ja bi ti preporucio k810 jer je mob fenomenala po dizajnu i karakteristikama a za light nije moguce zato što je xenon blic te bi pocicalo bateriju sam tako...ja t650 nebih ni pogledao ...ali kažem "ja" nekak mi je totalno bzvz
T650
K810
Dvoumim se između ova dva modela pa trebam malo savjeta. Od karakteristika mi je najbitnija kvalitetna izrada i dobra baterija. Pretpostavljam da oba imaju podjednake baterije (tj. dobre), a izrada mi vuče nekako na stranu od T650. Ajmo pretpostaviti da cijena nije bitna u usporedbi nego samo prednosti i mane oba modela. T650 mi nekako izgleda kao mala igračka, što i nije toliko loše jer je dosta kompaktan, dok K810 djeluje puno ozbiljnije. Interesira me da li T650 ili K810 imaju opciju "Light" kao K750/W810 jer znam da je na K800 nema, a toliko puta mi je to trebalo i stvarno je praktično (znam da se blic može uključiti ako se aparat upali). Također mi K810 izgleda kao pravi magnet za otiske prstiju dok je na T650 to vrlo dobro riješeno izborom materijala kućišta. I zadnje, zanima me kakva su iskustva s tipkovnicama. Evo, rasprava može započeti
EDIT: kakva su kućišta, ima li lufta poklopca baterije ili škripanja jer sam na to posebno osjetljiv, to me oduvijek smetalo kod K750.
ja bi ti preporucio k810 jer je mob fenomenala po dizajnu i karakteristikama a za light nije moguce zato što je xenon blic te bi pocicalo bateriju sam tako...ja t650 nebih ni pogledao ...ali kažem "ja" nekak mi je totalno bzvz
★★★★★
Mislim, ovo je skroz neobjektivno.
Nemres rec da je skroz bezveze. Moze ti bit bolji k810, i lijepsi, al t650 je skoro po svemu identican.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Takoder glas za K810i. Ipak ima nesto bolju kameru, xenon flash te 4 puta vise interne memorije. T650i je u prednosti jer nema joystick, manjih je dimenzija i ima impresivne svjetlosne efekte tipkovnice. Dizajn ne mora biti ni prednost ni mana, ipak je to subjektivno. Obrati pozornost na SAR vrijednost T650i; iznosi 1,8 W/kg. Na strani K810i je i niza cijena.
Zadnji uredio .:AM:. : 26-11-2007 u 19:27
ja bi prije uzeo t650 jer mi je ljepsi i noviji..... ali ako ti je bitna kamera uzmi k810...
----------Sony Ericsson----------
meni je K810 bolji izbor.ozbiljniji izgled,a opet profinjen i xenon bljeskalica su za mene dovoljne prednosti.
ja bi uzeo k810 ali po kvaliteti izrade je ipak t650 u prednosti![]()
Ja bih se na tvom mjestu ipak odlučio za T650 jer je ipak manji i kompaktniji,a karakteristike su im vrlo slične... Ako ti nije nužan xenon flash,moja preporuka je T650
Btw,pitao si za opciju light. Iako nisam imao T650,pretpostavljam da ju on posjeduje jer ima LE diodu,dok K810 ima xenon flash te se on naravno ne može upotrijebiti kao svjetlo
E sad,jedino pitanje je razlika u cijeni...
Evo baš sam se danas igrao sa K810 i dojmovi su sljedeći: kao što je već poznato kamera je opaka ali meni se ne sviđa dizajn, nekako je "prekockast" i druga stvar, poklopac baterije ima "lufta" i to dosta, cijeli se kleca.
T650 nisam vidio u živo tak da nemogu komentirati ali na slici i po karakteristikama mi izgleda ok...
isprobao sami i ja k810 i bio sam odusevljen kvalitetom i poklopcem.
ako ti treba kamera sdvakako k810..ako kazes nije tolko vazna zasto ne recimo w880...isto nema blic, no jos je tanji...walkman...ne znam kolko ovom t traje baterija
bio nekad oglas...
a sta sam ti ja odma reko??? t650 i briga te... posto ti ne treba kamera.....a ia ima metalno kuciste...
----------Sony Ericsson----------
Ovdje možete pročitati review SE T650. Uskoro dolazi i nadopuna. BTW: mobitelom sam jako zadovoljan![]()
...čestitam na novom uređaju...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks