Filmofili ce sigurno biti zadovoljni ovom ponudom.
Jedino nigdje ne pise kolika je cijena poslane poruke na 2288, ali vjerovatno se radi o standrdnoj cijeni SMS poruke ovisno iz koje ju tarife saljete.
T-Mobile srijeda u CineStaru
Za jednu kupljenu kartu dobivate dvije T-Mobile srijedom u CineStaru
Pošaljite prazni SMS na 2288. Pričekajte da vam stigne SMS s potvrdom i poruku sačuvajte.
SMS s potvrdom pokažite u srijedu na blagajni CineStara u Branimir centru ili u Avenue Mallu u Zagrebu i uz jednu kupljenu kartu dobit ćete još jednu besplatno!
Ovu pogodnost mogu ostvariti svi T-Mobile korisnici isključivo srijedom, a svakog tjedna možete iskoristiti pravo na jednu besplatnu kartu. Želite li kupiti samo jednu kartu za kino, T-Mobile srijedom u CineStaru ostvarit ćete 50% popusta na nju.
Preuzeto sa http://www.t-mobile.hr/2/20-90-80-00-00.asp.
Filmofili ce sigurno biti zadovoljni ovom ponudom.
Jedino nigdje ne pise kolika je cijena poslane poruke na 2288, ali vjerovatno se radi o standrdnoj cijeni SMS poruke ovisno iz koje ju tarife saljete.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Malo sam neupucen, a kak se naplacuje karta? Skidanjem sa salda na racunu ili preko tekuceg?
Kartu kupiš normalno na blagajni, ali predočenjem te poruke, drugu dobiješ besplatno, a ako kupuješ samo jednu, onda dobiješ tu kartu 50% jeftinije.
Onak cudna mi malo akcija od strane mobilnog operatera ali opet drugacija i domišljata od dosadašnjih.![]()
Ako sad krenem stignem do srijede u Sinestar kupit si kartu a drugu dobim mukte! Ima li đe Sinestar u Slavoniji? Fuj!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Pa to je ok znaci ak je karta 25 kn, ja placam 12,5 ak ju rezerviram putem mobitela smsom?!
Nije ti to nikakva rezervacija, a vjerojatno ni poruka nije po običnoj cijeni, ali nije ni po cijeni karte. Potez je skroz logičan jer se srijedom baš i ne ide u kino.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Meni super. Inače idem u kino preko tjedna, tako da ćemo frend i ja platiti jednu, obzirom da su im piće i klopa skupi kao da su od suhog zlata.
E stvarno je super ova akcija...za studente pogotovo...cura me stalno zica da odemo u kino a 50 kuna je meni uludo bacen novac kad te iste filmove mogu kad god hocu mogu skinuti s interneta jer imam 100mbps vezu...a sad lijepo svaku srijedu u kino i svi sretni...vec rezervirana karta za The Kingdom(sve ostale sam vec bio pogledao kod kuce nazalost)...ugl isplatilo se sto nisam presao na tele...
e i cijena poruke je besplatna ...ili se naplacuje ko standardna poruka...neznam...ugl sad imam 28 kuna i prije toga sam ima 28kuna...a lipe nisam pazio
Sumnjam da se poruka ne naplaćuje, ali mi je čudno što ama baš nigdje ne spominju cijenu poruke, pa čak ni u uvjetima korištenja.
pa kazem ti da sam ja imao 28kuna prije i poslije
Onda će ovo biti akcija kratkog roka. Treba iskoristiti priliku, samo kaj trenutno ne igra ništa meni zanimljivo.
pa imas the kingdom i onaj neki triler s tommy lee jonesom...makar meni to dvoje zvuci zanimljivo
ugl cim pogledam film sutra odmah u 00:01 saljem poruku za sljedecu srijedu da nebi ta akcija isparila prijevremena...
U Splitu nema Cinestara. Tamo su Broadway kina. Znači - ne.
ajmemeni to sve isto
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
evo bio u kinu, pogledao the kingdom, solidan film...u kinu bili ja i cura u zadnjem redu i jos par ljudi(mogu se nabrojati na prste jedne ruke)...nije ni cudo da su tu akciju napravili kad nema ni zive duse u cinestaru...
a cujes...kad malo bolje pogledas ostale filmove koji su se nudili ovaj je stvarno bio najbolji...e i ako netko nije bio gledao bourneov ultimatum ja mu ga preporucam...savrsen film
OK, ne zatrpavajmo temu sada sa filmovima i preporukama. Samo neka se javi kada netko skuži da ukidaju akciju, jer sumnjam da je ovo for good.
Bookmarks