..a svi se bore za sabor i povlastice ,a ne da bude nama bolje ..ma ....
![]()
Zadnji uredio lili : 29-11-2007 u 18:56
ima ima, vau vau![]()
Hahaha, stvarno sliče
A evo još jedna "spot the difference" tema
![]()
košarkaška lopta!
jesam li pogodila razliku?![]()
.
Da, malko veća loptaLakše preskočit nego zaobić
![]()
kriva slika ti je
http://comparestoreprices.co.uk/imag...8cm-x-7cm-.jpg
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks