luna si razmislja da je fakat profulala profesiju.. mislim da tek sad zalim sto nisam otisla na prijamni na fpz, a bio je u opcijama..
a nista, sad cekamo koaliranje...
HDZ
SDP
HSP
HSLS
HSS
HNS
Neću glasati jer nemam za koga
Pozdrav Luni i tebi.Idem spat - postal sam ko Al Bundy-čekam da žena zaspi onda idem ja.Bok!![]()
luna si razmislja da je fakat profulala profesiju.. mislim da tek sad zalim sto nisam otisla na prijamni na fpz, a bio je u opcijama..
a nista, sad cekamo koaliranje...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bilo bi dobro da se ova tema zatvori.....izbori su prošli....![]()
je...... politku.....koje su to ogluposti i ne znam kak vam se da raspravljati o tome....![]()
@lilika, ma necu na faks, volim ja svoj posaoali da razmisljam o aktiviziranju u politiku, bome razmisljam, puno intenzivnije nego prije.. a ruku na srce, ne treba mi fpz za to, pogle kog sve imamo u saboru
@gogi, tema se nece zatvoriti, jer je i dalje aktualna, izbori jesu prosli ali vlada jos nije sastavljena. u temi nije doslo do vrijedjanja niti neke svadje, to su sve samo rasprave.. nitko te ne tjera da je citas ako te ne zanima. postujem tvoj stav i misljenje, ali te molim da i ti postujes moj, a taj je da me politika ocito zanima.
ovo je cetaona.
demokracija, jel te![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zadnji uredio VuKi : 27-11-2007 u 02:33
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ye, nemam jetre, izjeo je alkohol..
al rekose mi da se jetra regenerira, pa.. malo politike me nebu ubilo
ajde, dosta sad zayebancije, da vidim kako prognozirate koaliranje??
sve ovisi o hss/hslsu..
makar i ne nuzno, na papiru je sve moguce![]()
da hss/hsls koalira s hdzom, sdp bi i dalje imao sanse za vecinu, ako i samo ako s njime koaliraju svi izuzev hspasto opet nije dobro, jer mi se u toj koaliciji hdssb ne svidja niti malo.. doduse, koalicija kao takva nije nuzna, dovoljno je i davanje podrske u saboru, no to nikome od malih stranaka nije isplativo..
Pa smjesno je, odnosno zalosno da ljudi koji su za vrijeme rata bili djeca, imaju misljenje da je HDZ i Tudjman kriv zbog rata???
Il cete pripisati pocetak rata HDZu i Tudjmanu, kao nesto cime su se oni htjeli okoristiti????
Posto si stariji od svih nas bio u to doba, onda i znas gdje je tko bio i kakve je stavove imao prema stvaranju nezavisne ljepe nase, pogotovo stranka i njezin pokojni celnik, ciji si simpatizer, kao i velika vecina ovdje.
S obzirom da tolko imate "argumenata" protiv jedne stranke koja je po vasem cijenjenom misljenju krvnik, agressor, lopov, i lazov, tj sve u jednom paketu, dok je vasa stranka cista, te niste naveli niti jedan njhiv grijeh...
S druge strane iluzija je smatrati da ce ikoji politicar biti olicenje dobra i pravednosti, sto se samo iz svijeta moze vidjeti, koiliki politicari su korupirani i rade sranja u svojim drzavama (tipa bivsi francuski predsjednik, onda onaj talijanski bivsi, itd.. itd..)
Ono sto je bitno na kraju je da na celu bude stranka, koja ce vise donjeti dobra nego zla drzavi, a to se kolko tolko moze iscitati iz programa stranaka, sto ponavljam ovdje sugovornici nisu argumentirali, vec stalno spominju rat, kradje itd...
S takvim ljudima se ne moze razgovarat, jer oni ne slusaju svoje sugovornike sto im se prica, vec sam melju jedno te isto, zato se ja iskljucujem iz ove rasprave + izbori su gotovi, glasanje je gotovo, HDZ je pobijedio na izborima i to je volja gradjana koju treba postivati, tema bi trebala biti zakljucana...
I za kraj:
Ostatak teksta:Zoran Milanović je poput najskupljeg sata na Sanaderovoj ruci, sasvim nepripadajući i nesklapan. Milanović je odrastao poput princa Harryja, unaprijed se znala njegova budućnost. Ali čak i taj princ ima nekakvu životnu frustraciju, nisu mu dali da ide pucati u Irak.
Opasno je da takav čovjek upravlja Hrvatskom, ili jednom od dvije najveće hrvatske stranke. Pun je sebe, a prazan od stvarnosti zemlje kojom bi htio upravljati. Kada on govori o tome kako živi narod, neuvjerljiviji je od komunističkih ilegalaca u Ponosu Ratkajevih. U četrdeset i drugoj godini života kasno je za tuđa iskustva. Zoran Milanović prestar je da bi nešto naučio ili da bi ga stigla formativna frustracija. Ali nikad mu nije kasno da razbija saksije o glave onih koji se poigrali njegovim gumenim Pajom Patkom.
http://jutarnji.hr/dogadjaji_dana/cl...1,27,,99645.jl
I'm off
Zadnji uredio Smrt : 27-11-2007 u 12:00
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
1.Nigdje nisam rekao da je hdz i Tuđman kriv za rat,jer se dobro zna tko je krvnik atko žrtva u toj priči
2.Što se tiče stava pokojnog čelnika sdp-a,mogu ti reći da bez njegovog stava nebi bilo ni demokracije(ipak je on taj koji je omogućio prve demokratske izbore),a za razliku od Tuđmana,umro je kao pošten i skroman čovjek,dok je iza Franje ostalo u rukama njegove familije svašta
3.Ne mogu ti navesti nijedan grijeh Milanovića,jer je nova faca na političkoj sceni.A o Sanaderu :afera Verona,satovi,afera Brodosplit,fond za privatizaciju,...Sve to (i da ne zaboravim slučaj šibenskih vatrogasaca) a ni on ni nitko od njegovih ministara se nisu osjetili moralno odgovornim pa bar ponudili ostavku-to je ipak pitanje osnovne političke kulture
4.Gotovina- na splitskoj rivi je pozivao Sanader na rušenje Račana zbog izdaje i veličao generale.Onda otkuca Gotovinu i sad se pravi glup.Ja bih rekao da je sad on po toj logici izdajnik.
5.Zbog gore navedenog mislim da takvi bahati i neosjećajni ljudi nemogu voditi ovu zemlju
6.Možemo uspoređivati grijehe prijašnjih vlasti(Tuđmanove i Račanove) i bilo ih je puno kod obje vlasti.Ali zna se tko je danas na vlasti i tko je odgovoran za stvari koje se događaju,pa je i logično da se njih više kritizira
7.Ti kažeš da iščitavaš iz programa stranaka koja će donijeti više dobra državi.Ja mislim da ti tamo vidiš samo pusta obećanja.Jer po toj logici mogao ti je netko napisati da je njegovoj stranci glavni cilj da hrvatska ima BDP po stanovniku kao SAD. Obećanje ludom radovanje...
8.I za kraj-vidim da ti smatraš da nema dobrih i pravednih političara.Ja mislim da ih ima,i da treba mijenjati ove pokvarene sve dok na vlast dojdu takvi dobri- nebitno u kojoj stranci.A da je bilo takvih ljudi i kod nas,je ! Primjer - Vlado Gotovac!
Zadnji uredio pugy : 27-11-2007 u 12:30
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
@smrt: jooooooj..
ajde, argumentiraj mi po cem je hdzov progam bolji od sdpovog?!
i onda mi nismo argumentirali.. nisi ti!! mi smo u hrpi stranica naprijed ispisali:dijaspora, porez na kapitalnu dobit, vjeronauk van iz skola, smanjenje davanja u zdravstvu.. sto nas pilis s time? moramo ti stoput dokazivati da nismo glasovali za sdp zato sto mrzimo hdz, vec zato sto nudi bolje opcije?! dok ti nama nisi konkretizirao po cem je to hdz bolji??
@gogi: sve 5![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
rospaya, ne valja to nikako.. kak ne kuzis, oni su pjevali titu i jugoslaviji.. partiji, jelte.. a oni su agresori bili.. tito i partija.. i sramota je ne samo pjevati te pjesme, nego uopce priznati da ih znas, jer kao sto je pugy rekao, moramo zaboraviti da smo disali prije '90!!
kako ti to nije jasno.. sad za kaznu idi 30 puta ispjevati jasenovac i gradisku staru da dokazes da si pravi hrvat! jer to pjevat nije sramotno. al ovo gore iz snimke jest!
![]()
Iako sam u principu na tvojoj strani, ovo sto si napisala uglavnom nisu stvari iz SDP-ovog programa, nego napuhane novinarske izmisljotine. Ovo sa dijasporom je mudro iskoristeno iako se SDP protivi samo glasacima iz BiH, dok je netko iz SDP-a (Marija Lugaric, ako se ne varam) izjavio da se protivi vjeronauku u skolama pa se to shvatilo kao stajaliste stranke, sto je Milanovic opovrgnuo nakon toga.
Nemoj pretjerivati sa tim programima - cisto sumnjam da ih je itko od sudionika u ovoj temi uopce promotri. Novinski naslovi nisu programi.
www.gadgethive.com
Ljudi, uopće nema veze tko ima kakav program, tko je što napravio u prošlosti ili nije. Političari su kao pelena - treba ih redovito mijenjati iz istog razloga!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
proucila jesam, citala jesam, pratila sam, kao sto uostalom pratim vec godinama. ali bas iz principa necu forumasima navoditi i citirati gomile redaka iz njhovog programa, jer uostalom, to ni oni ne cine. svi smo (nadam se) toliko pametni da mozemo uguglat ime stranke i na njenom sajtu pronaci program. a bacam i bacat cu im patke sve dok netko ne napravi ono sto se meni predbacuje, dok mi ne argumentira po cemu je to hdzov program bolji od sdpovog!
..."luna" pa nema te u Sta sad radite?...baš si se uhvatila te politike
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
totalno sam se nakacila na tu politiku, true..
adoptirala sam ovu temu, ne oftopicari mi u njoj
ostatak cetaone stavljam na ladjenje..
ti ne kužiš...mi stariji koji smo polagali pionirske zakletve, i pjevali te pjesmice do 3. ili 4. razreda osnovne škole, ne povezujemo te pjesme toliko s nekom ideologijom (tad smo bili premladi da bi išta kužili), već je to dio našeg djetinjstva. i kad se ljudi napiju...
da me ne bi netko krivo shvatio, nisam član mladih sdp-a, već govorim općenito o svojoj generaciji.
uostalom nek osoba koja nikad nije malo popila i pjevala svega čeg se sjetila baci prvi kamen! da, to uključuje i uvodnu pjesmicu iz Malih letećih medvjedića...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
www.gadgethive.com
Šta će i leteći medvjedići sjediti u saboru?
...dajem glas Cipelićima![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja se slažem, ali uvijek počne s Medvjedićima! i završi s Blufoncima jer se nitko ne može sjetit kako točno ide melodija...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks